![]() |
|
Captain Tsubasa 2 Hack By Zhangjianihao V10.0 - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Captain Tsubasa Hack Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-hack-bolumu.html) +--- Forum: Captain Tsubasa Global Hack Çalışmaları (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-global-hack-calismalari.html) +--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa 2 Hack By Zhangjianihao V10.0 (/konu-captain-tsubasa-2-hack-by-zhangjianihao-v10-0.html) |
RE: Captain Tsubasa 2 Hack By Zhangjianihao V10.0 - Jun Misugi - 13-03-2023 Müzik dinleme bölümündeki 73 nolu müzik pocket in monsters oyununa ait bunun müziğini ekledik mi hatırlamıyorum. RE: Captain Tsubasa 2 Hack By Zhangjianihao V10.0 - Hiena 2 - 13-03-2023 Şimdi 4.6 versiyonunda 53C9 daki yer gösterim kodlarını 20 E4 A1 yaptım ve o da virtuanes de hemen açıldı. Yani tek değişiklik emulatörden çıkarma işlemi olarak gözüküyor. Daha önce 4.6 versiyonu romdan çıkarılmış hali ile sizlerle paylaşmıştım ya orada size 4148 ve 41F6 daki yer gösterim kodlarını V2 versiyonu ile aynı yapınca emulatörsüz hata vermeden çalıştı demiştim ya işte ben oradaki kodları değiştirerek bir kısmını çözmüşüm ama 53C9 daki kodu değiştiremediğim için virtuanes emulatörüne save almadığımızda oyun hata veriyordu. Bir yerde emulatör entegre kodlarının olduğunu hep biliyordum ama neresi olduğunu kestiremediğim için aklıma yer gösterim kodları V2 ile aynı yaparsam çalışır düşüncesi gelmişti ki o şekilde emulatörsüz çalıştırmıştım. Bununla ilgili aşağıdaki konudan bu bilgileri, ofsetleri vermiştim. Captain Tsubasa 2 Hack By Zhangjianihao V4.6 (Rom Entegresinden çıkarılmış versiyon) (1) (tsubasatr.net) Şimdi 5341 ofsetinde A0 4C kodları var. Bu 4C tek kodluk yer gösterim kodu oluyor. Hemen her bölümde A0 veya A9 gibi kodlardan sonra bu şekilde tek kodluk yer gösterim kodu vardır. Mesela daha paylaşmıştım ya AFF ofsetindeki 03 kodu 6010 ofsetini gösteriyor ya ben oraya 33 kodunu girerek 6000 ve 8000 arası ara sahneleri 66010 ofsetine taşımıştım. Onlarda bu oyunda AFF ofsetine 3D kodunu girerek bu aralıktaki ara sahneleri 7A010 taşımışlar. İşte bu 5341 ofsetindeki 4C kodu da 98000 ve 99000 li bölümlere bir özelliğin kodlarını girmemizi sağlayan kod oluyor. Yani bu durumda dediğim gibi emulatör entegresinden çıkarıldığı için 5320 ofsetindeki kodlar pasif hale gelmiş ve 98000 li bölümlerdeki kodlar normale dönmüş ve 5320 ye bu kodların girilmesini sağlayan 4204 ofsetindeki yer gösterim kodları bu özellik için devre dışı kalmış. Yani 4.6 versiyondan tek farkı emulatör entegresinden çıkarılması. Yine de oynayan arkadaşlar bir yenilik/farklılık görürse buradan bizi bilgilendirseniz ona göre hareket edebiliriz. RE: Captain Tsubasa 2 Hack By Zhangjianihao V10.0 - Tisbir - 13-03-2023 Yararlı bir paylaşım olmuş onur abi, Tsubasa oyunlarının tabuta girdiği şu günlerde bu hackler ilaç gibi geliyor .
RE: Captain Tsubasa 2 Hack By Zhangjianihao V10.0 - Hiena 2 - 13-03-2023 73. müzik 4.6 versiyonunda da vardı. Pek beğenmediğim için eklememiştim. Herhangi bir takım ve ara sahne müziği olarak CT2 ye uymaz diye düşünüyorum. RE: Captain Tsubasa 2 Hack By Zhangjianihao V10.0 - Ronnie - 13-03-2023 sağolasın abi RE: Captain Tsubasa 2 Hack By Zhangjianihao V10.0 - Hiena 2 - 13-03-2023 Oyuna giriş için gerekli olan 1111111 lerden oluşan şifreyi de kaldırmak isterseniz oyunu hex editörde açıp 127 ofsetine gelin ve oraya orijinaldeki A2 01 20 B9 C4 kodlarını düzenle kısmından yapıştır diyerek veya tek tek yazarak girerseniz şifre istemeden direk oyun başlayacaktır. Paylaşımdaki orijinal haline dokunmayalım ama sizde, benim gibi kendi oyununuzdaki roma her seferinde bu şifreyi yazmak istemiyorsanız indirdiğiniz nes romu üzerinden bu işlemi sağlayabilirsiniz. |