![]() |
|
Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Captain Tsubasa Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyun-bolumu.html) +--- Forum: Captain Tsubasa Online Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-online-oyun-bolumu.html) +--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! (/konu-captain-tsubasa-2-super-striker-oynuyoruz-etkinligi.html) |
RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Makoto Soda - 20-11-2021 @ Doğum günün kutlu olsun. Allah uzun ve sağlıklı ömürler nasip etsin. Güzel günlerin olsun. RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - mekani99 - 20-11-2021 Karl Heinz Schneider Sağol Kardeşim Makoto Soda Sağol Abi RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Hikaru Matsuyama - 20-11-2021 Nankatsu 8 - 2 Tatsunami ![]() Misaki 6, Nitta 2, Souda 1 Rakip Shoot çekti ve Morisaki Nandomo tsukareta tamaruka!! diyerek kurtardı, hey koçum benim. ![]() Sıradaki rakip Musashi bana göre bu oyundaki en özel takımlardan bir tanesi, zevksiz geçmesi benim açımdan imkansız bir karşılaşma. Herkese başarılar!
RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - ScoUnk - 20-11-2021 Nankatsu 6-4 Tatsunami Gerçekten çok kötü oynadığım bir maçtı. 1-2 kritik hata yaptığım için 2 gol falan az attım, aynı şekilde belki 1 golü de hatam yüzünden yemiş olabilirim. Maçta çok fazla faul oldu, o yüzden süre çok çabuk bitti. Fazla gol atamama sebeplerimden biri de bu. Yine de bu serbest vuruşların 2'sinin dönüşünde yaptığım taktikle gollerimi attım. Tüm oyuncularım level atladı, benim için önemli olan o. Misaki 9, Nitta 7, diğerleri 6 level oldu. RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Hikaru Matsuyama - 20-11-2021 @ScoUnk Maça bence savunma oyuncuları damga vurmuşlar; Souda ve Ishizaki yani. Daha maçın başında Ishizaki (Ganmen Block) Souda'yı (Kamisori Shoot) engelleyince sanırım çok mutlu olmuşsundur. Yalnız Souda güya DF ama en az bir FW kadar etkiliydi bu maçta; ilk yarıda 4 şutu ve 2 golü var. Neyse ki 2 Kamisori Shoot biri Ishizaki diğeri ise SGGK Morisaki tarafından durduruldu. Turnuvanın bu kısmında Souda, Shoot statı en zayıf olan özel oyuncu ve benzer şekilde Tatsunamili oyuncular da turnuvanın en zayıf isimleri. Bu nedenle ben bu maçı oynarken cidden çok keyif alıyorum; hem kalecimiz hem savunmamız belki de sadece bu maçta eziklenmiyorlar. Öte yandan bu belirttiğim nedenden ben bu karşılaşmanın turnuvanın ilk maçı olması gerektiğini düşünüyorum. Bana göre Kunimi çok daha güçlü ve etkili bir takım.İlave: Ishizaki'nin ikinci yarıda serbest vuruşu göğsüyle önüne alması da cidden çok hoş bir enstantaneydi.
RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - ScoUnk - 20-11-2021 @Hikaru Matsuyama Bence de Tatsunami en zayıf takım. Ishizaki ile Ganmen Block yapınca sevindim ama, sonra kalan GUTS'ı görünce gözüm karardı. ![]() Soda gerçekten tam bir forvet gibiydi, çok defa benim ceza sahamda topla buluştu. Bence gereğinden fazla ofansif yapmışlar. Serbest vuruşun göğüsle durdurulma animasyonu bu oyundaki en karizmatik şeylerden biri.
|