![]() |
|
[Anket-Yorum] En İyi CT Oyunu Sizce Hangisidir? - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Captain Tsubasa Multimedya (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-multimedya.html) +--- Forum: Captain Tsubasa Multimedya Tartışma & Anket Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-multimedya-tartisma-anket-bolumu.html) +--- Konu Başlığı: [Anket-Yorum] En İyi CT Oyunu Sizce Hangisidir? (/konu-anket-yorum-en-iyi-ct-oyunu-sizce-hangisidir.html) Sayfalar:
1
2
|
RE: [Anket-Yorum] En İyi CT Oyunu Sizce Hangisidir? - Hikaru Matsuyama - 26-05-2020 Captain Tsubasa 2 Super Striker CT oyunlarını oynamaya çocukluğumda ilk bu oyunla başlamıştım. Açıkçası o zamanlar bunun dışında bir CT oyunu olup olmadığını bile bilmiyordum. Yıllarca oynadım ve hala da oynarım, bıktırmıyor kendisini enteresan bir şekilde. En başta kusursuz senaryosu, muhtemeş akıcılığı, çok dinamik bir oyun olması, çizimler, görsellik vesair gibi pek çok açıdan oynayan kişiye güzel anlar yaşatan bir oyun olması nedenilye CT oyunları dendi mi Super Striker bir yanda diğerleri bir yana derim. Hele ki geçen sene bu oyunla ilgili yıllardır uğraştığım detaylı analizi bitirip de yüzlerce sayfayı baştan okduğumda bu oyunu ne kadar sevdiğimi ve bu oyunun neden bu kadar çok sevildiğini bir kez daha ve çok net olarak anladım. ... Açıkçası bu tarz anketlerin Captain Tsubasa 2 Super Striker dahil edilmeden yapılması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü bunca senedir CT forumlarındayım bu minvaldeki anketlerde farklı bir sonuç çıktığını görmedim.
RE: [Anket-Yorum] En İyi CT Oyunu Sizce Hangisidir? - Jun Misugi - 26-05-2020 Captain Tsubasa 2 Super Striker CT dünyasının en çok çevirisinin yapıldığı,en çok analiz edildiği ve en çok hack yapılan oyunudur. Zaten bir oyunun tutup tutmadığı genelde bu fan yapımlarından anlaşılıyor.Fanların yaptığı şeyler oyunun yapımcılarından çoğu zaman daha iyi şeyler olabiliyor. Anket sonuçlarına bakayım dedim ve CT-3'e oy verildiğini gördüm kim vermiş diye açınca aaa ben vermişim oyu. Baştan söylüyorum telefondan oy verdim ve sanırım dokunmatik kaymış.Bu sebeple konu sahibi mazbatasız kardeşimden bu oy verme işini zamanla düzeltmesini rica edicem RE: [Anket-Yorum] En İyi CT Oyunu Sizce Hangisidir? - tsubasa_hakan - 26-05-2020 iki oy hakkım olsa ct 2 ve sega derdim. şu an el mahkum ct 2 diyorum RE: [Anket-Yorum] En İyi CT Oyunu Sizce Hangisidir? - Tsumax - 26-05-2020 ct2 candır..diğer oyunlar bir kere oynamalık gibi sanki..ct2 hack imkanlarıyla ömürlük kullanım sunuyor
RE: [Anket-Yorum] En İyi CT Oyunu Sizce Hangisidir? - AlphaT®.NET - 26-05-2020 @H.Matsuyama Ben de CT2'nin ankette başta çıkacağına inanıyorum. Diğer şıklara oy veren dostlar olur ise, bir de nedenlerini paylaşır iseler onların gözünden diğer oyunlarıda görmüş oluruz. CT2'nin ayrı bir alacalığı, jan janlı tarafı var, anlatılmaz yaşanır gibisinden ![]() @junmisugi Dostum Keçinin sevmediği ot gibi olmuş. CT3'ten haz almadığını biliyordum. Demek ki alıyorsun bak elin kaymış @hakan_hakan bir an düşündüm. Benimde iki oy hakkım olsa ben de SegaCd yi diyebilirdim @digimax Ben de diğerlerini 1 kez oynadım , ifadeni destekliyorum. CT4'ü H.Matsuyama'nın içerik/çeviri çalışması ile yeniden oynayacağım RE: [Anket-Yorum] En İyi CT Oyunu Sizce Hangisidir? - ekspresgs - 27-05-2020 CT2 silinemez şekilde yer etmiştir. |