![]() |
|
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Captain Tsubasa Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyun-bolumu.html) +--- Forum: Captain Tsubasa Online Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-online-oyun-bolumu.html) +--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği (/konu-captain-tsubasa-5-hasha-no-sh%C5%8Dg%C5%8D-campione-oynuyoruz-etkinligi.html) |
RE: Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği - ScoUnk - 08-08-2022 @Makoto Soda Aslında Asya maçları bitince herkes level değerlerini paylaşsa güzel olabilir. İlk turnuva maçından hemen önce. Ben Tachibanalar'ı çok sık kullanıyorum. Röveşataları biraz kaleciyi yormak için falan çekiyorum, arada gol olursa oluyor. Ama bence Tachibanalar her kaleciye gol atabilecek oyuncular. Onların bu kadar etkisiz olması beni şaşırttı. Mesela Misaki 777 enerjiye sahipken Jumping Volley vurdum, kaleci çıkardı vs. Belki de ben çok şanssızdım. RE: Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği - Makoto Soda - 08-08-2022 @ScoUnk Mesajımı güncelledim tekrar bakabilirsin. Tachibanalar ben kötü demiyorum.Jito ile vurdukları şut çok işe yarıyor ama havadan vurdukları şut bu kaleciye gol atmak için yeterli değil. Sen bunu bile başardın
RE: Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği - Hikaru Matsuyama - 08-08-2022 ![]() Ben bu kaleciyi az çok geçmiş deneyimlerinden hatırladığım için ona göre baştan dikkatli oynadım. Örneğin GK Hyper Overhead yemezken Misugi’nin düz kafa vuruşunu yedi. 2 defa Misugi ile yürüyerek gol attım ama işte Misugi’ye bu ortamı hazırlayan Misaki’nin kafa vuruşları oldu. Hatta ceza sahası içinde Misugi ile kaleye çok yakın duran Misaki’ye pas attım ve direkt gol oldu, yani pas ile gol attım. Belki biraz da şanslıydım ancak özel şut çekmek yerine düz vuruşlar yapmayı tercih ettiğim için beklediğimden fazla sayıda gol buldum, oysa ki skordan bağımsız olarak yenmeye razıydım. Bu ana kadar ben de yalnızca 1 maç kaybettim. Asya turu bitiminde Level & Stat paylaşımı yaparım. Benim için de iyi olur, yoğunluktan inanın kendim bile açıp da bakmadım.
RE: Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği - Makoto Soda - 09-08-2022 ![]() Japonya 6 - 0 Irak Goller: Tachibana(4) - Matsuyama - Souda Misaki'nin 3 topu direkten döndü. Rakibin çekmiş olduğu 2 Drive Shot direkten döndü bir şutu da İshizaki bloklayınca bu maçı mucizevi bir şekilde gol yemeden tamamladım. RE: Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği - Hikaru Matsuyama - 09-08-2022 ![]() Ecel terleri döktüm, bir türlü üstünlük kuramadım. İlk yarı 1-3 gerideydim son saniyelerdeki Drive şutları direğe çarpmasa penaltılara gidecek ve muhtemelen ikinci yenilgimi alacaktım.
RE: Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği - ScoUnk - 09-08-2022 Japan 9-3 Iraq BAE'den çok çok daha zayıf bir rakip. En azından gol atılabiliyor. Yalnızca salmamak gerekiyor, yoksa benim gibi son 5 dakikada 3 gol yersiniz.
|