![]() |
|
CT1 Oynama Etkinliği - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Captain Tsubasa Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyun-bolumu.html) +--- Forum: Captain Tsubasa Online Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-online-oyun-bolumu.html) +--- Konu Başlığı: CT1 Oynama Etkinliği (/konu-ct1-oynama-etkinligi.html) |
RE: CT1 Oynama Etkinliği - Karl Heinz Schneider - 13-02-2022 @Hikaru Matsuyama Çok teşekkür ederim.
RE: CT1 Oynama Etkinliği - ScoUnk - 14-02-2022 Japonya 2-0 Portekiz Rakip Portekiz gibi baş altı bir takım da olsa, bana bir boy büyük geldi. İlk maçı 2-1 kaybettim. Ekstra level almadan tekrar oynadım. Bu sefer kazandım. Pas atamıyorum, atsam da gol atamıyorum. Tiger, Drive, Röveşata ne varsa kaleci tuttu. Üstüne Wakashimazu da düz kurtarış yaptığım her şeyi yedi sağ olsun. Sankakutobi zaten maç boyunca 5-6 kere yapabildiğimiz bir şey. İp üzerindeki cambaz gibi uğraştım top dolaştırırken. Diğer maçlar gözümü korkutmaya başladı. RE: CT1 Oynama Etkinliği - Tsumax - 14-02-2022 JAPONYA3-1 İNGİLTERE
Toho maçını 6-0 la geçtikten sonra misakiyi çok aramadım o kendi geldi zaten: ![]() açıldık Avrupaya ilk rakip formasından anladığım ingiltereydi kolay maç oldu.. wakajimuzanın korudugu kaleye fazla şut çektirmeyerek bu maçı geçmiş olduk.. ![]() RE: CT1 Oynama Etkinliği - Hikaru Matsuyama - 14-02-2022 Japonya 3 - 1 Belçika ![]() @ScoUnk Değişik bir dizilim ile oynamışsın, tebrik ederim. Benim bu oyunda stilim çok klişe bir hal aldı, malum oyunda çok fazla değişken olmadığı için pek fazla özgürce hareket edemiyoruz. Şahsen ben Takasugi'yi hiç oynatmam, direkt yerine Ishizaki'yi alırım. Senin Matsuyama'yı MF olarak mevkilendirmen de güzeldi, açıkçası ben bu oyunda Matsuyamam'dan hiç ama hiç istifade edemiyorum çünkü rakipler o kadar güçlüler ki pek bir hamle yapmaya fırsat tanımıyorlar. ![]() İlk yarıda Hyuuga nasıl yaptıysa yaptı ve rakibin pasına 3 defa peş peşe çıkmayı başardı. Elbette bu oyundaki bir bug.
RE: CT1 Oynama Etkinliği - ScoUnk - 14-02-2022 @Hikaru Matsuyama Evet Hyuga'nın "Kage Bunshin no Jutsu" tekniği ile o 3 kere topa çıkmayı gerçekleştirdiğini düşünüyorum. Mesela topu kapamasa 5 kere 10 kere çıkar mıydı merak ediyorum. Ben diziliş konusunda maça göre davranıyorum. İtalya maçında mesela çok daha değişik bir dizilişle çıkacağım. ![]() ----------------------------- Japonya 0-0 İtalya İlk yarıda gol atamayacağımı anladığımda ikinci yarı zaman geçirmeye yönelik oynadım. Bol bol top sürdüm. Çünkü Hernandez bir canavar ve şut çekerek her kaptırdığım top benim kaleme gelecek bir şut anlamına geliyor. Bu da Wakashimazu'nun gücünün bitmesi demek. Drive Tiger vurmak için yeterli levelım yoktu. 0-0'a razı bir şekilde bu maçı geçtim. @Hikaru Matsuyama Bunun gibi erken level maçlarında İtalya'ya gol atmanın yöntemi nedir? Aslında elime çok güzel şans geçti harcadım. Hernandez'in dengesi bozuldu, Tachibana-Jito şutunu çektim ama defans uzaklaştırdı. Belki hatam orada pas vermemek olmuş olabilir, ama senin daha önce bu level'da yenebildiğin oldu mu? RE: CT1 Oynama Etkinliği - Hikaru Matsuyama - 15-02-2022 Japonya 3 - 0 Uruguay ![]() Kayıpsız ve grup lideri olarak şanlı yürüyüşümüz devam ediyor. Maçın tartışmasız adamı ikinci yarıda oyuna giren ve rakibin 3 topunu kesen Misugi oldu. ![]() @ScoUnk Videonda Level olarak ne durumdasın göremedim ama İtalya ile gruplarda karşılaşmanın dezavantajı düşük Level ile onlara karşı mücadele etmek zorunda kalıyor olmamız. Şayet sende Tsubasa ve Hyuuga en az Level 14 iseler bu durumda DriveTiger Twin Shoot vurmak mümkün oluyor ve bu şutla Hernandez'i alt etmek mümkün. Ancak DriveTiger ya da Neo Tiger vuracak kadar Level almamışsak Hernandez'e karşı gol bulmak ne yazık ki hiç de kolay değil. Belki bir ihtimal dengesi dağıldıktan sonra Tiger Shot ile gol bulabiliriz bunun dışında kimse ona kolay kolay gol atamaz. Ancak en azından gruplarda karşımıza çıktıklarında onları yenmek zorunda olmayışımız güzel. Ben bir ara gruplarda İtalya ve Arjantin ile berabere kalmama rağmen gruptan çıkmış, hatta finalde de Batı Almanya'ya hiç gol atamamama rağmen penaltılarda yenerek kupayı kaldırmıştım.
|