![]() |
|
Captain Tsubasa (NES) Oynayanlar Kulübü - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Captain Tsubasa Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyun-bolumu.html) +--- Forum: Captain Tsubasa Online Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-online-oyun-bolumu.html) +--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa (NES) Oynayanlar Kulübü (/konu-captain-tsubasa-nes-oynayanlar-kulubu.html) |
RE: Captain Tsubasa (NES) Oynayanlar Kulübü - Hiena - 15-07-2017 Bu oyunda farklı takımlarla karşılaştığımızı bilmiyordum. Peki bu neye göre belirleniyor? Bu arada Robin' li Tecmo Cup Soccer oyununda da benzer bir durum var mıdır acaba? Cvp: RE: Captain Tsubasa (NES) Oynayanlar Kulübü - Hikaru Matsuyama - 15-07-2017 (15-07-2017, Saat: 00:06)Hiena Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu oyunda farklı takımlarla karşılaştığımızı bilmiyordum. Peki bu neye göre belirleniyor?İşte biz de bunu anlamaya çalışıyoruz. ![]() (15-07-2017, Saat: 00:06)Hiena Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu arada Robin' li Tecmo Cup Soccer oyununda da benzer bir durum var mıdır acaba?Evet var, orada da mesela Japonya rakip çıktığında yanlış hatırlamıyorsam Honda (ve biri daha vardı) karakterleri geliyordu. ![]() Zaten Robinli Tecmo Cup Soccer CT1'in üzerine inşa edildiği için sistem aynı işliyor. Ama CT dışı diye gördüğümden oynamayı bıraktığım bir oyun olmuştu. RE: Captain Tsubasa (NES) Oynayanlar Kulübü - ジャイロメ59 - 15-07-2017 Evet sabah 7'de oturdum başına ve oyunu bitirdim. Skorları şöyle söyleyeyim milli maçlara kadar(Oyunu tam hatırlamıyorum, Japonca versiyonunda oynadım takım isimlerini okuyabildiğim kadarı ile yazıcam, yanlışım varsa düzeltin. )Not : Arada yenildiğim maçlar oldu, onlarıda not aldım gerektiği yerde onlarıda yazarım buraya. ![]() Nankatsu - Nishikigoka > 7-0 Nankatsu - Minamiwa > 4-1 Nankatsu - Azumachi > 2-1 Nankatsu - Hanawa > 4-3(Son anda )Nankatsu - Meiwa > 4-2 Nankatsu - Hirado > 3-1 Nankatsu - Furano > 5-4 Nankatsu - Toho > 4-2 Japonya - Toho Institute > 7-0 Japonya - ポルトガル(Portekiz) > 4-1 Portekiz maçı için şifre Japonya - イタリア(İtalya) > 2-1 İtalya maçı için şifre Japonya - スペイン(İspanya) > 4-2 Açıkçası kolay maçtı, pek zorlandığımı söyleyemem hehe. İspanya maçı için şifre Japonya - ウルグアイ(Uruguay) > 6-0 Uruguay için şifre Japonya - アルゼンチン(Arjantin) > 5-0 Japonya - フランス(Fransa) > 3-2 Japonya - ドイツ(Almanya) > 2-1 RE: Captain Tsubasa (NES) Oynayanlar Kulübü - Rijitsu - 15-07-2017 Oyunu oynamadım ama edindiğim bilgiye göre yazacağım. Oyundaki takımlar yarı final ve finale kadar sistem takımı rastgele seçiyor. Hmm... Anladığım kadarıyla önce sisteme takımlar girilmiş, arkasından yarı-final ve final takımlarını hariç tutup o takımlardan birisini senin rakibin yapacak şekilde yazılmıştır. Eğer bu takımlardan birisi sizin rakibiniz oluyor. Anlaşılan; A Takımı 1 A Takımı 2 ... C Takımı 3 gibi yazdırıp senin kazanma durumuna göre seçmektedir. Yanlışsam düzeltin. Cvp: Captain Tsubasa (NES) Oynayanlar Kulübü - Hikaru Matsuyama - 15-07-2017 @JairoM Ne kadar şanslısın tek seferde hem Portekiz hem İspanya ile karşılaşabilmişsin. Geriye sadece Kanada kaldı. Peki rakiplerin hangi mantıkla çıktıları konusunda bir fikir edinebildin mi? ![]() Bu arada yazdığın Japoncalarının hepsi doğru, hiçbir yanlışlık yok. すごい! ![]() Ben de tekrardan başlıyorum, bir kez daha oynayacağım bakalım bu sefer çıkacak mı Kanada... RE: Captain Tsubasa (NES) Oynayanlar Kulübü - ジャイロメ59 - 15-07-2017 Toho Institute ile yaptığımız maçta oluşan skora göre değişiklik gösteriyor gibi geldi abi bana nedense. O maça girmeden önce save state aldım, bir kaç farklı skor elde ettim(Önceki maçların skorları yazdığım gibi) ve ikinci maçım 5-1 bitti, İspanya geldi. 2-0 bitirip zaman geçirmeye oynadım ve Malezya geldi. En son 3-0 bitti maç ve Portekiz geldi. Yanılıyor da olabilirim bu tahmin üzerine. |