![]() |
|
Zhangjianihao Hack V10 Versiyonuna Ait Tüm Özelliklerin Toplu Paylaşım Bölümü - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Captain Tsubasa Hex Kodları ve Offset Paylaşımları (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-hex-kodlari-ve-offset-paylasimlari.html) +--- Forum: Captain Tsubasa 2 - Hex Kodları Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-2-hex-kodlari-bolumu.html) +--- Konu Başlığı: Zhangjianihao Hack V10 Versiyonuna Ait Tüm Özelliklerin Toplu Paylaşım Bölümü (/konu-zhangjianihao-hack-v10-versiyonuna-ait-tum-ozelliklerin-toplu-paylasim-bolumu.html) |
RE: Zhangjianihao Hack V10 Versiyonuna Ait Tüm Özelliklerin Toplu Paylaşım Bölümü - Hiena 2 - 14-02-2025 Yeni konu olarak Oyuncu davranış kodlarını paylaştım. Yıllar önce orijinal oyuna dair paylaştığın davranış kodlarında olduğu gibi her oyuncu için 11 kodluk davranış kodları var ve bunları 11 ayrı döküman olarak hazırladım. Level ve enerji, hızlı koşma, kontra atak, markaj, pas verilecek oyuncu gibi tüm bu 11 özelliğin kodlarını yeni eklenen oyuncular ile beraber tablolar halinde paylaştım. Ayrıca kaleci davranış kodlarını da ayrı olarak klasör içerisine ekledim. 1. sayfadaki paylaşım mesajımda en alttaki linkten bugünün tarihi ile ve davranış kodları ismiyle paylaştığım o konuyu oradan indirebilirsiniz. Önemli ve en çok kullanılan konuları paylaştıktan sonra artık bu oyundaki paylaşımlara ara vereceğim. Zhangjianihao hackin Peak battle versiyonunu Türkçeye çevirmeyi düşünüyorum ve o oyununda kalan konularını bu oyun gibi bulup paylaşmak istiyorum. O yüzden V10 daki bu konulara şimdilik ara verdim. Arada bu oyundan bir şeyleri araştırıp bulursam, yine buradan linkini paylaşırım ve bu şekilde mesajla sizleri bilgilendiririm. RE: Zhangjianihao Hack V10 Versiyonuna Ait Tüm Özelliklerin Toplu Paylaşım Bölümü - Ysy56 - 14-02-2025 @Hiena 2 Gene Mükemmel bir konu olmuş Abi eline Sağlık Türkçe çevirmede sana kolay gelsin Abi
RE: Zhangjianihao Hack V10 Versiyonuna Ait Tüm Özelliklerin Toplu Paylaşım Bölümü - Hiena 2 - 14-02-2025 Sağol. Umarım kolay olur. V10 dan kopya ile bazı yerleri alıp yapıştırabilirim bu oyuna yapıştırabilirim ama yeni eklenen takım ve oyunculardan dolayı bazı kodlarda kayma olabilir. Yine de V10 a göre sıfırdan başlamak yerine altta bir temel ile bu oyuna başlamış olurum ve biraz daha kolay olabilir. RE: Zhangjianihao Hack V10 Versiyonuna Ait Tüm Özelliklerin Toplu Paylaşım Bölümü - Ysy56 - 14-02-2025 @Hiena 2 V10 göre daha çok maç vardı ve daha zordu Abi yanlış hatırlamıyorsam İnşAllah bu oyunuda Türkçeye cevirirsin Tekrardan kolay gelsin Abi
RE: Zhangjianihao Hack V10 Versiyonuna Ait Tüm Özelliklerin Toplu Paylaşım Bölümü - Hiena 2 - 14-02-2025 Evet, yeni eklenen takımlar ve oyuncular var. Bizim yönettiğimiz takım sayısı da V10' a göre daha fazla sayıda. Zorluk konusunda da birçok kişiden aynı şeyi duydum. Özellikle Vasca da Gama maçı baya zorluymuş. RE: Zhangjianihao Hack V10 Versiyonuna Ait Tüm Özelliklerin Toplu Paylaşım Bölümü - Ysy56 - 14-02-2025 @Hiena 2 Evet Zor maçtı ama takımımızın kadrosu çokta iyi olmadığı için Zordu Abi... |