![]() |
|
Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Captain Tsubasa Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyun-bolumu.html) +--- Forum: Captain Tsubasa Online Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-online-oyun-bolumu.html) +--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! (/konu-captain-tsubasa-2-super-striker-oynuyoruz-etkinligi.html) |
RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Karl Heinz Schneider - 17-11-2021 Sao Paulo vs Flamengo Tsubasa (Amaral) - Röveşata Santana (P) Santana - Mirage Shoot Tsubasa (Platton) - Vole Gil (Tsubasa) - Vole Battista (Tsubasa) - Vole boş kaleye. Tsubasa (Gil) - Kafa tamamlama. Santamaria - Banana Shoot Santana - Mirage Shoot Sao Paulo 5-4 Flamengo Maçta Santana'nın 1 Mirage Shoot'u direkten döndü. Bu da 6 maç boyunca rakibin attığı ilk direk oldu. Bizim takımdan da Gil iki kez direğe vurdu, birisi Tsubasa tarafından tamamlandı. Maç her ne kadar 5-4 bitese de benim için çok kolay geçti. Hatta ilk yarıyı 5-2 kapatmıştım ancak ikinci yarıda istediğim oyunu bir türlü oynayamadım. İlk yarı Sao Paulo, ikinci yarı ise Flamengo baskılı bir şekilde oynadı ve neticede kazanan 5-4'lük skorla Sao Paulo oldu. Ha bu arada ne zaman olduğunu hatırlamıyorum ama Lima ile bir penaltı kaçırdım. Penaltı kazanınca yanlışlıkla oyuncu seçmeden direkt X'e bastım ve Lima topun başına geçti. Penaltıyı da kaçırdı. ![]() @ScoUnk Bana sormamışsın ancak sanırım benim yanıtlamamda bir sakınca olmaz. Nankatsu takımının koçu Yoichi Takahashi'nin ta kendisi. Kendisini bu oyunda koç olarak uyarlamış. Zaten mangada Nankatsu Lise Takımının koçu hakkında herhangi bir bilgi yok. Bu oyunda kendisini Nankatsu'nun koçu olarak uyarlaması bence oyuna renk katan bir etken.
RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - mekani99 - 17-11-2021 Sao Paulo 13-8 Flamengo RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Makoto Soda - 17-11-2021 ![]() Sao Paulo 5 - 1 Flamengo Goller: Tsubasa(2) - Amaral - Batista - Tahamata / Santana Maçtaki garip olaylar Tahamata'nın Santana'nın çalımını durdurması topu uzaklaştırdı. Renato'nun birebirde Santamaria'nın özel şutunu çelmesi. Ayrıca çalıma giren Santamaria'nın uçması ve uçtuktan sonra uzaklaşan topun tekrar ayağına gelmesi sanırım oyunun buguydu. Bildiğim kadarıyla uçan oyuncunun pasif kalması lazım. RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Karl Heinz Schneider - 17-11-2021 @Makoto Soda Takımın gerçekten bu maç çok iyi iş çıkarmış. Tahamata'nın, Santana'nın Clone Dribble çalımından topu kapacağını hayal bile edemezdim ben. Makoto Soda Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ayrıca çalıma giren Santamaria'nın uçması ve uçtuktan sonra uzaklaşan topun tekrar ayağına gelmesi sanırım oyunun buguydu. Çalıma giren oyuncu, uçarak topu kaybediyorsa bu oyuncu pasif kalır. Bu hamleden sonra direkt uzaklaşan top Santamaria'ya mı geldi? Eğer direkt uzaklaşan top Santamaria'ya geldiyse, pasif olduğu için yerinde mi duruyordu yoksa top sürmeye devam mı etti? Ayrıca Sao Paulo'da özel kayışı olan bir oyuncu yok. Özel kayış olmadan nasıl rakip uçurulabilir ki? Sahi, hangi oyuncu Santamaria'yı uçurdu abi? RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Makoto Soda - 17-11-2021 @Karl Heinz Schneider Cümleler bitişik olduğu için karışık gözüktü galiba. Renato ile çalıma girerken uçtu. Top başka oyuncuya gitti. Fakat oyuncu hiç beklemeden hemen pas verdi. O top da Santamaria'ya ya gitti. Normalde pasif kalması lazımdı. RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Karl Heinz Schneider - 17-11-2021 @Makoto Soda Makoto Soda Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Cümleler bitişik olduğu için karışık gözüktü galiba. Renato ile çalıma girerken uçtu. Evet, ha uçsun ha uçmasın, çalımdan sonra topu kaybeden oyuncu pasif düşer. Ancak pasif oyunculara pas atılabilir. Yani Santamaria pasif duruma geçti diye diğer Flamengo oyuncuları ona pas atmayacak diye bir şey yok, atabilir. Oyunun bugı değil yani. |