![]() |
|
Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Captain Tsubasa Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyun-bolumu.html) +--- Forum: Captain Tsubasa Online Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-online-oyun-bolumu.html) +--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği (/konu-captain-tsubasa-iii-kotei-no-chosen-oynuyoruz-etkinligi.html) |
RE: Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği - Hikaru Matsuyama - 14-04-2022 @Makoto Soda Sen niye bu kadar gerildin ben onu anlamıyorum. ![]() Ben o skoru bir defa belki göbeğim çatlayarak almışımdır sense daha maça başlamadan fark atacağına emindin ve nitekim attın da. Zaten BU başarılı performansın için tebrik ettim ve farklı ne yapıyoruz onu öğrenmek için sorular soruyorum. Smiley (Gülücük) filan da ben bolca koyarım ki tam aksine yanlış anlaşılmalar olmasın veya azalsın diye. Tam tersine bu defa da koyuyorum diye yanlış anlaşıldı, ilginç. Neyse dediğim gibi ben şu an işteyim ve eve gidince ilk iş kaleci ile 1e1 kalarak tüm maçı oynayacağım. RE: Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği - Makoto Soda - 14-04-2022 @ScoUnk Sadece Ramberg'i kullanmıyorum. Diğer oyuncularlada sürekli şut çekiyorum. Kalecinin yeterince yorulduğuna kanaat getirdiğim zaman en iyi oyuncu Ramberg olduğu için ona geri atıyorum. Özel hareketleri olmadığı için ben de herhangi bir guts sorunu olmuyor. En azından bu maç için. Ayrıca level ve stat olarak düşük olmak diğer oyuncular nezdinde benim için çokta önemli değil. 10 numaralı mevkide bulunan oyuncu sadece o statlara sahipti. Diğer oyuncular zaten düşük statlarda başladılar. Ayrıca şans faktörü diye de bir şey var. Bana ekstra level atlanılmamış bir Hamburg Bayern continue şifresi bulabilir misin ? Bu maçı tekrar oynayıp atacağım. RE: Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği - ScoUnk - 14-04-2022 @Makoto Soda Yani bu oyunda şifre sistemi yok bildiğin gibi, kendine özel SAVE sistemi var. Ben de kayıt vs yaptığım için ve Mayıs aylarında çok yoğun olacağım için, etkinlik başında dediğim gibi maçları ara vermeksizin oynuyorum. Tek SAVE üzerinden gittiğim için de o maça geri dönemiyorum, ki zaten ben de o maça gelene kadar yenilmiştim. Onun dışında şans faktöründen bahsetmek için bu işin tek maçlık bir durum olması icap eder. Sen düzenli bir şekilde fark atarak yendiğini söylüyorsun. Dolayısıyla bu artık şans faktöründen çıkmış oluyor. Sürekli şut çeksen bile zaman zaman kornere çıkıyor, ya da orta sahadaki rakip bir anda kendi ceza sahasına ışınlanıp topu alabiliyor. Daha önce başka maçlarda yaşadım bu durumu. Benim klasik korner stratejim vardır, bana karşı korner atılırken en güçlü 2 oyuncumu en ileri gönderirim, topu onlara atar gol bulmaya çalışırım. Zaman zaman orta sahadan ışınlanıp kaleciden dönen topu alan defans oyuncusu olur. Bu ve bunun gibi durumlar sebebiyle şaşırıyorum. Fırsat bulursan benim maçımı izlersen, stat'larımı ve ne kadar zorlandığımı göreceksin.
RE: Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği - Karl Heinz Schneider - 14-04-2022 @Makoto Soda Oynarken kullandığım emülatörü yükledim. Yenildiğim maçlarda ekstra seviye atlamak yerine aynı seviyelerle tekrar oynamıştım. Bir deneyebilirsin abi. RE: Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği - Makoto Soda - 14-04-2022 ![]() Wakabayashi ![]() Rakip Kaleci ![]() ![]() ![]() ![]() Fire çıkaran Wakabayashi ![]() Maç Sonucu ![]() Kaleciden seken toplar boş kaleye gol oluyor. Düzenli fark attığımı hiç dile getirmedim. RE: Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği - ScoUnk - 14-04-2022 Makoto Soda Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bugluk bir durum yok. Bence imkansız da değil. Ayrıca ilk defa bu kadar gol atmıyorum. @Makoto Soda Sen dedin hocam. Neyse daha fazla üzerinde durmayacağım maçın ve taktiklerin. Tebrikler.
|