Tsubasa Türkiye Platformu
Hack yapacam - Baskı Önizleme

+- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net)
+-- Forum: Captain Tsubasa Hack Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-hack-bolumu.html)
+--- Forum: Hack, Kod, Offset Yardım/Destek Hattı (https://tsubasatr.net/forum-hack-kod-offset-yardim-destek-hatti.html)
+--- Konu Başlığı: Hack yapacam (/konu-hack-yapacam.html)

Sayfalar: 1 2 3 4

RE: Hack yapacam - levin44 - 26-02-2020

tm batu abi sağül

(26-02-2020, Saat: 17:44)AlphaT®.NET Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Biraz dusuneyim Enes.
E batu abi bulabildinmi.

RE: Hack yapacam - AlphaT®.NET - 26-02-2020

İlk 6 maç Japonya'yı kontrol edelim, malum Brazilya'yı eleyelim. Daha sonra Brazilya secmeleri olsun, Brazilya'yı yönetebiliriz. Oyuncular yavas yavas kadrolara maç sırası ile eklenir. bu 12 maçtan sonra, her güçlü takım ile hazırlık maçları oynatabilirsin bizlere. Almanya ile 2 Fransa 2 Arjantin 1 Hollanda 1 şeklinde. Rakiplerimizi oynayarak tanımış oluruz. Sonra bir 3 maçlık Brazil'ya aday kadrosu hazırlık macı ve + 6 maçlık Final serisi ekleyebilirsin.. 27 Maçta hack bitebilir. Benim önerilirim Kabaca böyle.

(26-02-2020, Saat: 20:17)AlphaT®.NET Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İlk 6 maç Japonya'yı kontrol edelim, malum Brazilya'yı eleyelim. Daha sonra Brazilya secmeleri olsun, Brazilya'yı yönetebiliriz. Oyuncular yavas yavas kadrolara maç sırası ile eklenir. bu 12 maçtan sonra, her güçlü takım ile hazırlık maçları oynatabilirsin bizlere. Almanya ile 2 Fransa 2 Arjantin 1 Hollanda 1 şeklinde. Rakiplerimizi oynayarak tanımış oluruz. Sonra bir 3 maçlık Brazil'ya aday kadrosu hazırlık macı ve + 6 maçlık Final serisi ekleyebilirsin.. 27 Maçta hack bitebilir. Benim önerilirim Kabaca böyle.
Japondaya oyuncu değikli ve yedek olmasın isityrum nasıl yapabilriz  ve  3 ek maç ekelbirmiyi diyer maçlar olmasın

(26-02-2020, Saat: 20:17)AlphaT®.NET Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İlk 6 maç Japonya'yı kontrol edelim, malum Brazilya'yı eleyelim. Daha sonra Brazilya secmeleri olsun, Brazilya'yı yönetebiliriz. Oyuncular yavas yavas kadrolara maç sırası ile eklenir. bu 12 maçtan sonra, her güçlü takım ile hazırlık maçları oynatabilirsin bizlere. Almanya ile 2 Fransa 2 Arjantin 1 Hollanda 1 şeklinde. Rakiplerimizi oynayarak tanımış oluruz. Sonra bir 3 maçlık Brazil'ya aday kadrosu hazırlık macı ve + 6 maçlık Final serisi ekleyebilirsin.. 27 Maçta hack bitebilir. Benim önerilirim Kabaca böyle.
İlk atli maç nasıl olsun

Bence ilk altı maça Japonya'yı Koyma, Brazilya kendi ülkesinde kaybetsin, sonra son 6 maçta intro koyarsın. 4 sene sonra yeni turvunavada diye başlarsın, senin profil resmin İsveç/ S.Levin olsun. Son maçtada onunla karşılaşırız. Rakip takımları kendin belirleyebilirsin

degisiklik olsun diye önerim. Ama dilersen japonyada olur sen karar vereceksin

(26-02-2020, Saat: 20:36)AlphaT®.NET Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bence ilk altı maça Japonya'yı Koyma, Brazilya kendi ülkesinde kaybetsin, sonra son 6 maçta intro koyarsın. 4 sene sonra yeni turvunavada diye başlarsın, senin profil resmin  İsveç/ S.Levin olsun. Son maçtada onunla karşılaşırız. Rakip takımları kendin belirleyebilirsin
2. maçcın 2 yarısnda söyele düşündüm  
Arjantin de oyuncu değikli 11 numara cikiyor yerine  . Loinel Messi giriyor

Corlos: Sen  Dünya elemerindeki adam

Messi :Bençe  Brezilya dünya kupasını kaznabilir

Carlos: Doğrü
Messi: Ama . Eleme turnda benle kaslıacaksın

Carolos: Sen  kimsin lan

Messi: Sana bir ipucu .Barcelona'nın  fowretiyim ben

Carolos: Nasıl?!?

Messi:  2.maçta yeni özel süt bulamsın carlos efandı

Carolos: Sonuda geldin küçük enişte 

nasıl abi.