![]() |
|
Güney Amerikalı Oyuncular mı Yoksa Avrupalılar mı? - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Captain Tsubasa Manga Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-manga-bolumu.html) +--- Forum: Captain Tsubasa Manga Tartışma & Anket Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-manga-tartisma-anket-bolumu.html) +--- Konu Başlığı: Güney Amerikalı Oyuncular mı Yoksa Avrupalılar mı? (/konu-guney-amerikali-oyuncular-mi-yoksa-avrupalilar-mi.html) |
RE: Güney Amerikalı Oyuncular mı Yoksa Avrupalılar mı? - Hikaru Matsuyama - 07-10-2020 Söz konusu Captain Tsubasa olunca başta Japonya olmak üzere sevmediğim bir ülke ve futbolcuları yok ancak Japonları hariç tutacak ve ille de bir taraf seçecek olursam Güney Amerika derim, çünkü en sevdiğim yabancı forvet Victorino orada, Uruguay'a olan sempatim nedeniyle oyumu Güney Amerika'dan yana kullandım.
RE: Güney Amerikalı Oyuncular mı Yoksa Avrupalılar mı? - Juan Diaz - 30-12-2020 oyum güney amerikaya diaz,natureza,santana,rivaul,radunga,victorine gibi isimler var ve avrupa oyuncularından çok daha sağlam bana kalırsa RE: Güney Amerikalı Oyuncular mı Yoksa Avrupalılar mı? - GÜNEŞ 2 - 31-12-2020 sadece natureza ,santana ve diaz yeter g.amerikanın en iyi olmasıiçin.ki daha fazlası var adamlarda.ct için düşüncem bu.gerçek hayattaki futbol ile ilgilenmiyorum.nedense sıkıcı geliyor.futbolun sadece tsubasasını ve oynamasını seviyorum.bu yüzden günümüz futbolu için yorum yapmayacağım RE: Güney Amerikalı Oyuncular mı Yoksa Avrupalılar mı? - Tsumax - 31-12-2020 ben avrupa diyorum..bahse girerim avrupa karmasıyla amarika karması 10 maç yapsa 8 ini avupa yenerdi.. avrupa defansif olarakda daha iyi...amerikada santana natureza diazı varsa avrupanın pierresi levini ve schneideri var.. RE: Güney Amerikalı Oyuncular mı Yoksa Avrupalılar mı? - Makoto Soda - 23-01-2021 @"digimax" Sana katılmıyorum bence dediğin sonuç çıkmazdı. 10 maçın 8'i hemde. Sadece Brezilya defansı bile Avrupa'yı durdurmaya yeterli.World Youth'da Brezilya hem Fransa'yı hem de Almanya'yı yenmişti. Almanya 5-0 kaybetti. Güzel bir tartışma ortamı oluşturabiliriz.Fikir alış-verişlerin bol olduğu.Yorumun epey iddaalıydı cevap vereyim dedim Bu aralar zaman geçmiyor güzel bir konu olur bizim için.
RE: Güney Amerikalı Oyuncular mı Yoksa Avrupalılar mı? - Jun Misugi - 23-01-2021 Manga ve Anime odaklı konuşursak şöyle bir durum var. Sizler de biliyorsunuz Japonya'nın nerdeyse her oyuncusu farklı bir ülke futboluna hayranlık duyuyor ya da o futbolu özümsemek istiyor. Misugi-Hollanda,Hyuga-İtalya,Misaki-Fransa,Wakabayashi-Almanya Bonus olarak Tsubasa da Roberto'dan ötürü Brezilya. Avrupalı oyunculara bakarsanız kaliteli ve teknik oyuncular görürsünüz.Mikami de ilk seriden beri oyuncularım avrupa takımlarının ne kadar kaliteli olduğunu görsün diyordu. Güney Amerikalı oyuncular ise daha yetenekli ve futbolu daha rahat oynuyorlar.Mangada Brezilya'nın yenemeyeceği takım yok.Bakmayın siz Yoichi'nin Japonya'yı yedirmemesine. |