![]() |
|
Kids' Dream Okuma Etkinliği - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Captain Tsubasa Manga Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-manga-bolumu.html) +--- Forum: Captain Tsubasa (1981) (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-1981.html) +--- Konu Başlığı: Kids' Dream Okuma Etkinliği (/konu-kids-dream-okuma-etkinligi.html) |
RE: Kids' Dream Okuma Etkinliği - Tisbir - 14-09-2023 Bu Tsubasaya özel değil aslında JoJo gibi shounenlerde çok var bu olaylar, adam zamanı 5 saniye durduruyor ama 5 dakika konuşuyor. RE: Kids' Dream Okuma Etkinliği - Hiena 2 - 14-09-2023 9. ve 10. bölüm: Ishizaki nin eğlenceli diyalogları ile geçen 2 bölümdü. Seçmeler ile ilgili sonucu duyuran sunucuya ''kapat çeneni de artık sonuçları açıkla'' demesi güzeldi. Bunu Wakabayashi'ye de yapıyor ve ayrıca ona salak diyor. ![]() Yapımcıların futbol tutkusunu öğretirken ve bununla beraber maçlardan sonra rakiplerin dostluğunu ortaya koyarken, oyuncuların sürekli bir şekilde birbirine aptal, salak demeleri ilginç! Ayrıca büyüklere ve belli görevdeki kişilere saygının olmaması da ya onların kültürüne özgü yada yapımcıların bu çalışmadaki genel zihniyeti bu.
RE: Kids' Dream Okuma Etkinliği - Karl Heinz Schneider - 14-09-2023 9. ve 10. Bölüm Tsubasa, Misaki ve Ryo harici Nankatsu oyuncuları Tsubasa'nın mı Misaki'nin mi daha iyi olduğunu tartışıyorlar ve net bir cevap veremiyorlar. Vay be, daha Tsubasa ve Misaki'nin güçlerinin eşit derecede olduğunu düşündüğümüz zamanlardayız. Roberto'nun emeklilik haberini Wakabayashi ile Mikami çok ciddiye aldı. Wakabayashi zaten Ozora'ların evine kadar koşup Roberto'yu gördü. Roberto çok büyük bir futbolcu olduğu için Wakabayashi-Mikami ikilisinin habere şaşırmaları normal. Peki bunca zaman neden Roberto'yla hiç diyaloğa girmediler? Bu garip bir durum.Karma takım için oyuncular seçildikten sonra bile, Nankatsu oyuncularının hala bir arada olduklarını gördük. Sonuçta uzun bir süre birlikte oynadılar, zaman geçirdiler. Şimdi ayrılacakları zaman son kez bir arada görmek güzeldi. Aynı şeyi Shutetsu için de görmek isterdim. Onların bir hazırlık maçı yaptıklarını gördük ama karma takıma gitmeden önce takımın bir arada olduğu, diğerlerinin seçilen oyunculara başarılar dilediği 1-2 sayfa görebilirdik. Wakabayashi uzun bir süre Shutetsu'yla beraberdi o yüzden bu tarz bir sayfa bence hoş olurdu. Kim derdi ki karma takım seçilmeden önce Shutetsu'nun Matsukawa'yla yaptıkları basit bir hazırlık maçında Wakabayashi maçın son dakikasında bacağına darbe alacak, ve bu sakatlık zamanla büyüyerek ulusal turnuvanın büyük bir bölümünü kaçırmasına sebep olacak. Kojiro Hyuga'nın debutu efsaneydi. Özellikle Wakabayashi'yle karşılaştıkları sahne. Kalenin üst direğinden atlayarak Wakabayashi'ye hava atması güzeldi. Herkesi çalımladıktan sonra en son Takasugi'nin karnına şut çekmesi beni hep güldürüyor. Wakabayashi'ye gol attı ve havasını atarak sahneden ayrıldı.Ben burada Wakabayashi'nin sakatlık durumunun olmamasını çok isterdim. Tsubasa'dan ilk kez gol yediğinde Genzo'nun ne kadar sinirlendiğini gördük, Tsubasa'yı yakasından tutup bağırmıştı. Acaba Hyuga'nın şutuna sakat olmasa nasıl bir tepki gösterirdi, gol yeseydi Hyuga'dan, Tsubasa'ya yaptığı gibi sinirini çıkarmaya çalışır mıydı, devamında ne olurdu çok merak ettim. @"Blade" Roberto'nun "Keşke Ishizaki daha önce sakatlansaydı" sözü 1983 animesinde var. ![]() 14:10 dakikası RE: Kids' Dream Okuma Etkinliği - Hiena 2 - 14-09-2023 O sahne gözümden kaçmış. Bilgilendirme için teşekkürler.
RE: Kids' Dream Okuma Etkinliği - Tsumax - 14-09-2023 Evet Misaki ve Tsunun hangisi daha iyi bölümlerindeyiz..Sonradan bu Hyugamı Tsumu hikayesine dönecek.. Aslında Misakide Hyugada Misugide Tsudan daha iyi olabilirdi ama Tsu başröl oyuncusu olduğu için hep futbol çalışmış. Misaki gibi lokal Misugi gibi kalp ve Hyuga gibi geçim sıkıntısı olmadan ilerletiyor onu yönetmen
RE: Kids' Dream Okuma Etkinliği - Karl Heinz Schneider - 15-09-2023 @Tsumax Alıntı: Aslında Misakide Hyugada Misugide Tsudan daha iyi olabilirdi ama Tsu başröl oyuncusu olduğu için hep futbol çalışmış. Haklısın, aslında bu durum benim hep ilgimi çekmişti. Seride bir sürü karakterin hayat hikayelerinde dertleri var. Ama başrol ve en çok gözüken oyuncu Tsubasa'nın hiç derdi yok, üstüne Roberto sayesinde çok şey öğrendi. |