![]() |
|
Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Captain Tsubasa Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyun-bolumu.html) +--- Forum: Captain Tsubasa Online Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-online-oyun-bolumu.html) +--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! (/konu-captain-tsubasa-2-super-striker-oynuyoruz-etkinligi.html) |
RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Hikaru Matsuyama - 21-11-2021 Aslında ilk yarıda Misaki ile düz vuruşlarda ısrar etmesen kısmen daha rahat bir galibiyet alabilirmişsin. Ama son derece keyifli bir karşılaşma olmuş, en azından biz izleyiciler açısından seyir zevki yüksek bir maçtı. Musashi cidden dişli bir rakip, her zaman için Misugi’nin yokluğunda onları ezip geçeriz derim ama her defasında diğer oyuncular bizi böyle düşündüğümüze pişman ederler. Dediğin gibi Musashi’nin diğer oyuncuları da olsa güzel olurmuş. Sıradaki maç benim bu oyundaki favori takımım Furano ile. Ne yapıp edip onlara gol olup yağmalıyım.
RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - ScoUnk - 23-11-2021 Nankatsu 4-2 Furano Furano maçında da yenildim bir kere. 5-3 yine. Fakat dikkatimi çeken bir şey var. Bu Furano'nun bir özelliği midir bilemedim. Uzaklaştırdığım hiçbir top benim oyuncularıma hiçbir zaman gelmedi. Arka arkaya 6 tane falan kurtarış yaptı Morisaki, hep Furano oyuncularına geldi ve maç boyunca da böyle devam etti. Bu Avalanche Attack'ta tüm oyuncuların ceza sahasına doluşması durumu değil, sürekli böyleydi. Zaten oldukça güçlüler, çok zorlandım. Bu arada oyun saçmaladı falan. Avalanche Attack yaptıktan sonra hiç şut çekmeden 15 dk ceza sahamın içinde paslaştılar. Resmen dalga geçer gibi. ![]() Başka bir pozisyonda ben korner kazandım. Ceza sahasının rakip kaleye en uzak, uç köşesine attım topu, kaleci topu almaya çıktı. Sanırım oyunda acayip bir bug oldu.Ama yine baştan oynayarak ekstra level almadan geçtim maçı. Yine de bu maçta çok çok zorlandım. Toho maçında ekstra level almadan geçemeyeceğim gibi görünüyor. Wakashimazu'nun 1v1 eksikliğini kullanmaya çalışacağım. Gazamız mübarek olsun. ![]() Bu arada Furano'da Oda'nın olmaması da aynı Musashi maçı gibi eksik olarak gördüğüm şey. @Hikaru Matsuyama Bir de bir şey soracağım, oyunun bu aşamasına geldikten sonra sormam garip olabilir ama. Oyunda alçak ve yüksek top geldiğinde bir yazıyla bunu belirtiyor bize. Fakat bir an o yazıyı gözden kaçırınca topun alçak ya da yüksek olduğunu nasıl anlıyoruz? RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Makoto Soda - 23-11-2021 ![]() Nankatsu 8 - 1 Furano Goller: Izawa(3) - Misaki(3) - Nitta(2) / Matsuyama Maç hiç beklediğim gibi geçmedi. Matsuyama Nadare Kougeki'den başka hiçbir şey yapmadı. Özel şut bile çekmedi. Takım arkadaşlarını oynatmaya çalıştı. İki vole çekti biri gol oldu diğeri direkten döndü. Bu maçı bu zamana kadar hiç bu kadar rahat geçmemiştim. Kishida'nın Matsuyama ile girdiği hava mücadelesinde topa vurdurmaması maçın en iyi hareketlerinden biriydi. RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Karl Heinz Schneider - 23-11-2021 @ScoUnk Şu atacağım videoyu 2:45'den 4:00'a kadar izleyebilirsin. Adamlar gerçekten dönen bütün topları alıyorlar. İşte Hikaru Matsuyama ve takımının harika takım oyunu. Bu da Furano'nun özelliği. ScoUnk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Oyunda alçak ve yüksek top geldiğinde bir yazıyla bunu belirtiyor bize. Fakat bir an o yazıyı gözden kaçırınca topun alçak ya da yüksek olduğunu nasıl anlıyoruz? Cevap çok basit. Öncelikle top ceza sahasına ister havadan ister yerden gelsin. İlk baştaki görüntü açısı her zaman aynı olur. Fake atmaya bakarsan anlayamazsın, ama fake denersen görürsün. Fake atarken top havadan gidiyorsa top oyuncunun kafasından, yerden gidiyorsak ayağının altından geçer. Pas verme yerini seçersen yine anlayamazsın, ama başka oyuncuya pas verirsen anlarsın. Pas atarken top havadaysa kafayla pas verir, yerdeyse ayağıyla verir. Topu kontrol edersen de ceza sahası pozisyonundan tamamen çıkarsın. Yalnız oyuncu topu göğsüyle indiriyorsa demek ki top havadan gelmiş, ayağıyla indiriyorsa demek ki yerden gelmiş demektir. Şut çekerken ise, şutu çektikten sonra görürsün. Ama diyelim ki top Misaki'ye geldi ve hangi yönden olduğunu bilmiyorsun. Öğrenmek için şuta basarsın, yerden geldiyse Jumping Volley özelliği, havadan geldiyse Röveşata özelliği çıkar, bu sayede öğrenirsin. Ama mesela aynı durum Nitta için olursa, ve şuta basarsan riske girmiş olursun. Çünkü havadan geldiyse sadece kafa vurur ve topu rakibe hediye edebilirsin. Kısacası eğer bir oyuncunun hem yerden hem de havadan özel şutu varsa, şut kısmını seçerek topun nereden geldiğini anlayabilirsin. Ama oyuncunun böyle bir özelliği yoksa riske girmiş olursun. RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - ScoUnk - 23-11-2021 @Karl Heinz Schneider Onları ben de biliyorum. Benim sorum hiçbir hamle yapmadan bunu nasıl öğrenebilirim? Yani mesela bazen Nitta'ya top geliyor ve yazı ekranını kaçırıyorum başka bir şeye bakarken. Yerden geldiğini bilsem özel volesini vuracağım. Ama ya havadan geldiyse? Kafa şutu iyi değil. Böylelikle büyük bir risk oluyor hamle yapmak.Pas vermeden, through yapmadan ya da şut çekmeden bunu karar verme ekranında anlamanın yolu var mı? Sorum bu. RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Karl Heinz Schneider - 23-11-2021 Eğer yazıyı kaçırırsan riske giriyorsun işte. ![]() Zaten yapabileceğin 4 seçenek var; kontrol, pas, şut ve fake. Ben de bunları anlattım. Ya pasla öğrenirsin, ya da fake atarak öğrenirsin. Ha eğer bir pozisyonda topun nereden geldiğini bilmiyorsun, fake sana doğru gitmiyor, pas versen geçmeyebilir ve top atıyorum Nitta'da, işte o zaman riske giriyorsun. Yerden ve havadan özel şutu olmayan oyuncular için dikkat etmelisin topun nereden geldiğine, eğer kaçırırsan riske girersin. ... Bu arada kaleci ceza sahasının her bölgesine çıkabilir. Tabii kaleye en yakın olan yerde kalecinin karşılama ihtimali daha yüksek, ceza sahasının en gerisinde karşılama ihtimali daha düşük ama yine de karşılayabilir. Bug değil yani. |