Tsubasa Türkiye Platformu
Captain Tsubasa SEGA-CD Oynuyoruz Etkinliği! - Baskı Önizleme

+- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net)
+-- Forum: Captain Tsubasa Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyun-bolumu.html)
+--- Forum: Captain Tsubasa Online Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-online-oyun-bolumu.html)
+--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa SEGA-CD Oynuyoruz Etkinliği! (/konu-captain-tsubasa-sega-cd-oynuyoruz-etkinligi.html)

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43

RE: Captain Tsubasa SEGA-CD Oynuyoruz Etkinliği! - Makoto Soda - 17-07-2021

[Resim: 22skgj2.png]

Nankatsu 7 - 0 Oosu SS

Goller : Tsubasa(5) , Misaki(2)

Tsubasa oyunlarındaki en dengesiz takım diyebilrim. En güvendiğiniz oyuncu top kaptırır en güvensiz adam çalım atar.
Rakip işte bu kadar enteresan bir takım. Özel tekniği olan hiç kimse yok ama 9 Numaralı İshii'ye dikkat etmemiz gerekiyor.
Takımın tamamını çalıma dizebilir.Zamanında Tsubasa,Misaki ve Izawa'ya aynı anda çalım atmışlığı var.İshizaki'den çalım yemişliği de var.
Kısaca ciddi oynayın yeter.

Maçta dikkatimi çeken bir olay oldu ki bu olay çok hoşuma gidiyor Tsubasa röveşata ile defans oyuncusu ve kaleciyi uçurup gol attı.

RE: Captain Tsubasa SEGA-CD Oynuyoruz Etkinliği! - Hikaru Matsuyama - 17-07-2021

[Resim: 8ivbzpk.png]

Mangadaki Meiwa'nın en önemli isimlerinden biri de 9 numaradaki Sawaki'dir ve bu oyunda adamın hakkını teslim etmişler. 2 gol attığım ilk yarıda Meiwa'nın en etkili ismiydi. Son dakikada hem savunmadaki son adamı hem de kaleciyi Heel Lift ile doyumsuzca çalımladım ve boş kaleye şut çekeceğim anda hakem maçı bitirdi, en çok da buna gıcık oluyorum sanırım.  Kızgın - Sinirli  Neyse, en azından Hyuuga'ya gol bile attırmadım.  Yupi
Oosu SS maçına çıkacak yiğitlerimin Level değerleri.  Dil Çıkarma

[Resim: df0xiwn.png]

@ScoUnk 
1 Nitta olacak. İki karakter arasındaki "küçük tsu"bir sonraki karakteri çift okutur tıpkı Nitta Shun'da olduğu gibi.

7 Kuramochi olacak, "Ra" karakteri hatalı okunmuş. 

Emeğine sağlık.

RE: Captain Tsubasa SEGA-CD Oynuyoruz Etkinliği! - ScoUnk - 17-07-2021

@Hikaru Matsuyama

Nitta'yı tahmin ettim ama emin olmadığım için o şekilde yazmadım. 7 numaralı oyuncuda ise, Meiwa bana nasıl çarptıysa feleğim şaşmış. Açık Ağızlı Gülümseme

Düzeltiyorum şimdi sağol.

RE: Captain Tsubasa SEGA-CD Oynuyoruz Etkinliği! - Hikaru Matsuyama - 17-07-2021

[Resim: 7o7cedy.png]
Çıtır çerez bir maçtı, süre ve Guts biraz daha olsa da üç beş tane daha atıp yolumuzu bulsaydık diyor insan.  Dil Çıkarma

[Resim: 1503u0u.png]
Tsubasa Level atlayamadı ya onca gole, aktiviteye rağmen.  üzgün  Ama yanlış hatırlamıyorsam Makoto Soda oyuncuların maç içinde de Level atladıklarını söylemişti, eğer öyleyse, çok da moral bozmaya gerek yok gibi.

RE: Captain Tsubasa SEGA-CD Oynuyoruz Etkinliği! - ScoUnk - 17-07-2021

[Resim: 5GxtI.png]

Nankatsu SC 3-0 Oosu SS

@Hikaru Matsuyama

Sanırım level konusunda neredeyse seni yakaladım. Dil Çıkarma Level atlamak için 1 exp. bekleyen koca yürekli Misaki'ye de selam olsun.  Kızgın - Sinirli

[Resim: 5Gui1.png]

Sıradaki maç Kitayama;

1 - Mizuno
2 - Takemoto
3 - Fuwa
4 - Mukai
5 - Murase
6 - Ushiyama
7 - Murayama
8 - Ozawa
9 - Mizukami (Ne güzel isim, Su Tanrısı Gülümseme )
10 - Misato
11 - Imamura

RE: Captain Tsubasa SEGA-CD Oynuyoruz Etkinliği! - Karl Heinz Schneider - 17-07-2021

[Resim: jhn8pq3.PNG]

--------------------

Nankatsu 3-0 Oosu

NAN GOL: Tsubasa (Misaki) - Tsubasa (P) | Tsubasa (Misaki)

OOS GOL: Yok | Yok

--------------------

Kolay bir maçtı. Rakip yine şut çekemedi. Maçtaki tek garip olay rakip kalecinin Heel Lift çalımını Tsubasa'yı uçurarak kapmasıydı.