![]() |
|
CT1 Oynama Etkinliği - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Captain Tsubasa Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyun-bolumu.html) +--- Forum: Captain Tsubasa Online Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-online-oyun-bolumu.html) +--- Konu Başlığı: CT1 Oynama Etkinliği (/konu-ct1-oynama-etkinligi.html) |
RE: CT1 Oynama Etkinliği - ScoUnk - 12-02-2022 Bu arada ben bir yandan video çektiğim için maçlarımı önceden yapıyorum, dolayısıyla yarınki maçı şimdiden yapmış oldum. Maçın sonunda hepinizin bildiği gibi Paris sokaklarında Taro Misaki'yi bulma kısmı var. Bu kısmı @Hikaru Matsuyama'nın incelemesindeki tarife uyarak ilk seferde bulmayı başardım. Sanırım ilk maçtan önce bulmak Misaki'nin level atlaması için çok önemli. Fakat şöyle bir sorun var, bu tarife uyarken bazı şeyleri tam olması gerektiği gibi yapmazsanız bir anda tüm tarif bozuluyor. Çünkü anladığım kadarıyla şehirdeki mekanlarda doğru saatte doğru şeyi yapmanız gerekiyor. Ben Misaki'yi tek seferde bulmayı başardım. Eğer tek seferde bulamazsanız, ya da riske etmek istemiyorsanız. Toho Lisesi maçından sonra hiç aramaya başlamadan kaydedin ve ertesi gün ilk grup maçından önce benim koyacağım videoyu izleyerek arama yapın. Bu arada Toho maçına çıktığım Japonya kadrosunu da yazayım; GK - 1 - Ken Wakashimazu DF - 5 - Hiroshi Jitou DF - 3 - Makoto Souda DF - 4 - Ryo Ishizaki DF - 2 - Shingo Takasugi MF - 8 - Hikaru Matsuyama MF - 10 - Tsubasa Ozora MF - 6 - Kazuo Tachibana FW - 7 - Shun Nitta FW - 9 - Kojiro Hyuga FW - 11 - Masao Tachibana @Hikaru Matsuyama bir de sorum olacak, Genzo sadece Almanya maçında mı kullanılabilir olacak? Bir maç da olsa oynatmak isterim açıkçası. RE: CT1 Oynama Etkinliği - Hikaru Matsuyama - 12-02-2022 Evet Wakabayashi yalnızca Batı Almanya maçında kadroya dahil oluyor. Şahsi tercihim olarak ben Wakashimazu ile oynuyorum bu final karşılaşmasını. Çünkü bana göre bu oyunda Wakashimazu, SGGK’dan çok daha faydalı. Oyunun en sevdiğim yanlarından biri de milli maçlarda farklı rakiplerle karşılaşabiliyor oluşumuz. Açıkçası Touhou Koutoubu sonrasındaki maçları oynamak için sabırsızlanıyorum.
RE: CT1 Oynama Etkinliği - ScoUnk - 13-02-2022 Japonya 5-0 Toho Lisesi Tüm oyuncuları denemek için biraz fazla gevşek oynadım ve top kaybı yaptım. Bir de oyuncularıma çok fazla güvendim sanırım şutlar konusunda. Net bir skor olsa da çabalandığında daha fazla gol atılabilir. Benim turnuvadaki rakiplerim; Portekiz, İtalya, Polonya, Uruguay oldu. Sizin rakipler kimler? RE: CT1 Oynama Etkinliği - Hikaru Matsuyama - 13-02-2022 Japonya 9 - 0 Touhou Koutoubu ![]() Benim rakipler: Belçika, Uruguay, Portekiz, Arjantin. Belçika hariç diğerleri çok ama çok sevdiğim CT takımları ancak İtalya'nın gruplarda çıkmamış olması benim için sıkıntılı zira Çeyrek Finalde onları yenmesi hiç kolay olmuyor malum Hernandez'e gol atması çok ama çok zor. @ScoUnk Touhou maçında özellikle ilk bulduğun gol çok organize ataklar sonrasında gelmiş, seyir zevki yüksek bir karşılaşmaydı, emeğine sağlık. Bu arada senin Çeyrek Finaldeki rakibin ise Arjantin.
RE: CT1 Oynama Etkinliği - Karl Heinz Schneider - 13-02-2022 Japonya vs Toho Tsubasa (Sano) - Drive Shoot Hyuga (Kazuo) - Tiger Shoot Masao (Kazuo) - Skylab Twin Shoot Hyuga (Masao) - Tiger Shoot Hyuga (Sano) - Tiger Shoot Nitta (Kazuo) - Falcon Shoot Japonya 6-0 Toho Kolay bir rakibe karşı Japonya takımında ilk maçımızı oynadık. Takıma alışmak için iyi bir maçtı. Wakashimazu'nun Triangle Jump ile şutu yakalayıp topu göndermesi, Japonya müziğinin başlaması ve Toho oyuncularının pası kesememe anı çok hoşuma gitti. Maç sonu ben de Misaki'yi bulmayı başardım. Bu sinematiği çok iyi işlemişler bence. Oyuna renk katmış. RE: CT1 Oynama Etkinliği - Tsumax - 13-02-2022 NANKATSU 2-1 TOHO AC
Bu wakajımuzaya gol atmak nasıl mümkün..level atlmadan gol atamadım malesef 2. oynadığım maçta yenebildim..Artık oyunun sıkıcı bölümleri bitti sanırım japon takımına kavuştuk...
|