Tsubasa Türkiye Platformu
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği - Baskı Önizleme

+- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net)
+-- Forum: Captain Tsubasa Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyun-bolumu.html)
+--- Forum: Captain Tsubasa Online Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-online-oyun-bolumu.html)
+--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği (/konu-captain-tsubasa-2-super-striker-oynama-etkinligi.html)

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50

RE: Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği - Hiena 2 - 06-07-2024

@Karl Heinz Schneider

Sende baya farklı kazanmışsın ve sende de Zagalo etkisiz kalmış. Eskiden bu takımdan baya gol yerdik ve Zagalo çok aktifti ve birçok gol bulurdu.  Gülümseme 

Bende, Flamengo maçına geçtiğimde Tsubasa 6 levelde, diğer tüm oyuncular 4 levelde şuan.

Ceza sahası çizgisindeydi ve bir oyuncu onun yanında olduğu için ona yakalanmamak için bir adım gerisine attım ve kaleciye çalım için ilerleyecektim ama daha geride olan rakip oyuncu kaptı. Bu yüzden her zaman tam üstüne atmak gerekiyor. Daha önce bir konuda da konuştuğumuz gibi çerçeveyi tam üstüne getirmeyip yakınına attığımızda bazen rakip oyuncular daha uzakta olmasına rağmen bizden önce topa ulaşıyorlar. 

6-0 dan sonra Tsubasa'nın bir özel çalımını kornere göndererek engelledi ve ardından Tsubasa'nın enerjisi bittiği için Gil ve Babington ile birebirde şutlarımı kalesinde kalarak rahatça kurtardı. 6' dan sonra daha fazla gol için baya çabaladım ama kaleci şutlarda zayıf olsa da  birebirde fena değildi. 

@Hikaru Matsuyama

Evet, analiz çalışman çok değerli bilgiler içeriyor ve onu arşivime aldım ve birçok konuda ondan yararlanıyorum. Şuan Zhanjianihao hackin V10 versiyonunu Japoncadan Türkçeye çeviriyorum ve yeni eklenen takımların ara sahnelerini kendim Japoncadan çeviriyorum ama orijinaldeki Brezilya'ya kadar olan ara sahne, bilgi ekranı gibi çevirileri senin o analiz çalışmadan yararlanarak oyuna ekliyorum. Tekrar bu değerli çalışman için teşekkür ederim. 

Aslında dediğin gibi başlar başlamaz ceza sahasına kadar top sürerek ilerlemek yerine Tsubasa ile bir Drive şut çekip erken gol bulmayı deneyebiliriz ve +1 ile oyuna başlamış oluruz. 

Yine başta Tsubasa ile golleri bulup enerjisi bittikten sonra diğer oyuncular ile gol aramayı denemek daha mantıklı bir seçim.

Bunlar dışında belirttiğin gibi çok fazla oynamandan kaynaklı belki tüm oyuncularının becerilerini, tüm özelliklerini ezberlemişsindir ve rakiplerinde tüm özelliklerine vakıf olduğun için daha etkili oynuyor olabilirsin. 

Belirttiğin iki tüyoyu uygulamak lazım. Aklımızda bulunsun.  Gülümseme 

Teşekkür ederim ve sonraki maçlarda keyifli mücadeleler dilerim.

RE: Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği - Tsumax - 07-07-2024

SAO P.  3-0 GREMİO

Tsubasa(3)

Rakip 9 nolu oyuncuyu iyi marka edince kolay bir maç oldu..

RE: Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği - Makoto Soda - 07-07-2024

Sao Paulo - Santos 

[Resim: dprhw2y.jpg]

Benim Rio Cup'ta en çok keyif aldığım maç.
Zagallo ve Dirceu ikilisini çok seviyorum.
Rakibin iki şutunu çizgiden çıkardık.
Bir topum direkten döndü.

@Karl Heinz Schneider

Teşekkür ederim.
Palmeiras maçında taktiğim hiç değişmez.
4-4-2 sistemi kontra atak 7 numarada Tsubasa ile Nei'yi markaja alma. Her zaman işe yarar. Nei top oynayamazsa Palmeiras iptal zaten.

