Tsubasa Türkiye Platformu
Zhangjianihao Hack V10 Versiyonuna Ait Tüm Özelliklerin Toplu Paylaşım Bölümü - Baskı Önizleme

+- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net)
+-- Forum: Captain Tsubasa Hex Kodları ve Offset Paylaşımları (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-hex-kodlari-ve-offset-paylasimlari.html)
+--- Forum: Captain Tsubasa 2 - Hex Kodları Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-2-hex-kodlari-bolumu.html)
+--- Konu Başlığı: Zhangjianihao Hack V10 Versiyonuna Ait Tüm Özelliklerin Toplu Paylaşım Bölümü (/konu-zhangjianihao-hack-v10-versiyonuna-ait-tum-ozelliklerin-toplu-paylasim-bolumu.html)

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

RE: Zhangjianihao Hack V10 Versiyonuna Ait Tüm Özelliklerin Toplu Paylaşım Bölümü - Hiena 2 - 11-12-2024

Yeni konu olarak Çorap Renklerini paylaştım. 1.sayfadaki paylaşım mesajımda en alttaki linkten indirebilirsiniz.

RE: Zhangjianihao Hack V10 Versiyonuna Ait Tüm Özelliklerin Toplu Paylaşım Bölümü - Ysy56 - 11-12-2024

@Hiena 2 Eline Sağlık Abi Gülümseme

RE: Zhangjianihao Hack V10 Versiyonuna Ait Tüm Özelliklerin Toplu Paylaşım Bölümü - Hiena 2 - 18-12-2024

Yeni konu olarak Portre Ekleme konusunun linkini 1.sayfadaki paylaşım mesajımdaki linklerin altına ekledim. Oradan indirebilirsiniz. 

Bir konu içerisinde en fazla 10 tane link ekleme sınırı olduğu için site sunucusuna ekleyemedim ve bunun yerine mediafire sitesinden linki paylaştım. Bugünün tarihi ile en alttaki linkten indirebilirsiniz.

Bu konu, yeni oyunculara ait yeni portrelerde dahil olmak üzere oyuncu koduna entegre olan portre/yakın görünüm ekleme işlemi oluyor. Yani kayma ve çalım sırasındaki ve şut gibi teknikler sırasında çıkacak olan portrelerin kodları oluyor.

RE: Zhangjianihao Hack V10 Versiyonuna Ait Tüm Özelliklerin Toplu Paylaşım Bölümü - Jun Misugi - 18-12-2024

@Hiena 2
Eline sağlık
Bunları da eklersek toplamda kullanabileceğimiz kaç tane yakın görünüm oluyor ?

RE: Zhangjianihao Hack V10 Versiyonuna Ait Tüm Özelliklerin Toplu Paylaşım Bölümü - Hiena 2 - 18-12-2024

Teşekkürler...

Kalecilerle beraber 90 civarı oluyor. Farklı takımlarda aynı tipteki yakın görünümleri saymadan bu civarda. Yani Kulüp takımları ve milli takımda oynayan ve forma renkleri farklı olan oyuncuları saymazsak bu civarda oluyor. 

Tabii boş alan fazla ve ekstra klonlama ile saç ve ten rengini değiştirip daha fazla portre ekleyebiliriz. Mesela sarı saçlı bir oyuncunun saçını siyah yaptığımızda ve forma rengini değiştirdiğimizde, kopyalandığı oyuncudan çok farklı yeni bir oyuncuymuş gibi oluyor. Bu şekilde daha fazla ekleme yapabiliriz.

RE: Zhangjianihao Hack V10 Versiyonuna Ait Tüm Özelliklerin Toplu Paylaşım Bölümü - Tsumax - 19-12-2024

Eline sağlık ustad bu oyun üzerine istedimiz gibi hikaye kurmak için 3 5 önemli konuya daha ihtiyacımız olacak.
Ara sahne ekleme çıkarma olayı bulunur gibi sanki aynı yerlerde olabilir o kolay.
İstedimiz maçta 2. yarı oyuncu değiştirme- Bu klonlanmış oyuncular hangi maçta hangi oyuncu oluyor bu kodlar önemli
Birde tabi özel kaleci kurtarış ekleme çıkarma olayı yine aklıma gelen önemli konular.