![]() |
|
CT1 Oynama Etkinliği - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Captain Tsubasa Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyun-bolumu.html) +--- Forum: Captain Tsubasa Online Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-online-oyun-bolumu.html) +--- Konu Başlığı: CT1 Oynama Etkinliği (/konu-ct1-oynama-etkinligi.html) |
RE: CT1 Oynama Etkinliği - Karl Heinz Schneider - 17-02-2022 Hikaru Matsuyama Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Puan durumun nasıl, onu paylaşır mısın? Bakabilirsin abi. RE: CT1 Oynama Etkinliği - ScoUnk - 17-02-2022 @Karl Heinz Schneider Bu puan durumu değil, skor tablosu. Bu ekrana geldiğinde sağ tuşuna bas orada puan tablosunu göreceksin. Onu paylaşmalısın. Ama gördüğüm kadarıyla, senin haricinde 3 maç kazanan yok. 2 maç kazanan da bir tek Arjantin var. Dolayısıyla Arjantin ile maç yapacağın için beraberlik halinde çıkarsın. İlk 2 takım çıkacağı için yenilsen de çıkarsın. Japonya 6 puan Arjantin 5 puan Uruguay 2 puan Belçika 2 puan Portekiz 1 puan Eskiden galibiyet 3 değil 2 puandı, o konuda şaşırma.
RE: CT1 Oynama Etkinliği - Hikaru Matsuyama - 18-02-2022 @Karl Heinz Schneider Gruptaki son maçında çok rahat davranabilirsin, çünkü ScoUnk'un dediği gibi yenilsen de çıkıyorsun. Daha önce de dedim grubumda bir defasında Arjantin ve İtalya vardı ve her ikisini de yenemememe karşın gruptan çıkmıştım ki bence bu oyunun en güzel yanlarından bir tanesi bu. ![]() @ScoUnk Nitta'ya fazla kudo atfetme bence çünkü bu oyunda Nitta hiç etkili değil hele ki önündeki zorlu maçlarda katkı yapmaz, top kaptırır. Maçta Hyuuga'nın şutunu rakip defans engelleyince gıcık olmuş olmalısın. Oyunda enteresan bir şekilde oyuncular da en az kaleciler kadar şut kurtarmakta mahirler. Tsubasa ve Misaki Golden Combi ile de çok rahat adam geçebilirler ancak dikkat ettim de hiç kullanmıyorsun. ![]() Japonya 4 - 0 Portekiz ![]() Hyuuga maçta 2 gol atarak devleşti ancak hat trick yapmasına direk izin vermedi. Wakashimazu'nun Guts her ne kadar ilk yarıda bitmiş olsa da ikinci yarıda dikkatli oynamam ve rakibin direklere nişanlamaları sayesinde gol yemeden ve grupta & oyunda yenilgisiz bir şekilde ilerlemeye devam ediyoruz.
RE: CT1 Oynama Etkinliği - Karl Heinz Schneider - 18-02-2022 Japonya vs Arjantin Hyuga (Nitta) - Tiger Shoot [Yok] Japonya 1-0 Arjantin Bu maçı tekte geçeceğimi beklemiyordum. Uruguay maçı sonrası Arjantin çok daha zorludur dedim ancak öyle olmadı. Maçta gol atmakta çok zorlandım ancak Hyuga, bir tane Tiger Shoot'la gol atmayı başardı. Hem de ağları delerek. ![]() Wakashimazu ise Diaz'a geçit vermedi. Önce Drive Shoot'unu yakaladı, sonraki Drive Shoot'unu yumrukladı. Maç boyu kalesini gole kapattı. Şu ana kadar (Uruguay maçında yenildiklerim hariç) 5 maçta, 4 maç gol yemedi. Yediği maçta sadece 1 gol yedi. CT2 etkinliğinden sonra SGGK Genzo'ya olan hayranlığım inanılmaz artmıştı. Wakashimazu'dan bile. Ama bu etkinlikte Wakashimazu'ya olan sevgim Genzo'yu tekrar geçti. ![]() ... Bu arada grup aşaması da bittiğine göre sırada 3 maç kaldı. Artık etkinliğin sonlarına geldik. Herkese maçlarında başarılar dilerim.
RE: CT1 Oynama Etkinliği - ScoUnk - 18-02-2022 @Hikaru Matsuyama Nitta'nın gücünün elbet farkındayım, fakat kaleciyi yormada ya da Nankatsu'daki Taki gibi kullanmada işe yarıyor. Taki kadar çalım atamasa da 1 oyuncuyu zaman zaman geçebiliyor. ![]() Golden Combi verkaçını nasıl kullanmam gerektiğini çok geç çözdüm aslında. Ben ilk başta yakınlarda olunca çıkıyor diye algılamıştım. Fakat rakip bizi yakalayınca çıkıyormuş. Bu maçta birkaç defa kullandığımı göreceksin. ![]() Maçıma gelirsek... Japonya 2-0 Uruguay Farklı olaylar yaşanan bir maçtı. Öncelikle atabileceğimden daha az gol attım. Çünkü 1-2 basit hata yaptım. Hyuga ilk defa ağları delen bir gol attı. Ayrıca maçın sonunda nihayet Neo Tiger açıldı. Ben rakip kalecinin arka arkaya 2 Tiger kurtarması gerek diye biliyordum, ama değilmiş sanırım. Fakat bu maçta beni en çok şaşırtan şey Matsuyama oldu. Matsuyama ile oyun kurarken, bir ara dikkatsizlikten 3 rakibe yakalandım. Çalım atamayacağını, pas atsa kesileceğini düşünerek, Eagle Shoot vurayım bari diye düşündüm. Mantığım en kötü rakipten seker belki bana gelir düşüncesiydi. Orta sahadan Eagle vurdum; 2 rakibi geçti, birini uçurdu ve gol girdi. Gerçekten bu oyunda yaşadığım en büyük sürpriz bu oldu. ![]() Grubu 7 puanla bitirdim ve hiç gol yememeyi başardım. Yani yenilip ekstra level almadan devam ettiğim maçları saymazsak. ![]() Grubun en ilginç maçlarını İtalya yapmış. Tam 3 defa 0-0 biten maçı olmuş. Hernandez'in gücünü de sanırım buradan görüyoruz. Onun dışında Portekiz - Polonya maçı da 5-5 biterek seyir zevki yaşatmış grupta. RE: CT1 Oynama Etkinliği - Karl Heinz Schneider - 18-02-2022 @ScoUnk Videonu izledim. Güzel bir oyun çıkarmışsın. Rakibin pek oynamasına izin vermemişsin. İlk yarıda değil ama ikinci yarıda rakip neredeyse hiç şut çekememiş. Bu sayede Wakashimazu'nun enerjisi bitmedi ve maçı gol yemeden tamamladı. Matsuyama'nın attığı gole çok şaşırdım. Çok nadir yaşanır bu olay. ![]() Bu arada bende de Neo Tiger Shoot açıldı. Umarım işe yarar.
|