![]() |
|
Hack yapacam - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Captain Tsubasa Hack Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-hack-bolumu.html) +--- Forum: Hack, Kod, Offset Yardım/Destek Hattı (https://tsubasatr.net/forum-hack-kod-offset-yardim-destek-hatti.html) +--- Konu Başlığı: Hack yapacam (/konu-hack-yapacam.html) |
RE: Hack yapacam - levin44 - 26-02-2020 tm batu abi sağül (26-02-2020, Saat: 17:44)AlphaT®.NET Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Biraz dusuneyim Enes.E batu abi bulabildinmi. RE: Hack yapacam - AlphaT®.NET - 26-02-2020 İlk 6 maç Japonya'yı kontrol edelim, malum Brazilya'yı eleyelim. Daha sonra Brazilya secmeleri olsun, Brazilya'yı yönetebiliriz. Oyuncular yavas yavas kadrolara maç sırası ile eklenir. bu 12 maçtan sonra, her güçlü takım ile hazırlık maçları oynatabilirsin bizlere. Almanya ile 2 Fransa 2 Arjantin 1 Hollanda 1 şeklinde. Rakiplerimizi oynayarak tanımış oluruz. Sonra bir 3 maçlık Brazil'ya aday kadrosu hazırlık macı ve + 6 maçlık Final serisi ekleyebilirsin.. 27 Maçta hack bitebilir. Benim önerilirim Kabaca böyle. RE: Hack yapacam - levin44 - 26-02-2020 (26-02-2020, Saat: 20:17)AlphaT®.NET Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İlk 6 maç Japonya'yı kontrol edelim, malum Brazilya'yı eleyelim. Daha sonra Brazilya secmeleri olsun, Brazilya'yı yönetebiliriz. Oyuncular yavas yavas kadrolara maç sırası ile eklenir. bu 12 maçtan sonra, her güçlü takım ile hazırlık maçları oynatabilirsin bizlere. Almanya ile 2 Fransa 2 Arjantin 1 Hollanda 1 şeklinde. Rakiplerimizi oynayarak tanımış oluruz. Sonra bir 3 maçlık Brazil'ya aday kadrosu hazırlık macı ve + 6 maçlık Final serisi ekleyebilirsin.. 27 Maçta hack bitebilir. Benim önerilirim Kabaca böyle.Japondaya oyuncu değikli ve yedek olmasın isityrum nasıl yapabilriz ve 3 ek maç ekelbirmiyi diyer maçlar olmasın (26-02-2020, Saat: 20:17)AlphaT®.NET Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İlk 6 maç Japonya'yı kontrol edelim, malum Brazilya'yı eleyelim. Daha sonra Brazilya secmeleri olsun, Brazilya'yı yönetebiliriz. Oyuncular yavas yavas kadrolara maç sırası ile eklenir. bu 12 maçtan sonra, her güçlü takım ile hazırlık maçları oynatabilirsin bizlere. Almanya ile 2 Fransa 2 Arjantin 1 Hollanda 1 şeklinde. Rakiplerimizi oynayarak tanımış oluruz. Sonra bir 3 maçlık Brazil'ya aday kadrosu hazırlık macı ve + 6 maçlık Final serisi ekleyebilirsin.. 27 Maçta hack bitebilir. Benim önerilirim Kabaca böyle.İlk atli maç nasıl olsun RE: Hack yapacam - AlphaT®.NET - 26-02-2020 Bence ilk altı maça Japonya'yı Koyma, Brazilya kendi ülkesinde kaybetsin, sonra son 6 maçta intro koyarsın. 4 sene sonra yeni turvunavada diye başlarsın, senin profil resmin İsveç/ S.Levin olsun. Son maçtada onunla karşılaşırız. Rakip takımları kendin belirleyebilirsin RE: Hack yapacam - AlphaT®.NET - 26-02-2020 degisiklik olsun diye önerim. Ama dilersen japonyada olur sen karar vereceksin RE: Hack yapacam - levin44 - 26-02-2020 (26-02-2020, Saat: 20:36)AlphaT®.NET Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bence ilk altı maça Japonya'yı Koyma, Brazilya kendi ülkesinde kaybetsin, sonra son 6 maçta intro koyarsın. 4 sene sonra yeni turvunavada diye başlarsın, senin profil resmin İsveç/ S.Levin olsun. Son maçtada onunla karşılaşırız. Rakip takımları kendin belirleyebilirsin2. maçcın 2 yarısnda söyele düşündüm Arjantin de oyuncu değikli 11 numara cikiyor yerine . Loinel Messi giriyor Corlos: Sen Dünya elemerindeki adam Messi :Bençe Brezilya dünya kupasını kaznabilir Carlos: Doğrü Messi: Ama . Eleme turnda benle kaslıacaksın Carolos: Sen kimsin lan Messi: Sana bir ipucu .Barcelona'nın fowretiyim ben Carolos: Nasıl?!? Messi: 2.maçta yeni özel süt bulamsın carlos efandı Carolos: Sonuda geldin küçük enişte nasıl abi. |