Tsubasa Türkiye Platformu
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği - Baskı Önizleme

+- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net)
+-- Forum: Captain Tsubasa Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyun-bolumu.html)
+--- Forum: Captain Tsubasa Online Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-online-oyun-bolumu.html)
+--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği (/konu-captain-tsubasa-2-super-striker-oynama-etkinligi.html)

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50

RE: Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği - Hiena 2 - 07-07-2024

@Makoto Soda

Pardon, ben Santos maçına bakmışım.   Dil Çıkarma

O zaman Palmeiras maçındaki taktiğin işe yaramış.

RE: Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği - Makoto Soda - 07-07-2024

Sao Paulo - Flamengo

[Resim: ta5cux2.jpg]

Goller : Tsubasa(2) - Amaral(2P) - Batista - Platao
Santamaria(3) - Santana

Bu final maçı çok hoşuma gidiyor.İki tarafta rahatlıkla gol bulabiliyor. Çok fazla faul olduğu için maç biraz erken bitti. Yoksa rahat bi 14-15 gol olabilirdi. Santana golü frikikten attı. Batista ve Platao boş kaleye attılar. Amaral benim en sevdiğim oyunculardan olduğu için iki penaltıyı da ona attırdım. Defansta da çok iyiydi.
Artık Nankatsu'yu kontrol edeceğimiz için level durumumu paylaşıyorum.
Misaki 7 diğer bütün oyuncular 4 leveldeler.

RE: Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği - Ysy56 - 07-07-2024

Herkes de 6-4 bitiriyor bende Flamengoyu 6-4 yendim

RE: Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği - Karl Heinz Schneider - 07-07-2024

Sao Paulo 5-2 Flamengo

Tsubasa 5 / Santana, No. 11

Serideki Tsubasa Santana rekabetini oyunda oynamak güzel bir his.

Her maçta hattrick yapan Santana bu finalde tek golle yetindi. Attığı golde Clone Dribble ve Mirage Shoot ile resital izletti. Arkadaki Flamengo müziğiyle bu hareketleri görmek keyifli. Bu pozisyon dışında Santana maçta yoktu. Bir de ilk yarının sonunda topa sahip olduğu an var, onda ise faul oldu ve hakem düdüğü çaldı.

Tsubasa 5 gol atarak Santana'dan daha iyi olduğunu kanıtladı. Ben de @Makoto Soda gibi iki penaltı kazandım, normalde penaltılarda şanssız olmama rağmen bu sefer şansa ikisini de gole çevirdim.

Santamaria ve Getulio hiç etkili olamadı. Savunmam iyiydi. Babington'a oyun kurmada çok ihtiyacım oldu, iki de asist yaptı.

Santana'nın Clone Dribble yerine normal çalım tercih ettiği düelloda Tsubasa kayarak topu direkt kaptı. Maçın en güzel anıydı.  Güzel
Rio Cup'ı kazasız belasız atlattık. Sırada Nankatsu macerası var.  Gülümseme

RE: Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği - Tisbir - 08-07-2024

Sao Paulo vs Gremio 
6-4

Kaleci kapı gibi Tsubasa harici kimseden yemiyor gol.

Sao Paulo vs Palmeiras
8-3

İlk yarı baya çekişmeli gidiyordu ama 2.yarı fark açıldıkça açıldı. Ayrıca şikeli olduğunu düşünüyorum bu maçın, Palmeiras 6 serbest vuruş aldı.  Kızgın - Sinirli

Sao Paulo vs Santos
8-0

Baya kolay maçtı, şut bile çekemediler.

Sao Paulo vs Flamengo
8-6

Kalecimin kovalığı sağolsun, çekişmeli geçti maç ama kazanmayı bildik.

Nankatsu vs Kunimi
8-7

Morisaki'nin neden kova olduğunu anladığım dakikalardayım, bir insan 1 tane bile mi kurtarmaz arkadaş.  Ağlama

Full Tsubasa ile oynadığım maçlardan sonra Nankatsu çok kıytırık geldi ne yalan söyleyeyim, 1 pas bile kesemiyorlar.
Ayrıca Roberto'ya gurme tavsiyesi için teşekkür ederim.  Yupi

[Resim: 8esbfwo.png]

RE: Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği - Karl Heinz Schneider - 08-07-2024

@Tisbir

4 maçtır 8 gol atararak gidiyorsun.

Santos maçında hiç gol yememenin sebebi Roberto'nun tavsiyesine kulak vermen sanırım. Dil Çıkarma