![]() |
|
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Captain Tsubasa Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyun-bolumu.html) +--- Forum: Captain Tsubasa Online Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-online-oyun-bolumu.html) +--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği (/konu-captain-tsubasa-5-hasha-no-sh%C5%8Dg%C5%8D-campione-oynuyoruz-etkinligi.html) |
RE: Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği - Ronnie - 04-08-2022 Bu oyuna başladığınızı bilmiyordum ben de dün başlamıştım şimdi bitirdim oyunu oyun fazla kolaydı keşke skorlarimi ss alsaydım buraya atardım final maçını 5-1 kazandım RE: Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği - ScoUnk - 05-08-2022 @Makoto Soda 2 gün kadar verdiğimiz kafa izninden sonra tekrar beraberiz. Aslında @Hikaru Matsuyama maçlarını yetiştirmişti ama benim de bir yoğunluğum vardı ve laf ağzımdan bir kere çıktığı için kulağımın üzerine yattım. Uruguay maçına kadar aralıksız maçları yaparız, sonra 1 gün ara verip tekrar devam ederiz.Japonya 4-0 Malezya Diğer rakiplere göre bir tık güçlü bir takım. Pas kesmeleri ve kalecileri fena değil. 4 topum direkten döndü, yalnızca 1'ini tamamlayabildik. Benim için ekstra şanssız bir maç oldu. Rakipler yavaş yavaş diş geçirmeye başlıyor. RE: Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği - Makoto Soda - 05-08-2022 ![]() Japonya 10 - 2 Malezya Goller: Tachibana(4) - Matsuyama(3) - Souda(2) - Misugi İki şut kalecinin şamarlamasına rağmen sekerek gol oldu. Bu oyuna özel bir gol olma durumu sanırım. Souda ve Tachibana kardeşler çok iyiydi. Misugi'nin pas kesmesi ve çalım atması da çok iyi. Misaki ve Matsuyama rakibe biraz bilenmişler gibi geldi bana. Bizim takım rakibe gıcık olmuş gibi geldi Takasugi yine mücadelelerde iyi hamleler yaptı. Saçma sapan iki gol yedim. Rakibin 4 numarasının özel pas kesme hareketi çok hoşuma gitti. @ScoUnk Maçını izledim çok talihsizdi senin için sen 4 demişsin bende 5 saydım. Fakat önemli olan yenmendi çok rahat yenmişsin zaten.Rakibe nerdeyse şut bile çektirmedin.Morisaki kurtardı bir tane.Tek kale maç yapmışsın tebrikler. RE: Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği - ScoUnk - 05-08-2022 @Makoto Soda Valla maçtan sonra aklımda kalanları yazıyorum genelde, sayıyı yanlış hatırlamış olabilirim, doğrudur. ![]() Dediğin gibi bu oyuna özel goller var ve bence renk katıyor oyuna. Kaleciden sekip gol olmaz, defans oyuncusunun ikili mücadelesinden sekip kendi kalesine gol atması gibi şeyler yaşanıyor zaman zaman. RE: Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği - Makoto Soda - 07-08-2022 ![]() Japonya 12 - 4 Katar Goller: Misugi(4) - Matsuyama(4) - Misaki(2) - Tachibana(2) İlk yarı çok kötü oynadım 5-4 önde girdim. İkinci yarı defansa daha fazla önem verince haliyle fark da açılmış oldu. Kalecileri berbat. Tachibanalarla iki kere top patladı.Tamamlama fırsatı da olmadı. Takasugi bir özel şutu blokladı. Nitekim golü engellemiş oldu.Takasugi ve Nakanishi gibi isimleri böyle başarılı görmek gittikçe oyundan daha fazla zevk almamı sağlıyor. Nakanishi level olarak Morisaki'yi geçti ve şuan daha iyi bir kaleci oldu. Gönül isterdi ki diğer isimleri de kullanabilelim. Çok sevdiğim Izawa'yı Sawada'nın yerine kullanacağım sonraki maçlarda.Bakalım nasıl bir performans sergileyecek. RE: Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği - Tsumax - 07-08-2022 Bu asya kupası maçları tahminimden kolaymış.. |