![]() |
|
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Captain Tsubasa Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyun-bolumu.html) +--- Forum: Captain Tsubasa Online Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-online-oyun-bolumu.html) +--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği (/konu-captain-tsubasa-5-hasha-no-sh%C5%8Dg%C5%8D-campione-oynuyoruz-etkinligi.html) |
RE: Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği - Makoto Soda - 01-08-2022 ![]() Japonya 10 - 2 USA Goller: Misaki(4) - Matsuyama(4) - Sano(2) İlk yarı 6-2 bitti. Souda ve ikizler Micheal'ı iyi tuttular. İkinci yarı enerjisi biten Souda'yı Jitou ile yer değiştirdim. Maçın ortasına doğru Micheal'ın da enerjisi bitince sıradan oyuncuya dönüştü. Benim açımdan maç zevkli bir hal aldı. Gollerin hepsini röveşata ile attım. İki röveşatada direkten döndü. Nakanishi özel şutların dışında yine iyi iş çıkardı. RE: Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği - ScoUnk - 01-08-2022 Japan 13-2 USA Oldukça basit bir maç. Eski ABD neredesin sen? ![]() Mihael maça başlasın, orta sahada topu kaptırsın, Tachibanalar gol atsın. Bu maçın özeti buydu. İlk yarıda 8 gol attım zaten. Tachibanalar maç boyu 4'er gol attılar. ![]() Onun dışında bu maçla ilgili keşfettiğim 2 ilginç detay var. Biliyorsunuz CT Dream Team oyununda mangadan sonrası anlatılıyor. Kulüp maçları ile devam eden sonrasında Şampiyonlar Ligi'ne bağlanacak olan hikayede Juventus'un yeni bir kalecisi var; Roman Bacchus. Bu kaleci çok güçlü olarak resmedildi ve ABD vatandaşı. Amerikan futbolundan normal futbola geçmiş biri. Bu takımın da yedeklerini incelerken yedek kalecinin isminin Bacchus olduğunu fark ettim. Belli ki bu isim uzun zamandır akıllardaymış. ![]() Onun dışında mangayı takip ediyorsanız Michael isimli İspanyol oyuncuyu biliyorsunuzdur. Onun da bir rahip olması, sarı dalgalı saçları olması gibi detayların yanında, Mihael'in isim benzerliği ve durduk yere dini bir konseptle karşımıza çıkmış olması da çok ilginç. ![]()
RE: Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği - Makoto Soda - 02-08-2022 ![]() Japonya 4 - 0 Filipinler Goller: Matsuyama(3) - Misaki Bu kaleci röveşata falan yemiyor. Kaç tane özel şut kurtardı. İki topum direkte patladı. Kaleciye çok ayar oldum Vee artık Jun Misugi de bizle. Sonunda geldi iki gözümün çiçeği
RE: Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği - ScoUnk - 02-08-2022 Japan 7-0 Philippines Kolay takım, ama basit değil. Kalecileri zaman zaman topları kurtarabiliyor. Ama gol yiyeceğinizi sanmam. Bu maçtan sonra takıma bir babayiğit katılıyor. ![]() @Makoto Soda Bu maçtan sonra 2 gün ara verelim @Hikaru Matsuyama da yetişsin bize, yoğunluktan yapamadı sanırım. RE: Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği - Hikaru Matsuyama - 02-08-2022 ![]() Amerika’nın belki 2 golü daha olurdu ancak Mihael’in şutu 2 defa direkte patladı.
RE: Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği - Hikaru Matsuyama - 02-08-2022 ![]() 4-0 yendim Filipinleri. Ekran görüntüsü niye böyle oldu derseniz 3-0 iken son saniyede gol atıp da rakip oyuna başladığı gibi hakem maçın son düdüğünü çalınca kayıt almaya yetişemedim. Bu basit maçı Misugi’nin varlığı elzem demek için bilerek zorlaştırmışlar. O GK neydi öyle tövbe Ya Rabbim. :
|