![]() |
|
Captain Tsubasa 2 Next Dream Hack - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Captain Tsubasa Hack Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-hack-bolumu.html) +--- Forum: Captain Tsubasa Hack Çalışmalarınız (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-hack-calismalariniz.html) +--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa 2 Next Dream Hack (/konu-captain-tsubasa-2-next-dream-hack.html) |
RE: Captain Tsubasa 2 Next Dream Hack - ozturk cagatay - 08-01-2022 Tsubasa dream team oynayanlar bilir RE: Captain Tsubasa 2 Next Dream Hack - Karl Heinz Schneider - 09-01-2022 Barcelona 5-3 Paris Saint-Germain Goller: Tsubasa (3), Rivaul (2) / Misaki (2), Pierre Keyifli bir maçtı. Çok zorlanmadım. Misaki hızı hariç Napoleon olmuş resmen. Misaki gibi çok teknik bir oyuncuyu Napoleon olarak kullanmanı beğenmedim. Hiç değilse Forcible Dribble yerine Vanishing Feint verebilirdin. Ochado'yu da daha iyi beklerdim. Rakip kaleci kötüydü. Sanırım her şeyi yedi. Bir şutum direkten döndü, bir şutum da çizgiden çıkarıldı. Kaleci Rechard, Misaki'nin Cannon Shoot'unu uçma pahasına çıkardı. Sırada final maçı olan Barcelona - Bayern Münih karşılaşması var. Bu maç için şimdiden heyecanlıyım.
RE: Captain Tsubasa 2 Next Dream Hack - brkmet001 - 11-01-2022 eline sağlık RE: Captain Tsubasa 2 Next Dream Hack - KYAZGAN - 12-01-2022 harikasınız RE: Captain Tsubasa 2 Next Dream Hack - Karl Heinz Schneider - 12-01-2022 Barcelona 5-4 Bayern Münih Goller: Tsubasa (4), Rivaul / Schneider, No. 9, No. 8, No. 7 Güzel bir final karşılaşmasıydı. İlk yarının sonlarında durum 2-2 idi ve top Bayern Münih'teydi. Çekilen normal şutu Payol çizgiden çıkardı ve top kornere gitti. İlk yarı böylece tamamlanmış oldu. Eğer Payol topu çizgiden çıkarmasaydı ikinci yarı avantajı Bayern kapacaktı. İkinci yarı bende başladı ve bende başlamasının avantajıyla maçı 5-4 kazanmayı başardım. Tsubasa'nın Sky Drive Shot'u gerçekten çok etkili. İkinci yarıda rakibin iki şutu direkten döndü. Ancak pek işime yaramadı çünkü dönen toplardaki şutlarda yine yedim (yanlış hatırlamıyorsam). Rechard hiçbir topu tutamadı. Ama maçın son anları oynanırken ceza sahasında açılarak normal oyuncunun topunu uzaklaştırdı ve bize kazandırdı. Bu hamlesiyle gönlüme girdi. ![]() Başta Tsubasa, Rivaul, Payol ve Luikal'in emekleriyle Şampiyonlar Ligini kazanmayı başardık. -------------------- Hack oyunlarını çok seviyorum ve bu hackte gerçekten çok güzeldi. La Liga ve Bundesliga keyifliydi, en çokta Şampiyonlar Ligi maçları çok güzeldi. Bence çok iyi bir iş çıkarmışsın. Bu hacke 10 üzerinden puanım 7. Belki de ileride tekrar oynarım bu hacki. Gerçekten çok eğlenceliydi. Eline, emeğine sağlık.
RE: Captain Tsubasa 2 Next Dream Hack - Ronnie - 12-01-2022 ah ah şu gol atanlar keşke özel oyuncular olsaydı 16. maçta tüm oyuncular özel oyuncu olduğu için sıradan oyuncuların kime pas atacağını ayarlıyamıyoruz sanırım becerememiştim çünkü ben de bu maçı 6-5 5-4 5-3 gibi skorlarla yenmiştim bu maç çok eğlenceli olmuştu benim için ilk hackim için 7 puan güzel paris maçı için yorum yapamadım şimdi yapayım1 İyi iş çıkarmışsın misakide aslında force drible yoktu %100 eminim oyunu güncellerken Schneider'a force drible koyduğum zaman yanlışlıkla misakiye de koymuş olabilirim çünkü nankatsunun misakisi aslında bayernin schneider'ı ordan karıştı sanırım
|