RE: Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği - Karl Heinz Schneider - 07-07-2024

@Makoto Soda

Ben de Palmeiras santra yaptığı zaman Tsubasa'yı seçerek Nei'nin önünü kapatacak şekilde ilerliyorum. Diğer oyuncular sürekli Nei'ye pas gönderdiği için, Tsubasa pasa hamle yapıp kesiyor. Bu sayede oynatmıyorum Nei'yi. Senin Nei'nin tarafına Tsubasa'yı koyman da güzel taktik, kullanmışlığım var.

RE: Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği - Hiena 2 - 07-07-2024

6.Maç: Sao Paulo 6-4 Flamengo

İlk golü 4.dakikada Tsubasa' nın Drive şutu ile attım. 

2.golü de aynı şekilde Drive şut ile attım. Her iki golde de rakip pas verince orta sahada Tsubasa çıktı ve top ayağında kaldı ve bende pas verip enerjisini harcama yerine henüz ilk dakikalarda 2 drive şut ile 2-0 lık skoru yakaladım.   

Tsubasa' nın değerleri baya yükselmiş. Her topu kesiyor ve Carlos'un özel çalımını da engelledi. Bu yüzden kolay ve rahat oynayabileceğim maçlar geçiriyorum.  Sağ

3.golü de Tsubasa ile çalım denediğimde kaleci topa dokundu ve top Platton'a geldi ve boş kaleye attığım gol ile 3-0 öne geçtim. 

Bir pas hatası ile topu kaptırdım ve Carlos vole ile durumu 3-1 yaptı. Yoksa buna kadar Carlos' u da ceza sahama sokmuyordum ve sürekli ataklarını önlüyordum. 

Bir pas hatası daha yaptım ve Carlos ilk yarıda süre sıfırdayken 3-2 yaptı durumu. Bu bana atari dönemindeki durumu hatırlattı. Kardeşim ve kuzenim ile tek oyunluk kaset olarak bu oyunu almıştık ve şifre olayını 8.maça kadar farketmediğimiz için bu maça kadar geliyorduk ve defalarca bu takıma yenilip başa dönüyorduk. Bir gün yine sırayla üçümüzde yenmek için deniyorduk ve ilk yarıda 3-0 öne geçmiştim ve sonunda başardık, bu takımı da yendik diye seviniyorduk ama 2. yarıda gol bulamadım ve Carlos fırtına olup esti ve sırayla golleri bulup beni 4-3 mağlup etti. Çok şaşırmış ve sinirlenmiştim. Maçtan sonra 3-0 dan 4-3 nasıl kaybederim diye hayıflanıyordum. Her ne kadar yenildiğimizde Santos maçına dönse de defalarca deniyorduk ve olmayınca ve gün bittiğinde mecburen atariyi kapatıyorduk ve baştan başlıyorduk. Şimdiki maçta 3-2 ye gelince bana maziyi hatırlattı. 2.yarıda işi sıkı tutmalı ve hata yapmamalıyım. Bu takımın sağı-soğu belli olmuyor.  Gülümseme

Süre sıfırdayken yine bir Drive vurdum ve neyse ki ilk yarıyı 4-2 önde kapattım. 

Bir rovaşata ile skoru 5-2 ye taşıdım ve geçmişteki o 3 farkla önde olup maçı kaybetme endişesi ortadan kalktı.   Dil Çıkarma

Santamaria'nın Banana şutu ile durumu 5-3 yaptılar.

Kaleciyi yanıttım ve Gil ile kafa golünü attım ve 6-3 öne geçtim. 

Beceriksiz kalecim 8 numaranın ceza sahası dışından vurduğu şutu yedi ve 6-4 oldu. Şuana kadar ki en çok golü bu maçta yedim.

Maçı bol gollü bir maç olarak 6-4 kazandım.  

@Makoto Soda

Tsubasa ile Nei' yi marke ettiğin halde yine baya gol yemişsin.  Gülümseme

RE: Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği - Makoto Soda - 07-07-2024

@Hiena 2

Gol yemedim abi 6-0 bitti maç.