![]() |
|
Rakip Oyunculara Şutlar Sırasında Otomatik Özel Blok Yaptırma (Müthiş Buluş) - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Captain Tsubasa Hex Kodları ve Offset Paylaşımları (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-hex-kodlari-ve-offset-paylasimlari.html) +--- Forum: Captain Tsubasa 2 - Hex Kodları Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-2-hex-kodlari-bolumu.html) +--- Konu Başlığı: Rakip Oyunculara Şutlar Sırasında Otomatik Özel Blok Yaptırma (Müthiş Buluş) (/konu-rakip-oyunculara-sutlar-sirasinda-otomatik-ozel-blok-yaptirma-muthis-bulus.html) |
Cvp: Rakip Oyunculara Şutlar Sırasında Otomatik Özel Blok Yaptırma (Müthiş Buluş) - bakgal - 08-03-2017 Biraz önce denedim.İşe yarıyor.Eline sağlık.Güzel paylaşım olmuş.Bu özellik Cayosa Hacktede vardı.Orada gördükten sonra hep merak etmiştirim.Bu paylaşımla birlikte merakımı gidermiş oldum.Tekrardan eline sağlık.
Cvp: Rakip Oyunculara Şutlar Sırasında Otomatik Özel Blok Yaptırma (Müthiş Buluş) - Crazy Striker - 08-03-2017 (08-03-2017, Saat: 21:40)bakgal Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Biraz önce denedim.İşe yarıyor.Eline sağlık.Güzel paylaşım olmuş.Bu özellik Cayosa Hacktede vardı.Orada gördükten sonra hep merak etmiştirim.Bu paylaşımla birlikte @bakgal Teşekkürler..Artık Bizim Takımada Eklemeyi Sen Bulursun Diyorum İyice incele Hatta Maç Maç Ekleme Kodlarını Da Bulursun Daha Öncede Schnderin Hızlanma Koldarınada Eklediğimiz Gibi.Cayosa Hackte Var Bu Özellik Cayosa hackte Program İle Farklı Yerden Yapılmış Sanırım Onda Bizim Takımdada Var Ayrıca Normal Özel Blocku Olmayan Oyuncularda Bazen Topa Sert Çıkışta Yapıyor Leveli Düşük Olsa Bile Kesebiliyor Bu Yöntemle Eklenmiş Sanırım Ancak Bu Kadar Bulabildim Araştırıken Bunları Göz Önünde Bulundur... RE: Rakip Oyunculara Şutlar Sırasında Otomatik Özel Blok Yaptırma (Müthiş Buluş) - Hiena - 08-03-2017 @Crazy Striker İsim uzun olduğu için böyle oluyordu, kısaltılınca düzeldi. Evet oyunumda Galvan tarzında bir, iki oyuncu olsa da ona özel olsun diye bir tek ona ekledim. @bakgal Cayosa hackte bizdeki Ishizaki ve Jitou da bunu yapıyordu ama kodları karşılaştırdığım zaman aynı yerden yapılmamıştı. Farklı bir yerde olsa gerek. Ben pek bakamadım o oyuna ama yine incelerim. Sende bir göz atarsan, belki bizim oyuncular için ve rakipte Tachibana' lar için Skylap blokta da yapabiliriz bunu. Cvp: RE: Rakip Oyunculara Şutlar Sırasında Otomatik Özel Blok Yaptırma (Müthiş Buluş) - bakgal - 08-03-2017 (08-03-2017, Saat: 21:42)Hiena Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Crazy StrikerTama o konuyada bakarım . RE: Rakip Oyunculara Şutlar Sırasında Otomatik Özel Blok Yaptırma (Müthiş Buluş) - Tsumax - 18-03-2017 süper bi paylaşım gene teşekkürler emeği geçenlere. bunuda eklim hackime
RE: Rakip Oyunculara Şutlar Sırasında Otomatik Özel Blok Yaptırma (Müthiş Buluş) - Jun Misugi - 18-03-2017 Gerçekten güzel buluş Ben de hangi hackte gördüydüm bunu derken?Cayosa'nın oyunu diye yazmış arkadaşlar bunu bizim oyunculara da ekledik mi güzel bir konuyu da kazanmış olacaz Helal olsun Emre
|