![]() |
|
Kids' Dream Okuma Etkinliği - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Captain Tsubasa Manga Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-manga-bolumu.html) +--- Forum: Captain Tsubasa (1981) (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-1981.html) +--- Konu Başlığı: Kids' Dream Okuma Etkinliği (/konu-kids-dream-okuma-etkinligi.html) |
RE: Kids' Dream Okuma Etkinliği - Karl Heinz Schneider - 17-09-2023 11. ve 12. Bölüm Shiroyama'nın yaptığı büyük bir hata var. Nankatsu yarı finale kadar tüm maçlarını 10-0 gibi farklarla kazanıyor, ama bu maçlarda Ishizaki hiç süre almıyor. Shiroyama, Ishizaki'ye ta ulusal turnuvanın kritik bir maçında Nishio sakatlanınca anca şans verdi. Sonrasında Ishizaki kendi kalesine gol attı ve işleri zora soktu. Ama bu zamana kadar Ishizaki'ye hiç şans vermediği için bu hata Shiroyama'nın. Wakabayashi'nin sakatlığı olmasına rağmen yarı finale kadar oynaması da ilginç. Kolay rakiplerle bir sürü maç yaptığın bir fikstürdesin, her maçı rahatça kazanıyorsunuz ve senin sakatlığın var. Kaleyi Morisaki'ye bırak ve dinlen, yarı finale kadar kendini zorlamak neden. Belki yarı finale kadar Wakabayashi tamamen dinlense sakatlığından tamamen kurtulacaktı. Hyuga'nın hayat hikayesi, herkesin Hyuga karakterine bakış açısını değiştirebilecek kadar etkili. Daha babasının ölümü detaylı olarak gösterilmedi ama buradan bile ne derece zorlu bir hayat yaşadığını görüyoruz. Bu hikaye sayesinde Hyuga'yı çok sevdim, zaten Wakashimazu'dan sonra en sevdiğim Japon karakter seride. Nanbu tam Meiwa'yı yendiklerini düşünürken devre arasında Hyuga'yı gördü, büyük hayal kırıklığı yaşadılar. Farkettiyseniz Kira daha ortalıkta yok, herhalde eleme maçlarında takımın başında olmaktan daha önemli işleri var. Koçluk işlerini kaptan Hyuga'ya bırakmış. ![]() Roberto bir tahta parçasını Tsubasa'nın önünde kırdı, bunu profesyonellerin gücünü göstermek istediği için yaptı ve Tsubasa'ya şimdilik bunu denememesini çünkü gücünün yetmeyeceğini söyledi. Ardından başka bir sahnede Hyuga, bir ağacı parçaladı. Hyuga ve Tsubasa arasındaki güç farkını görmüş olduk. Morisaki'nin ilk defa Shimada'ya karşı oynaması da yine Shiroyama'yanın hatası. Ishizaki ile Morisaki'ye kolay maçlarda takıma alıştırmak için hiç süre vermezsen, anca kritik durumlarda oyuncuların sakatlandığı zaman oynatırsan böyle olur. Shiroyama'yı amma gömdüm. ![]() Shimada çok şanslı bir takım ama azimleri bir o kadar da takdir edilesi. Nankatsu Shimada maçı serinin güzel maçlarından biri bana göre.
RE: Kids' Dream Okuma Etkinliği - Tisbir - 17-09-2023 11. ve 12. Bölüm Wakabayashinin laneti bu herhalde Wy serisinde de oynayamamıştı eli yüzünden rahat bırakın adamı artık. ![]() ![]() Hyuga başlarda zorba biri olarak tanıtılıyor ama ailesine karşı pamuk gibi bir adam. Hyuga büyüdükçe futbol tarzı halen sert kalsada zorba kişiliği geri, iyi kişiliği daha çok ön plana çıkıyor karakter gelişimi en güzel olan karakterlerden bence. @Karl Heinz Schneider Alıntı:Nankatsu Shimada maçı serinin güzel maçlarından biri bana göre. Shimada maçına olan düşüncelerim sizin tersiniz hocam, bu kadar defansif oynamaları sinir bozucu bence. Ama oyuncuları çok iyi insanlar ona lafım yok. ![]() İlk seride diğer sinir bozucu şey ise rakiplerin hile hurda yapıp maç sonu "bizim içinde kazanın" demeleri.
RE: Kids' Dream Okuma Etkinliği - Genzo_Misaki - 17-09-2023 11 ve 12.bölüm Wakabayashinin koçtan iyi analiz yapması biraz değişik bir olay adam zaten finale kadar oynamıyor misugi gibi teknik direktör bile olabilirmiş morisaki bir maçta kaleye geçti onda da uzaktan gelen şutu bile yakalayamıyor şu wakabayashi sakat olmasa bence finale kadar sadece misugi gol atardı nankatsu shetetsu maçından bildiğimiz üzere counter şutlarda Genzo biraz zayıf misugi vururdu wakabayashi kurtarır havaya sekerdi misugi gol atardı ( bunu yazdıktan sonra buraya nereden geldiğimi unuttum kendi kendime senaryo yazmışım )
RE: Kids' Dream Okuma Etkinliği - Karl Heinz Schneider - 17-09-2023 @Tisbir Bence de Wakabayashi lanetli. Hatta @Genzo_Misaki'nin dediği gibi, serinin 2. Misugi'si Wakabayashi'dir. Misugi kalp hastalığı yaşıyorsa Wakabayashi de 7/24 sakatlık yaşıyor, Misugi oynamadığında yedek kulübesinden nasıl katkı sağlıyorsa, Wakabayashi de aynı şekilde katkı sağlıyor. U-16 finalinde Alman oyuncular hakkında veriler hazırlamıştı mesela. Seride aslında 2 tane Misugi karakteri varmış ama bunca zaman farketmedik.
RE: Kids' Dream Okuma Etkinliği - Hiena 2 - 18-09-2023 13. ve 14. Bölüm Shimuzu oyuncuları bilinçli olarak Wakabayashi' yi sakatlamayı amaçlamışlar. Bu maçta 10 oyuncuları birden kale çizgisine yakın noktada kayarak birlikte golü atmışlardı sanırım. Yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorum ama sanki bu maçta böyle bir sahne vardı. Yayoi' nin, Tsubasa' ya karşı hisleri varmış ama hep içinde saklamış. Bayan çok bilmişi çok kızdırmış olmalı...
RE: Kids' Dream Okuma Etkinliği - Genzo_Misaki - 18-09-2023 @"Blade" hayır dostum karıştırmış olmalısın bu maç wakabayashi gol yemiyor kayarak onu sakatlıyorlar anlattığın gol ise sonraki serideki toho meiwa maçında hani koç hyugayı oynatmıyordu o zamanlar öyle bir gol olmuştu meiwa gol atmıştı wakashimazu tutamamıştı |