Tsubasa Türkiye Platformu
Zhangjianihao Hack V10 Versiyonuna Ait Tüm Özelliklerin Toplu Paylaşım Bölümü - Baskı Önizleme

+- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net)
+-- Forum: Captain Tsubasa Hex Kodları ve Offset Paylaşımları (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-hex-kodlari-ve-offset-paylasimlari.html)
+--- Forum: Captain Tsubasa 2 - Hex Kodları Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-2-hex-kodlari-bolumu.html)
+--- Konu Başlığı: Zhangjianihao Hack V10 Versiyonuna Ait Tüm Özelliklerin Toplu Paylaşım Bölümü (/konu-zhangjianihao-hack-v10-versiyonuna-ait-tum-ozelliklerin-toplu-paylasim-bolumu.html)

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

RE: Zhangjianihao Hack V10 Versiyonuna Ait Tüm Özelliklerin Toplu Paylaşım Bölümü - Hiena 2 - 19-12-2024

Ara sahneleri istediğimiz yere taşıma ile ilgili bölümü biliyorum. Daha önce bir şeyleri kontrol etmek için bulmuştum ve yerini hatırlıyorum. Uygun bir zamanda ona da bakarım. 

2.yarı oyuncu değiştirme ile ilgili de yıllar önce bunu bulmuştum ve oyuncu-takım kodunu aratarak yine bulabilirim. 

Klonlanmış oyuncular için 4. paylaştığım konu olan Rakip takım kadrolarına bakabilirsin. Orada bunların hepsini verdim. Ayrıca oyuncu ismi değiştirme ve forma rengi değiştirme konusunda da tüm bu oyuncuların, hangi maçta, hangi oyuncudan kopyalandığına dair bilgiler var. Ama ayrıca kopyalan bu oyunculara dair oyuncu kodu-takım kodu ve oyuncu ismi ile bir döküman hazırlayıp onu da paylaşabilirim. Bu sayede istediğimiz zaman hızlıca oradan bakabiliriz. 

Kaleci kurtarışlarına da daha sonra bakacağım. Önce yakın görünüm animasyon kodlarını hazırlayacağım ve bugün bu konuyu incelemeye başlayacağım. Daha sonra tüm oyuncuların Level ve enerji kodlarını araştırıp paylaşırım.

RE: Zhangjianihao Hack V10 Versiyonuna Ait Tüm Özelliklerin Toplu Paylaşım Bölümü - Ysy56 - 19-12-2024

@Hiena 2 Kolay Gelsin Abi Gülümseme

RE: Zhangjianihao Hack V10 Versiyonuna Ait Tüm Özelliklerin Toplu Paylaşım Bölümü - Tsumax - 20-12-2024

O zaman çok fazla bişey kalmamış ustad.Level kodları bence kolayca bulunabilir.
Şut ve çalım editlemeyi ve ywni şut eklemeyi çok düşünmüyorum zaten her oyuncuya olması gereken özellikler verilmiş bunlar yerli yerinde hep.
Aklıma gelen birşey olunca gene yazarım kolay gele.

RE: Zhangjianihao Hack V10 Versiyonuna Ait Tüm Özelliklerin Toplu Paylaşım Bölümü - Hiena 2 - 20-12-2024

Daha çok konu var ama önemli olan ve en çok kullanılacak konuları paylaşmış oldum.

Level ve Enerji konusunun yerini biliyorum. Hata daha önce ortak level ve enerji bölümüne sahip olan oyuncuları birbirinden ayırmak ve daha fazla ekleme yapmak ile ilgili Maça özel enerji ve skiil kodları diye bir paylaşım yapmıştım ve o konudaki kodları bu oyun üzerinden araştırıp bulmuştum. Level ve enerji kodları 6A0A0 ofsetinden itibaren başlıyor.  

Şut ve diğer teknikler ile ilgili konuyu da daha sonra bulup paylaşmaya çalışırım. Bazı oyunculara daha farklı teknikler eklemek ve çıkarmak için bunlar gerekli olacak.

RE: Zhangjianihao Hack V10 Versiyonuna Ait Tüm Özelliklerin Toplu Paylaşım Bölümü - Hiena 2 - 26-12-2024

Yeni konu olarak Yakın Görünüm Animasyon Kodlarını paylaştım. 

1.sayfadaki paylaşım mesajımda en alttaki linkte bugünün tarihi ile ve yukarıdaki ismi ile yer alıyor. Oradan indirebilirsiniz.

RE: Zhangjianihao Hack V10 Versiyonuna Ait Tüm Özelliklerin Toplu Paylaşım Bölümü - Ysy56 - 26-12-2024

@Hiena 2 Eline Sağlık Abi Her zamanki gibi Mükemmel bir konu olmuş. Gülümseme