![]() |
|
Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Captain Tsubasa Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyun-bolumu.html) +--- Forum: Captain Tsubasa Online Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-online-oyun-bolumu.html) +--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! (/konu-captain-tsubasa-2-super-striker-oynuyoruz-etkinligi.html) |
RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Karl Heinz Schneider - 19-11-2021 Nankatsu vs Akita Misaki (Nitta) - Jumping Volley Misaki (P) Kazuo - Skylab Hurricane Misaki (Kisugi) - Jumping Volley Nitta (Taki) - Falcon Volley No. 6 - Kafa tamamlama. Urabe (Nitta) - Kafa boş kaleye. No. 6 - Kafa boş kaleye. Misaki (Taki) - Vole boş kaleye. Nitta (Urabe) - Kafa Nankatsu 7-3 Akita Maçta Kazuo'nun bir topu direkten döndü ama No. 6 direkten dönen topu tamamladı. Ben de boş kaleye Nitta ile direğe vurdum. Ancak dönen top Urabe'ye geldi ve kafa vurarak topu ağlara gönderdim. Bir nevi direkten dönen topu tamamlama gibi oldu. Bu maç aslında beklediğimden daha kolay geçti. Öncelikle maçta çok güvenli oynadım. Tachibanalar çok hızlı pres yaptıkları için, top sürmeye ve pas vermeye çok dikkat ettim. Gol taktiklerinde ise garanti goller denedim, Jumping Volley ve Falcon Volley gibi özellikleri kullanmaya başladım. Bir sürü kez fake attım ve kaleciyi birçok kez boşa çıkardım. Bu sayede goller bulabildim. Ayrıca maç her ne kadar 7-3 bitsede kaleciler çok iyi performans sergiledi. Rakip kaleci birebirda Nitta'nın Falcon Shoot'unu engelledi. Ancak Morisaki'ye gelince... Morisaki inanılmazdı. Tachibanalar, Skylab Hurricane'i "Tut Bakalım!!" diyerek gol atmıştı Morisaki'ye. Ancak daha sonra Tachibanalara top havadan gelince Morisaki'yi çıkardım ve topu uzaklaştırdı. Belli ki Morisaki, Tachibanaların alayına sinirlenmişti ve intikamını aldı. Onun dışında çıkardığı şut(lar) da var. Ayrıca defansım da gayet iyiydi. Defans oyuncularımla 2 kez Skylab Hurricane'ı uzaklaştırdım. Gerçi Skylab Hurricane çektiler mi emin değilim ama top havadan Tachibanalara gelince bir kez Morisaki'yle, iki kez de defans oyuncularımla engelledim. ... Ayrıca maçın son dakikalarında, rakibin kornerini engelleyip topu kaptım. Artık maç 6-3'dü ve Nitta'nın 200 enerjisi vs. kalmıştı. Başka türlü gol bulamazdım. Ben de Urabe ile son dakikalarda top sürerken, Nitta'nın orta sahada hızı sayesinde topsuz alanda defansları geçtiğini gördüm. Ben de ta kalecinin oraya kadar pas attım. Nitta topu kaptı. Ancak top havadan gelmişti ve kaleci çıkmıştı. Ben de kafa vurayım dedim. Kaleci çıkmadı. Daha sonra gelen şuta yumruk yaptı. Ancak Nitta'nın normal kafası rakip kalecinin yumruk yapmasına rağmen ağlara gitti. İşte bu gibi durumlar beni çok sevindiriyor. Maçı zaten kazanıyorsun ve son dakikada bu kadar basit golle fileleri havalandırıp maçı öyle bitiriyorsun. Gerçekten insana inanılmaz keyif veriyor bu durum. Misaki ile maçta kalecinin dikkati dağınıkken kafa vurduğumu, ancak rakip kalecinin direkt yakaladığını hatırlıyorum. Neyse, oyunun bir hediyesiydi diyelim. ![]() ... Bu arada maç sonu sadece iki oyuncum seviye atladı. Birisi Izawa'ydı, diğerinden çok emin değilim ama sanırım Kishida idi. Bu benim çok garibime gitti. Siz de Akita maçından sonra hangi oyuncuların seviye arttığını hatırlıyorsanız yazın lütfen, merak ediyorum. RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - ScoUnk - 19-11-2021 @Karl Heinz Schneider O tarz gollere kalecinin hediyesi diye bakmak doğru değil bence. Diğer oyunlarda kalecilerin maçın sonlarına doğru yorgunluktan performansı düşüyordu. CT2'de böyle bir mekanik var mı bilmiyorum, ama gözlemlediğim kadarıyla var gibi görünüyor. Nankatsu 5-3 Akita Shoukou Herhalde bu oyundaki tüm şansımı bu maçta kullandım. 