![]() |
|
Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Captain Tsubasa Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyun-bolumu.html) +--- Forum: Captain Tsubasa Online Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-online-oyun-bolumu.html) +--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! (/konu-captain-tsubasa-2-super-striker-oynuyoruz-etkinligi.html) |
RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Karl Heinz Schneider - 21-11-2021 ScoUnk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Serbest vuruşun göğüsle durdurulma animasyonu bu oyundaki en karizmatik şeylerden biri. Oyuncuların topları direkt kesmeleri, kayınca ve alınca topun ayağında belirmesi, kalecilerin yakalama ile topu kapması gibi animasyonlar gerçekten çok hoş.
RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - mekani99 - 21-11-2021 Nankatsu 6-1 Musashi RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Makoto Soda - 21-11-2021 ![]() Nankatsu 6 - 0 Musashi Goller: Misaki(3) - Nitta(3) RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Hikaru Matsuyama - 21-11-2021 @ScoUnk Evet haklısın, bence de serbest vuruşu oyuncunun göğsüne alması sahnesi çok hoş. Bu oyunda serbest vuruşlar özelinde çok ciddi çalışılmış bence. Seneler evvel ilk defa Amaral (belki de Doutor'du, bilemiyorum artık, çok zaman geçti) rakibin serbest vuruşunu göğsüne aldığında inanamamıştım, özel teknik yaptığını sanmıştım. Çok hoşuma giden bir diğer sahne de rakibin özel şutunu oyuncumuzun uçarak, savrularak engellemesi. ![]() Nankatsu 6 - 3 Musashi ![]() İlk yarıyı 3-0 önde kapattım. Özellikle Musashi karşısında ilk yarıyı 3 farkla önde bitirmeyi seviyorum, tıpkı mangadaki Touhou vs Musashi maçını yaşıyormuşum gibi bir his veriyor. Morisaki 3 gol yemiş olabilir ama çok iyi bir maç çıkardı, hatta bu maçta SGGK bile yaptı. Misugi Shoot ile yalnızca 1 gol bulabildi, Hyper Overhead çekmediği zamanlar üzülüyorum. ![]() 1 PK kaçırdım, rakip kale bomboş ve kalenin dibinde iken tam da korktuğum şekilde Hayabusa Shoot direğe çarptı, rakip GK bir kez olsun çalım yemedi... Bunlar da farkı açmamı engelleyen anlardı.
RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Karl Heinz Schneider - 21-11-2021 Nankatsu vs Musashi Nitta (Kisugi) - Vole Nitta (Kisugi) - Vole boş kaleye. Misaki (Kisugi) - Jumping Volley Misugi - Hyper Overhead Misaki (Taki) - Röveşata Nankatsu 4-1 Musashi Maçta Misaki'nin bir şutu direkten döndü. No. 5 ve Kishida'da birer topu çizgiden çıkardılar. Savunmam gayet iyiydi bu maç. İlk yarıyı en az iki farkla kapatmak istiyordum ve öyle de oldu, 2-0 önde devre arasına girdim. İkinci yarı top bende başladı ve organize bir atakla golü buldum. Bu sayede 3-0 öne geçtim. Nihayetinde Musashi santrayı yaptı ve top Misugi'ye geçti. Çalım, pas tarzı klasik Musashi futboluyla takımını yönetti. En sonunda ceza sahası dışında topu kaptı ve şutunu çekmeye hazırdı. Ben de tam o an Ishizaki ile marke ettim ve Face Block ile Misugi'nin şutunu kestim, dönen top da Misaki'de kaldı. ![]() Golü bulamadım ve topu kaptırdım. Diğer atakta Misugi bu sefer ceza sahası içindeki oyuncuya pas gönderdi. Bir oyuncumla marke ettim ve topu uzaklaştırdım. Top kornere gitti. Kornerden top Misugi'ye havadan gelince Hyper Overhead'ı acımadı ve durum 3-1 oldu. Artık maçın bitmesine çok az kalmıştı ve maçın bitimine iki dakika kala bir gol daha atıp 4-1 öne geçmeyi başardım. Daha sonra kalan iki dakika boyunca gol olmadı ve maç 4-1 bitti. ... Furano maçında herkese başarılar dilerim. RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - ScoUnk - 21-11-2021 Nankatsu 5-3 Musashi Idaifuzoku Bu maç gerçekten zorlandım. Hatta yenildim; 5-3. Sonrasında ekstra level atlamadan aynı maçı tekrar yaptım. Yine geri düştüğüm maçta Misugi'yi döve döve maçı kazandım. Döve döve dediğim oyun anlamında değil, gerçekten dövdüm. Topu kapmanın tek yolu faul yapmak, hatta Ishizaki'nin Ganmen Block'unu kullandım faul yapmak için. Ne yaptı bilmiyorum, suratıyla kafa mı attı acaba? ![]() Onun dışında Misugi harici diğer oyuncular düz şutla bile gol atabiliyordu. Yenilsem bile ekstra level almadığım için normal şekilde devam ediyorum oyuna. ![]() Bu arada keşke takımda Honma, Sanada, Ichinose gibi oyuncular da olsaymış. ![]() |