![]() |
|
Bugüne Kadar Paylaşılan Tüm CT2 Paylaşımlarına Buradan Ulaşın - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Captain Tsubasa Hex Kodları ve Offset Paylaşımları (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-hex-kodlari-ve-offset-paylasimlari.html) +--- Forum: Captain Tsubasa 2 - Hex Kodları Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-2-hex-kodlari-bolumu.html) +--- Konu Başlığı: Bugüne Kadar Paylaşılan Tüm CT2 Paylaşımlarına Buradan Ulaşın (/konu-bugune-kadar-paylasilan-tum-ct2-paylasimlarina-buradan-ulasin.html) |
RE: Bugüne Kadar Paylaşılan Tüm CT2 Paylaşımlarına Buradan Ulaşın - Turkspy190 - 06-05-2021 TSULO GERİ DÖNDÜ. KAYANAKAYAN şutuyla ortalığı kasıp kavuracak. RE: Bugüne Kadar Paylaşılan Tüm CT2 Paylaşımlarına Buradan Ulaşın - NorwFurkan - 28-05-2022 Çok sağol RE: Bugüne Kadar Paylaşılan Tüm CT2 Paylaşımlarına Buradan Ulaşın - Hiena 2 - 27-09-2024 @Jun Misugi - @AlphaT®.NET ve diğer yönetici arkadaşlarımız... Bu paylaşımda tüm CT2 hex konularının yönlendirme linkini burada kategorilere ayırıp bir arada vermiştim ve bu sayede aradığımız konulara hızlıca buradan ulaşabiliyoruz. Ancak 2017 den sonraki hiçbir paylaşım burada yer almıyor. O zamandan bugüne kadar paylaşılan yeni konuları da bu konuya eklemek istiyorum ama bu hesabıma erişemediğim için ekleme yapamıyorum. Yeni bir mesaj yazıp buradaki tüm linkleri kopyalayıp yapıştırayım ve 2017 den sonraki linkleri de ekleyeyim diye düşünüyorum. Sonra siz yönetici arkadaşlarımız benim bu mesajımı düzenle deyip kopyalayarak ilk sayfadaki paylaşım mesajım üzerine kopyalayıp yapıştırabilirsiniz, diye düşünüyorum. Tabii ben buradaki linklerin bir kısmını seçip yeni mesajıma eklemek istediğimde hepsi çizgiler şeklinde gözüküyor. Sitemizde ne yazık ki böyle bir sorun var. Bazen bir belgeden mesajı kopyalayıp yapıştırdığımızda da yazılar yerine çizgiler çıkıyor. Bağlantı kopyala seçeneğini seçsem de tek bir linki alıyor. Tek tek kopyalayıp yeni mesaja yapıştırmak da çok uzun sürer. Bu yüzden bunu yapamadım. Acaba bana sadece bu konudaki linklerin olduğu o paylaşım mesajını düzenleme yetkisi verilebilir mi? Eğer bu olursa yeni konuların linklerini de eklerim ve sürekli bu konuyu güncel tutup her yeni açılan konuyu buraya ilgili kategorisini altına eklerim. Böyle bir şey mümkün müdür sayın yöneticilerimiz?
RE: Bugüne Kadar Paylaşılan Tüm CT2 Paylaşımlarına Buradan Ulaşın - Hiena 2 - 01-10-2024 Arkadaşlar, 2017 den bugüne kadar olan tüm paylaşımların linklerini paylaşım mesajına ekledim. Her birini ilgili kategorilerine ekledim. Yalnız mesaj yazma karakter sınırı 65000 olduğu için 34 ve 39 arası kategorilerde yer alan linkleri @Jun Misugi ile beraber mecburen benim o paylaşım mesajımdan sonraki ilk mesaj olan O'nun mesajına ekledik. O mesajdan da diğer konuların linklerine bakabilirsiniz. Bugünden sonrada her yeni paylaşımın yönlendirme linkini @Jun Misugi ile beraber ilgili kategorisine ekleyerek güncel tutacağız. Sizlerde bu sayede aradığınız bir konuyu 22 sayfalık bölümde tek tek aramak zorunda kalmayacak ve kısa bir göz gezdirme ile aradığınız konunun linkine ulaşabileceksiniz. RE: Bugüne Kadar Paylaşılan Tüm CT2 Paylaşımlarına Buradan Ulaşın - Ysy56 - 01-10-2024 @Hiena 2 Çok iyi olmuş Abi ikinizinde Eline Sağlık
RE: Bugüne Kadar Paylaşılan Tüm CT2 Paylaşımlarına Buradan Ulaşın - Hiena 2 - 06-10-2024 Yeni konu olan Maç seçme butonu konusu 1.sayfaki paylaşım mesajı linkleri arasına 6. sıradaki Takım atlama ve istediğimiz maçtan başlama adlı 6. kategori altında eklenmiştir. Maç Seçme Butonu ile İstediğimiz Maçı Şifresiz Açma (tsubasatr.net) |