Tsubasa Türkiye Platformu
Kids' Dream Okuma Etkinliği - Baskı Önizleme

+- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net)
+-- Forum: Captain Tsubasa Manga Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-manga-bolumu.html)
+--- Forum: Captain Tsubasa (1981) (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-1981.html)
+--- Konu Başlığı: Kids' Dream Okuma Etkinliği (/konu-kids-dream-okuma-etkinligi.html)

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37

RE: Kids' Dream Okuma Etkinliği - Hiena 2 - 18-09-2023

Doğru haklısın. Ben bunu Nankatsu maçı olarak karıştırmışım. Teşekkür ederim bilgilendirme için.

RE: Kids' Dream Okuma Etkinliği - Genzo_Misaki - 18-09-2023

@"Blade" oyuncular da bu maçta benzer hareket yapıyorlar birisi sakatlıyor birisi gol atıyor karıştırmak doğal rica ederim

RE: Kids' Dream Okuma Etkinliği - Hikaru Matsuyama - 18-09-2023

9. ve 10. Bölüm

Bu Karma ya da Seçme takım olayını bence Sensei iyi akıl etmiş, diğer türlü zaten nasıl olacaktı ki: Shuutetsu (Wakabayashi) devre dışı kalacak ve Nankatsu (Tsubasa) mu devam edecekti? 
Dolayısıyla bölgeyi temsilen bir takım kurulması gayet iyi olmuş. Ayrıca Ishizaki, Urabe, Kishida gibi isimlerin bu takımda yer aldığını görmek son derece güzel. Hele Ishizaki bence şu ana kadarki bölümlerde EN İYİ YARDIMCI OYUNCU ödülüne layık bir performans sergiliyor. Onun, CT içerisinde gösterdiği karakter gelişimi benim gözümden hepsinden değerli. Bizden biri o'lum, hamam işleten bir ailenin çocuğu.  Dil Çıkarma

...

Misaki'nin pek çok okul değiştirmesi ve bu nedenle diğer bazı takımlar hakkında bilgili olması da bana göre bu iki bölümün diğer dikkat çekici noktası. Hele ki Kojirou ile olan tekrar karşılaşmaları insanda haliyle "Bunlar nerede karşılaşmışlardı ve neler yaşanmıştı?" gibi merak uyandırıcı soruları beraberinde getiriyor.

...

Hyuuga'nın giriş sahnesi hiç de fena sayılmaz ve elbette Tsubasa'nın zıttı bir Striker olarak tanımlanması da hem çok yerinde hem de ilgi çekici.

11. ve 12. Bölüm

Hyuuga, takımından ayrılırken "Ciao" diyor. Orijinalinde de yüksek olasılıkla İtalyanca olan bu sözcüğü söylüyordur diye düşünüyorum. Eğer öyleyse, demek ki daha 40 yıl öncesinden Sensei'nin hayalinde Hyuuga'yı İtalya'ya taşımak varmış.  Güzel
Hyuuga'nın yakın geçmişine tanık olunca haliyle kısa sürede onu da bağrımıza basıyoruz.  Gülümseme

Roberto'nun kalası kırıp da Tsubasa'ya "sen deneme küçüğüm" demesinin ardından Hyuuga'nın benzer bir odunu parçalaması harika bir detaydı. Rakibi önce zorlu yaşantısı ile sevdirip ardından ne derece güçlü olduğunu göstererek iyice yüceltmek tam da CT vari bir gelişim.  Dil Çıkarma
Morisaki ilk defa sahada!  Açık Ağızlı Gülümseme

RE: Kids' Dream Okuma Etkinliği - Genzo_Misaki - 19-09-2023

13. ve 14.bölüm senarist o zamanlar ilk seri olduğu için düşünmemesi doğal ama burada aslında önceki seneden kawakami ile wakabayashi tanışmasına rağmen bu kaleci iyimiş diyor Morisakiden sonra Wakabayashi ilaç gibi geliyor insana hakem de herhalde uyuyor faulu zaten ver de bir kırmızı olmasa bile sarı kart çıkmalı hepsine bence

RE: Kids' Dream Okuma Etkinliği - Tsumax - 19-09-2023

Ben bazen bakamıyorum ama burdaki yorumlardan okumuş kadar oluyorum..
Şu ana kadar manga animeyle birbirine yakın gibi ilerliyor bu güzel..

RE: Kids' Dream Okuma Etkinliği - Hiena 2 - 21-09-2023

15. ve 16. bölümler

Roberto' nun son bölümlerde sürekli Tsubasa' yı ailesinden koparma ile ilgili endişeleri çok abartılıp paranoya ya döndü artık. Daha final maçına çok uzun bir süre var ama şimdiden kuruntulara başlamış. Ve daha onu götürmeden sanki cinayet işlemiş gibi ben ne yaptım böyle diyerek depresyona giriyor.  Dil Çıkarma

Ishizaki' nin, yediği golden sonra Morisaki' nin kafasına vurup, gerzek demesi ve Wakabayashi' nin yokluğunda elimizde sadece sen varsın demesi güzeldi.  xD