Tsubasa Türkiye Platformu
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği - Baskı Önizleme

+- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net)
+-- Forum: Captain Tsubasa Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyun-bolumu.html)
+--- Forum: Captain Tsubasa Online Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-online-oyun-bolumu.html)
+--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği (/konu-captain-tsubasa-2-super-striker-oynama-etkinligi.html)

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50

RE: Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği - Makoto Soda - 09-07-2024

Nankatsu vs Akita

[Resim: 3n8afut.jpg]

Maça Akita başladı Misaki ile pas kesme yaparak topu kaptım ve devamında vole ile golü buldum. İkizlerin verkaçlarını kesemeyince Kazuo Hurricane ile golü buldu. Santra sonrası rakibi üzerime çekerek Nitta'yı boşa düşürdüm ve kalecinin üzerine Hayabusa çekerek skoru buldum. Hızlı atak sonrası Kazuo karşı karşıya da Morisaki'yi geçerek golü attı. Misaki'nin kafa vuruşu ile üçüncü golü attım. Kazuo'nun şutu direkten döndü Masao tamamladı. Misaki ile kaleciyi geçtim çizgiden çevirdiler. Urabe önüne düşen topu ağlara yolladı ilk yarıyı 4-3 önde kapattım. İkinci yarı orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Misaki ile kaleciyi geçip farkı ikiye çıkardım. Kishida bir topu çizgiden çıkardı. Maçın sonlarına doğru 6 numaranın volesi ile maç 5-4 sona erdi.

RE: Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği - Tsumax - 09-07-2024

NANKATSU 4-1 KUNİMİ

Misaki(3) Nitta(1)
jitou(1)

@Hiena 2  @Makoto Soda   Benim de en sevmediğim maçlardan biri rahat rahat oynayamıyoruz her atakları gol oluyor nefes aldırmıyorlar top gezdiremiyoruz.Bence Akita maçı Tohodan sonraki en zor maç  bu 12 maç içinde.

RE: Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği - Ysy56 - 09-07-2024

@Tsumax bide Musashi var ikinci yarı Misugi giriyor gol falan atamıyoruz resmen Misugi İki yarı oynasa bize fark atabilecek biri Misugi Tachibana ikizlerini ikiye katlar

RE: Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği - Tsumax - 09-07-2024

Evet misugi tam oynasa o maçta zor olurdu ama bu şekilde Akita maçı kesinlikle daha zor.

RE: Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği - Hikaru Matsuyama - 09-07-2024

Nankatsu 10 - 7 Akita

[Resim: lqrkzo5.png]
Bende çocukluk travması bırakmış bir takımdır İkizler.  Dil Çıkarma Bana göre zaten bu bölümün en "güçlü" takımı, çünkü inanılmaz ofansif oynuyorlar. Skylab'ın bir tanesini penaltı yapma pahasına durdurabildim (hoş, PK'den golü yedim ama olsun), bir Twin Shoot direkte patladı, diğerini ise "artık bu böyle gitmez!" diyen Morisaki-reis kurtardı.  Açık Ağızlı Gülümseme

Ben Misaki ile 6 gol attım, Nitta da 2 golle katkı sundu. Diğer iki gol ise Izawa ve Taki'nin boş kaleye gönderdikleri vuruşlar neticesinde geldi.  Güzel

RE: Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği - Hiena 2 - 10-07-2024

@Tsumax

Ben ve sen gibi hack ile uğraşan ve her türlü oyun verisine hakim olan bizler, zaten az gol atıyoruz ve sen Kunimi' ye bile 4 atabilmişsen Akita senin attığından fazlasını atabilir ve bu yüzden sana şimdiden geçmiş olsun diyeyim.  Dil Çıkarma

@Hikaru Matsuyama

Benim gibi çok fazla gol yemişsin ama gol yollarında benim gibi zayıf kalmamışsın ve bol gol ile maçı koparmışsın. Tebrikler!  Gülümseme

Ama en azından şunu diyebiliyorum: Sorun sadece bende değil; herkes bu takımda baya zorlanıyormuş.