RE: Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team - ジャイロメ59 - 29-11-2014
Sizce yarın hangi oyuncular gelecek? Ben mobilden göremeyebilirim sitesinden, buraya koyarsanız sevinirim
Cvp: Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team - Hikaru Matsuyama - 29-11-2014
Matsuyama Hikaru gelirse artık öyle uzaktan melül melül bakarım.
...
İlk defa bu etkinlikte SS'i açtım, açmışken bir tane de maç yapalım dedim yapmaz olaydım 14/15'te kaldım. 1 tane Platina Gacha için de Stamina harcamaya değmez dedim ve öyle Mission Failed olduk.
Sıralamada da 94'e düşmüşüm, en iyisi etkinliğin geri kalan şu kısacık zamanında B Mission maçlara asılmak.
RE: Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team - Crazy Striker - 29-11-2014
Kazandığım Kartlardan 3 Tane Gold Hyuga Çıktı Hep Benzer Oyuncular
Dalgamı Geçiyor..??
Sinirlendim SS Oynuyayım Dedim ilk Maçı 4-0 Kazandım Sonra 1-1 Sonra 1-1 PKlarda yenildim
Staminam Yok O Yüzden Kasamıyorum Maç Yakalarken Bitiyor Sürekli
384. Sıradayım Şu an
Cvp: Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team - Hikaru Matsuyama - 29-11-2014
Bu gibi "klişe" durumlara alışsan iyi edersin. ;)
RE: Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team - ジャイロメ59 - 29-11-2014
Farkettim de telefonda oyun daha hızlı. 
Zorda olsa mission oynuyorum, sıradaki etkinlik pk olursa ilk 250de olmam muhtemeldir.
Cvp: Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team - Hikaru Matsuyama - 30-11-2014
Uyuduk bugün de gözlerimizi yeni bir sabaha açtık çok şükür ve hala 89'uncu sıradayım elhamdülillah. Umarım son gün gereksiz bir çılgınlık yapmazlar da en azından şu Ultra Dream Golden-23 Gacha'mızı alırız keyfimize bakarız. 
Edit:
![[Resim: 17v879.png]](http://i62.tinypic.com/17v879.png)
Ah be, Dream çıkaydı dakikasında [HD+] Level Max yapmıştım. Neyse, en azından bu şekilde ilk SS Clear'ımı yapmış oldum ve gelen kart da oldukça iyi, her ne kadar hiçbir şekilde işime yaramayacak olsa da.
![[Resim: 311lyxk.png]](http://i57.tinypic.com/311lyxk.png)
Öte yandan basit sıradan bir Silver Gacha'dan Dream+ Offence Hernandez çıkmış olması da çok güzel ama işte biraz geç gelen bir kart oldu, neyleyim ben bu saatten sonra gelen zenginliği.
|