![]() |
|
Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Captain Tsubasa Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyun-bolumu.html) +--- Forum: Captain Tsubasa Online Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-online-oyun-bolumu.html) +--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği (/konu-captain-tsubasa-iii-kotei-no-chosen-oynuyoruz-etkinligi.html) |
RE: Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği - Hikaru Matsuyama - 15-04-2022 DİKKAT! Counter Shoot çıkabilir. ![]() Bugüne kadar yalnızca 1 defa çekmeyi başarabildim, internetten de biraz araştırdım. Bu şutu vurabilmemiz için bildiğim kadarıyla şerait şu şekilde: 1- Carlos'u Tsubasa ile karşılamanız gerekiyor 2- Carlos Mirage Shoot vurmalı 3- Tsubasa defansif hamlelerden birini (Tackle, Block, Passcut) seçmeli Bende Tackle hamlesi ile Counter Shoot vurabilmişti ancak okuduğum kadarıyla diğer defansif hamlelerde de vuruyormuş ama bir daha vurmayı başaramadım ne yazık ki. Çünkü bu şartları sağlamanız illa ki Tsubasa'nın Counter Shoot vurmasını sağlamıyor maalesef.Son olarak Counter Shoot vuracak olursanız Guts gitmiyor. ![]() ... Ben TECMO oyunlarına özellikle de Super Striker'a öylesine aşinayım ki mangayı çok ama çok sevmeme karşın Leo, Pepe gibi isimlerin yerine Gil, Santa Maria gibi isimlere daha yakınım, gözlerim hiçbir vakit mangadakileri aramıyor.
RE: Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği - Karl Heinz Schneider - 15-04-2022 @Hikaru Matsuyama @Makoto Soda @"digimax" Bir yardım isteyeceğim. İngilizce yamada Santana özel şutunu deneyince oyun donuyor. Eğer sizin emülatörünüzde Continue kısmında Flamengo maçı duruyor ise paylaşabilir misiniz? [ScoUnk maçları erkenden oynadığı ve tek maç kaydederek devam ettiğini bildiğim için etiketlemedim.] RE: Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği - Tsumax - 15-04-2022 Ben herşeyi bu siteden indirdim uyarsa paylaşırım.. RE: Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği - Hikaru Matsuyama - 15-04-2022 @Karl Heinz Schneider https://www.mediafire.com/file/5lllxyfne5cyubx/Captain_Tsubasa_III_-_Koutei_no_Chousen_%2528Japan%2529.sfc/file RE: Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği - ScoUnk - 16-04-2022 Sao Paulo 7-6 Flamengo (Normal Süre 4-4) Toplanın yamacıma, şimdiye kadar etkinliğin en çekişmeli maçını yaptım. Gerçekten alev alev, finale yakışır bir maç oldu. Santana'yı hiçbir şekilde durduramadım. Onun dışında 1 topu da direkten döndü. Tsubasa ile birçok defa Santana'yı karşıladım ve çoğunlukla blok seçeneğini denedim. Çünkü forumda bir başlıkta blok seçeneği ile Counter Shoot çekme ihtimalinin daha yüksek olduğu yazıyordu, fakat hiçbir zaman şut çekmedi hep çalım attı. Maçın yıldızlarından biri Gil'di kesinlikle. İki kere ekstra level aldığım için gol atacak kadar güçlüydü. Onun dışında Renato karşı karşıya pozisyonlarda oldukça başarılıydı. Zaman zaman maç elimden gitti diye düşündüm, ama sonunda galip gelmeyi bildim. Klasik "rakipten daha fazla gol at" maçlarından biriydi. Maç sonunda Santana da Tsubasa'yı Cyclone konusunda uyarıyor. Müller ise işin farklı bir noktasında. "HULK SAKATLAR" der gibi "MULLER DURDURUR" modunda.
RE: Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği - Hikaru Matsuyama - 16-04-2022 ![]() Stres dolu bir karşılaşma. Bence Super Striker'daki Flamengo daha iyi bir rakip. İyiden kastım biraz daha takım oyunu oynayan ve bu sayede bizlere daha hoş dakikalar yaşatması. Burada ise neredeyse tamamen Carlos'un tek kişilik resitalini izliyoruz. Ayrıca ilk sahnede topu alır almaz Mirage Shoot ile gol buluyor olması da son derece gıcık bir durum, sanki maç çok kolaymış gibi bir de rakibe avans veriyor oyun. ![]() Bu arada bu maç uzatmalara gitmeye çok meyilli; bende son dakikada (00:00 yani) yine Mirage Shoot çekti Carlos ve çok şükür ki Renato çıkardı, yoksa can sıkıcı bir süre daha devam etmek zorunda kalacaktım. Özetle sevmediğim bir final karşılaşması oldu. Ve gelelim Counter Shoot çalışmalarına. Mirage Shoot karşısında Tsubasa'yı 2 defa denk getirebildim; ilkinde Tackle ve ikincisinde Block yaptım ancak her ikisinde de ne yazık ki çekmedi. Maç zaten son derece zor ve Carlos'a avantadan gol veriyorsunuz madem bize de bu şutu biraz daha rahat vurabilme şansı tanısalarmış iyi olurmuş. Bu şekilde 100 maç yaparsak herhalde 1 kere vuracak, ne anladım bu işten. ![]() Neyse ki artık milli takım maçlarındayız ve Japonya'nın ilk kaptanı Toushou Matsuyama Hikaru!
|