![]() |
|
Captain Tsubasa [NES] Bilgi Ekranı çevirileri - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Captain Tsubasa Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyun-bolumu.html) +--- Forum: Captain Tsubasa Oyun İpuçları ve Hileleri (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyun-ipuclari-ve-hileleri.html) +--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa [NES] Bilgi Ekranı çevirileri (/konu-captain-tsubasa-nes-bilgi-ekrani-cevirileri.html) |
RE: Captain Tsubasa [NES] Bilgi Ekranı çevirileri - Hiena - 18-07-2017 Kısa sürecek demişsin de bunda da 30 kadar takım yok muydu? Bu seri her anlamda büyük oranda seriye uygun ilerliyordu bildiğim kadarıyla. Cvp: Captain Tsubasa [NES] Bilgi Ekranı çevirileri - Hikaru Matsuyama - 18-07-2017 16 takım var. Bunların 8'i Okullar Arası Şampiyona, 1'i, Hazırlık Karşılaşması, 4'ü Grup Elemeleri, 3'ü de Çeyrek - Yarı ve Final Maçları. Yani CT2'nin neredeyse yarısı kadar rakip var ve uzatmalar olmadığı için CT2'ye kıyasla maç süreleri inanılmaz düşük. RE: Captain Tsubasa [NES] Bilgi Ekranı çevirileri - Hiena - 18-07-2017 Ben nedense daha fazla biliyordum. Bu yeni keşfettiğiniz takımlarla beraber mi 16 oluyor? Uzatmalarda yoktu bu oyunda değil mi Cvp: Captain Tsubasa [NES] Bilgi Ekranı çevirileri - Hikaru Matsuyama - 19-07-2017 Bir yere kadar sabit rakipler geliyor ardından milli takımlarda grup maçları oynuyoruz bu kısımda değişken rakipler çıkıyor sonrasında ise çeyrek finalde 3 fiks rakipten biri geliyor ve yarı final, final sabit. Böyle yazınca karışık duruyor olabilir o nedenle örneklendireyim. 1- Nishikigaoka 2- Minamiuwa 3- Azumaicchuu 4- Hanawa 5- Meiwa Higashi 6- Hirado 7- Furano 8- Touhou 9- Touhou Koutoubu Milli Takımlar Grup Elemeleri (Bu kısım değişken)* 10- Malezya 11- Belçika 12- Uruguay 13- Arjantin 14- İtalya (Çeyrek Final)** 15- Fransa (Yarı Final) 16- Batı Almanya (Final) * Bu kısımda bu takımlardan başka Kanada, Portekiz, İspanya, İngiltere, Polonya, İtalya gibi takımlar da çıkabiliyor. **Çeyrek Finali ise ya İtalya ile, ya Uruguay ile ya da Arjantin ile yapıyoruz. Peki bu neye göre belirleniyor; bu 3 takımdan ikisi grup elemelerinde rakibimiz, gruplarda karşımıza çıkmayan ise çeyrek final rakibimiz oluyor. Örneğin, Grubumuz - Arjantin - İtalya - X - Y Bu durumda çeyrek finaldeki rakibimiz belli --> Uruguay. ... Bu şekilde özetleyebileceğim ve benim son derece hoşuma giden bir rakip dağılım sistemi var oyunda. Uzatmalar Uzatmalar elbette var, ancak Ulusal Şampiyonada sadece Touhou ile uzatmalara gidiyor maç, diğer rakiplerimizde direkt PK. Touhou Koutoubu ile uzatmalara gider mi bilemiyorum, bu rakip o kadar güçsüz ki hep fark atıyoruz bu nedenle bunu denemem lazım kesin bir şey söylemek için. ![]() Milli takım maçlarında zaten grup maçları puan usulü olduğu için uzatma yok ancak çeyrek finalden sonrasında uzatmalar var. Edit: Touhou Koutoubu ile uzatmalara gitmiyor maç, denedim. Touhou ile uzatmaların olup Touhou Koutoubu ile olmaması da bir garip olmuş açıkçası. ![]() Ve bu beraberlik durumunda da yine benzer rakipler çıktı (Uruguay, Arjantin, Belçika ve Portekiz). Cvp: Captain Tsubasa [NES] Bilgi Ekranı çevirileri - Hikaru Matsuyama - 22-07-2017 Hanawa
![]() Tachibana Kardeşler'in Hava Futboluna
dikkat etmeniz gerekiyor RE: Captain Tsubasa [NES] Bilgi Ekranı çevirileri - NBA01 - 22-07-2017 Yine güzel bir paylaşım ellerin dert görmesin. Ara sahnelerdeki konuşmaları, Misaki ara sahnesini ve final sahnesini de bekliyoruz
|