![]() |
|
Captain Tsubasa J: Get In The Tomorrow Oynuyoruz Etkinliği! - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Captain Tsubasa Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyun-bolumu.html) +--- Forum: Captain Tsubasa Online Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-online-oyun-bolumu.html) +--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa J: Get In The Tomorrow Oynuyoruz Etkinliği! (/konu-captain-tsubasa-j-get-in-the-tomorrow-oynuyoruz-etkinligi.html) |
RE: Captain Tsubasa J: Get In The Tomorrow Oynuyoruz Etkinliği! - ScoUnk - 26-08-2021 ![]() Japonya Youth 4-3 Street Team Şimdiye kadar yaptığım maçlarda ilk defa zorlanmasam da, galibiyeti son anda aldım. 2 golü Neo Tiger ile attım. Aslında bunları çekmeye gerek yok, ama farklı şutlar görmek istediğimden deniyorum. Yoksa o kadar zorlu bir rakip değil. Tek zorluk Wakashimazu bu oyunda kova gibi, her şutu yiyor. Sonunda Tsubasa 1 maçlığına takıma katılıyor; Japonya Youth 2 - Masao Tachibana 3 - Kazuo Tachibana 4 - Shingo Takasugi 5 - Hiroshi Jito 7 - Makoto Soda 8 - Mamoru Izawa 9 - Kojiro Hyuga 10 - Tsubasa Oozora 11 - Taro Misaki 12 - Hikaru Matsuyama 13 - Teppei Kisugi 14 - Ryo Ishizaki 15 - Takeshi Sawada 16 - Mitsuru Sano 17 - Hajime Taki 18 - Shun Nitta 19 - Kazuki Sorimachi 21 - Yuzo Morisaki 23 - Ken Wakashimazu Hollanda Youth 1 - Hans Dolman 2 - Frank Roy 3 - Gaston Numan 4 - Leon Dick 5 - Danny Vossen 6 - Dennis Taument 7 - Wim Fliet 8 - Ronald Haan 9 - Marc Wouters 10 - Gert Keizer 12 - Johan Rensenbrinck 13 - Erik Lyman 14 - Ruud Klismann 15 - Dennis Edier Twin şutları çekmeyi başaramadım henüz. Onları da başarsam çok hoş olacak. RE: Captain Tsubasa J: Get In The Tomorrow Oynuyoruz Etkinliği! - Karl Heinz Schneider - 26-08-2021 -------------------- Japonya 11-6 Street Team Japonya'nın tüm gollerini Hyuga Tiger Shoot'ları ile kaydetti. Street Team'in tüm gollerini en önemli oyuncuları hep Death Crash çekerek attı. Maçta Nitta kırmızı kart gördü. -------------------- Maçta sıkılmadan karşılıklı olarak aynı oyuncularla aynı şutları çektik ve maç böyle bitti. Birebir mücadelelerde kazandığım toplar sebebiyle ben daha fazla şut çektim ve böylece daha fazla gol atmış oldum. Nitta ile bir pozisyonda arkadan kayıp direkt kırmızı yedim. -------------------- Onun dışında maçta başka hiçbir şey yoktu. Maç böyle karşılıklı gollerle uzun sürdü ve açıkçası bir noktadan sonra sıkmaya başladı. Oyunda farklı özellikler, daha yavaş bir oyun, çalımda, pasta, defansif müdahalelerde özel hamleler vesaire olsaydı oyun efsane olurdu. Bu haliyle bir noktadan sonra sıkıyor insanı. RE: Captain Tsubasa J: Get In The Tomorrow Oynuyoruz Etkinliği! - Makoto Soda - 26-08-2021 ![]() Japonya 9 - 3 Street Team Bütün golleri Hyuga ile normal şutlarla attım. Bu maç hiç özel şut çekmedim. İlk yarı sekiz gol attım ikinci yarı yatışa geçtim.Hollanda maçında Tsubasa ve Hyuga ile Twin Şut tadından yenmez. Almanya maçında atmıştım. Hollanda maçında şenlik var.Artık yavaştan pratikleşmek lazım. Flying Drive , Neo Tiger gibi şutlara alışmak lazım. RE: Captain Tsubasa J: Get In The Tomorrow Oynuyoruz Etkinliği! - Hikaru Matsuyama - 26-08-2021 Japan Youth 9 - 5 Street Team Ekran görüntüsü almayı unuttum. ![]() Nasıl olur da ilk yarı 8 gol atıp ikinci yarı yalnızca 1 golde kalabiliyorum. Sanırım kaleleri değişmek bana iyi gelmiyor. Wakashimazu'yu bu hallerde görmek yüreğimi dağladı. ![]() Bu maçta Matsuyama ile Eagle Shot çekerek gol attım. ![]() R1+L1 dışında bir şey becerebildiğim yok, bari hiç değilse diğer adamlarımı da kullanayım dedim. Souda ile Kamisori Shoot, Nitta ile Hayabusa Shoot çekmesi oldukça eğlenceliydi, her ne kadar her ikisi de gol olmasa da. ![]() Bana düz şutla gol attılar, çok hoştu. Daha güzeli ise eleman ceza sahasına orta açtı ve kafa ile gol attılar, helal size bu yollar dedim.
RE: Captain Tsubasa J: Get In The Tomorrow Oynuyoruz Etkinliği! - ScoUnk - 26-08-2021 Bu uydurma takımın bu kadar güçlü olması bana çok saçma geliyor. Adamlar resmen oyun için korsan takım yapmışlar, logoları da şutları da korsan gibi. Ne dediklerini anlamadığım için de havada kalıyor olabilir tabii. RE: Captain Tsubasa J: Get In The Tomorrow Oynuyoruz Etkinliği! - Makoto Soda - 27-08-2021 ![]() Japonya 5 - 0 Hollanda Bu maçta özel şut çekmeye yavaştan başladım. Flying Drive , Neo Tiger , Drive-Tiger , Nitta'nın Long Hayabusa gibi şutlarını bu maç denedim hepsi de gol oldu. Zevkli bir maçtı. |