1 penaltı kurtardım, arka arkaya çekilen 2 şut direkten döndü. Ne yazik ki bulabileceğimden az gol buldum. Beklediğimden kolay geçti maç, ama şansımın da etkisi var tabii ki. Belki de bu kadar rahat geçmesinden dolayı ayarım bozuldu da yeterince gol atamadım. Ama takımlar artık kolay kolay top vermiyor, bu yüzden de daha az gol buluyorum.RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Makoto Soda - 19-11-2021 ![]() Nankatsu 9 - 2 Akita Goller: Nitta(5) - Misaki(3) - Izawa / Masao - Kazuo İki maçtır Misaki'nin atması gereken golleri başkaları atıyor. Direkten dönme olayına iyice sinir oldum. Haddinden fazla olmaya başladı. Misaki bu maç level atlayamadı. Morisaki beni bu maçta da epey şaşırttı. Defansım çok iyi işler çıkardı. Takasugi sürprizlerle dolu. Nitta'nın enerjisi bitmeye yakın Izawa ile yer değiştirdim iki topu çizgiden çıkardı. Maçın adamı Nitta'ydı. RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Karl Heinz Schneider - 19-11-2021 Makoto Soda Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Direkten dönme olayına iyice sinir oldum. Haddinden fazla olmaya başladı. Maalesef konu CT2 olunca direklerin fazla değil, az olması anormaldir. ![]() Bu oyun gerçekten çok zevkli ama gerçekten insanı çok sinirlendirecek maçlar olmuyor değil. O yüzden biraz dikkatli olalım derim. ![]() Makoto Soda Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Morisaki beni bu maçta da epey şaşırttı. Defansım çok iyi işler çıkardı. Takasugi sürprizlerle dolu. Aslında oyunun başlarında ekstra seviye atlamadan her oyuncumuz bir işe yarayabilir. En azından ilk iki turnuvada olabilir. Yani mesela hiç ummadık şekilde Takasugi geliyor kahraman oluyor, benim maçımda da Kishida, Izawa kahraman oluyor vs. Çünkü daha oyunun başları ve rakiplerimizle seviye değerleri uçurum denilecek kadar büyük değil. İşte bu yüzden ilk iki turnuva boyunca her oyuncumuz bir işe yarayabiliyor. Ancak daha sonra, özellikle Japonya Genç Takımına geçtikten sonra, rakiplerle aramızdaki seviye farkı iyice açılmaya başlıyor. Bu yüzden de atıyorum, Meksika'da No. ? diye birisi normal şut gönderiyor. Soda şuta çıkıyor ancak değemeden top kalemize ilerlemeye devam ediyor. Yani ileride oyun çok daha zorlaşıyor. Tabii seviye yükseltirsek bu zorluğu kapatabiliriz ancak benim gibi seviye yükseltmeyi pek düşünmeyenler için bu zor bir durum. İşte bu başlangıçtaki iki turnuvada da seviye farkı henüz açılmadığı için her oyuncumuz bir işe yarayabilir.
RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Hikaru Matsuyama - 19-11-2021 @ScoUnk Çok iyi bir Kunimi maçı çıkarmışsın. Ancak en az beş altı defa çok şanslı bir biçimde pas ve verkaçlarını kesemediklerini söylemem gerek. Aynı zamanda hem Misaki’yi hem Nitta’yı dibine kadar kullanmışsın. Cidden izlemesi keyifli bir karşılaşmaydı. Fırsat bulabilirsem gün için Akita’yı da izleyeceğim. Herkese başarılar tekrardan! RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - mekani99 - 19-11-2021 Nankatsu 7-3 Kunimi Nankatsu 8-4 Akita |