Tsubasa Türkiye Platformu
Sizce Nankatsu SC'nin Kaptanı Kim Olmalı? - Baskı Önizleme

+- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net)
+-- Forum: CAPTAİN TSUBASA ANİME & MANGA (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-anime-manga.html)
+--- Forum: Captain Tsubasa Anime/Manga Tartışma & Anket Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-anime-manga-tartisma-anket-bolumu.html)
+--- Konu Başlığı: Sizce Nankatsu SC'nin Kaptanı Kim Olmalı? (/konu-sizce-nankatsu-sc-nin-kaptani-kim-olmali.html)

Sayfalar: 1 2 3

RE: Sizce Nankatsu SC'nin Kaptanı Kim Olmalı? - Karl Heinz Schneider - 07-08-2022

@Makoto Soda 

Evet, Tsubasa Nankatsu SC'de takımı ayaklandırma konuşmaları en yüksek olan oyuncu. Ama Misaki'de bu özelliğin olmamasına katılmıyorum. Hanawa maçında Ishizaki kendi kalesine gol attıktan sonra takımın moralini yerine getiren Misaki'ydi.

@ScoUnk 

Bu turnuva Nankatsu - Shutetsu maçının oynandığı Okullar Arası Turnuva'yı saymazsak CT'de ilk gördüğümüz turnuva. Bu turnuvada Misaki'nin Tsubasa olmaya çalıştığını düşünmüyorum. Bu durumlar ilerideki zamanlarda ortaya çıkıyor bence.

@Jun Misugi 

Ankete de katılabilirsin abi.

RE: Sizce Nankatsu SC'nin Kaptanı Kim Olmalı? - ScoUnk - 08-08-2022

@Karl Heinz Schneider

Evet bahsettiğim şeyler ilerde yaşanıyor, fakat ilerde daha büyükken bile benliğini bulamamışsa, çocukken o yaşta hiç bulamamıştır.

RE: Sizce Nankatsu SC'nin Kaptanı Kim Olmalı? - Makoto Soda - 08-08-2022

@Karl Heinz Schneider

O maçta herkes İshizaki'ye moral vermişti.
Ben Misaki'nin diğer isimler varken kaptanlık yapabileceğini pek düşünmüyorum. Çünkü naif bir yapısı var.
Tsubasa , Genzo , Hyuga , Matsuyama ya da Misugi gibi değil.

RE: Sizce Nankatsu SC'nin Kaptanı Kim Olmalı? - Karl Heinz Schneider - 08-08-2022

@Makoto Soda 

Hanawa maçında Ishizaki kendi kalesine gol attıktan sonra bir sürü kişi Ishizaki'ye tepki gösterdi, sinirlendi. O an takımın moralini yerine getiren konuşmayı yapan Misaki'ydi. Onun konuşmasından sonra takımın morali yerine geldi ve Ishizaki'ye iyi davranmaya başladılar.

[Resim: mqzn4bh.jpg]

[Resim: p4yvxm0.jpg]

Cümlemi yineliyorum. Tsubasa, Nankatsu SC'de takımın moralini yerine getirmeyi başaran en iyi kişi, ama Misaki'de de Tsubasa kadar etkili ve fazla olmasa da bu özellilk var bana göre.

Japonya takımına geçince benim kaptan olmasını istediğim kişi Matsuyama. Nankatsu SC'de Misaki'ye verirdim. Sizin yorumlarınıza da saygı duyarım elbette.

RE: Sizce Nankatsu SC'nin Kaptanı Kim Olmalı? - AlphaT®.NET - 10-08-2022

Kesinlikle adayım şıklarda olmamasına karşın : 

[Resim: kwhbwft.jpg]

Dil Çıkarma Usta Defans 

Esasen Genzo'yu görmek isterdim.  Takımını gol atarak sırtlayan bir kalecinin biraz daha farklı bir role bürünmesini görmek isterdim. Belirli bir nedenim yok bu sadece Şapkasıyla duruşu kaptanlığa yakışmış bir halini görmek içindir.

RE: Sizce Nankatsu SC'nin Kaptanı Kim Olmalı? - Karl Heinz Schneider - 10-08-2022

@AlphaT®.NET 

Gerçekten Ishizaki'yi tercih ettiğini sandım abi. Gülümseme