![]() |
|
CT2 Nextdream 2022 hack[Laliga SerieA Bundesliga] (bydigi) - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Captain Tsubasa Hack Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-hack-bolumu.html) +--- Forum: Captain Tsubasa Hack Çalışmalarınız (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-hack-calismalariniz.html) +--- Konu Başlığı: CT2 Nextdream 2022 hack[Laliga SerieA Bundesliga] (bydigi) (/konu-ct2-nextdream-2022-hack-laliga-seriea-bundesliga-bydigi.html) |
RE: CT2 Nextdream 2022 hack[Laliga SerieA Bundesliga] (bydigi) - ozan55 - 25-08-2022 SONUNDA GELDİ ŞİMDİDEN EMEĞİNE YÜREĞİNE SAĞLIK ABİ RE: CT2 Nextdream 2022 hack[Laliga SerieA Bundesliga] (bydigi) - AlphaT®.NET - 25-08-2022 @Tsumax Dostum selamlar, kaç maçtan oluşuyor ? Sanırım 1,5 sene sonra ilk kez oyun oynayacağım RE: CT2 Nextdream 2022 hack[Laliga SerieA Bundesliga] (bydigi) - Ronnie - 25-08-2022 3 farklı rom var üçünde de 33 maç RE: CT2 Nextdream 2022 hack[Laliga SerieA Bundesliga] (bydigi) - KYAZGAN - 26-08-2022 Teşekkürlet RE: CT2 Nextdream 2022 hack[Laliga SerieA Bundesliga] (bydigi) - Karl Heinz Schneider - 02-09-2022 Hacke başlıyorum. Uzun bir serüven bizi bekliyor olacak. Şimdiden eline, emeğine sağlık abi. Hackle ilgili yorumlarımı yazacağım.İlk maçım: Barcelona 5-2 Sevilla Goller: Rivaul (3), Tsubasa, Enpoli / No. 10, No. 11 İlk maç olduğu için kolay geçen bir maçtı. Bilgi ekranında rakip çok teknik yazıyordu ama bana 3 kere penaltı yaptılar. Bir tanesi kaçtı ama diğer ikisini Rivaul'le gole çevirdim. ![]() Rakip kaleci yavaşlatılan Drive Shoot'u çıkardı. Rechard çok kolay iki gol yedi. Böyle giderse ilerideki maçlarda çok sıkıntı çektirecek gibi. ![]() Roberto Real Madrid'in koçu olmuş, çok ilgin. U-20 Dünya Gençler Şampiyonası'nın intikamını almak istiyor sanırım. Bu maçtan sonra Real Madrid takımına geçtiğini görünce sevindim. Sadece Barcelona ile değil, diğer takımlarla da oynayabilmek güzel olacak. ![]() ÖNERİLER Öncelikle Barcelona kadrosunda 3 tane oyuncunun ismi yok. Aslında pek sorun sayılmaz, ama diğer oyunculara da isim yazmanı öneririm. Mangada Barcelona'nın oyuncularının isimlerini biliyoruz. Defansta boş olan yerlere Putini ve Fonseca ismini yazabilirsin. Barcelona'nın kaptanı Grandios bence kesinlikle olmalıydı. Orta sahada Xavi'nin yerini alabilir, onu değiştirmek istemiyorsan Fonseca ile defansa yazabilirsin. Forvetteki 11 numaranın ismi de Overus olabilir. Zaten Overus mangada da forvet ve 11 numara. Bunları yaparsan çok daha güzel olur. Oyunun ilk başındaki sinematikte "Son şampiyon Real" yazıyor ancak mangada son şampiyon Barcelona oldu. MisugiJun'un Next Dream hackinde de söylemiştim. Tsubasa'nın Drive Shoot'unun ismi Flying Drive Shoot olmalı. Tsubasa Drive Shoot'u ta Nankatsu Ortaokulu zamanındayken keşfetmişken, Flying Drive Shoot'u Sao Paulo'da keşfetmişti. Hack Barcelona'yı anlatıyor. Bu yüzden Sao Paulo zamanında geliştirdiği Flying Drive Shoot'u kullanmak daha mantıklı. Tsubasa ile Rivaul'e süper verkaç ve Twin Shoot eklenebilir. Bu iki teknik mangada da var. ... Bu arada hack muazzam, ben daha da iyi olması için bu önerileri veriyorum.
RE: CT2 Nextdream 2022 hack[Laliga SerieA Bundesliga] (bydigi) - Tsumax - 02-09-2022 @Karl Heinz Schneider güzel yorumun için teşekkür ederim.. barcelonada o oyuncuları ekleyebilirdim ama özelliği olan oyuncular önceliğim oldu.. ayrıca kaptan gardios başka takıma transfer olmuş gösteriyordu sanki güncelde onları güncelleriz dediğin gibi çok önemli deil.. Driver şuta gelince..benim bildiğim driver şut ayrı fly olan ayrı ve ondan daha güçlü.. bende ona göre yaptım..zaten reel maçında da göreceksin naturezzada.. |