Tsubasa Türkiye Platformu
Captain Tsubasa J: Get In The Tomorrow Oynuyoruz Etkinliği! - Baskı Önizleme

+- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net)
+-- Forum: Captain Tsubasa Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyun-bolumu.html)
+--- Forum: Captain Tsubasa Online Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-online-oyun-bolumu.html)
+--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa J: Get In The Tomorrow Oynuyoruz Etkinliği! (/konu-captain-tsubasa-j-get-in-the-tomorrow-oynuyoruz-etkinligi.html)

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

RE: Captain Tsubasa J: Get In The Tomorrow Oynuyoruz Etkinliği! - ScoUnk - 26-08-2021

[Resim: zcU2M.jpg]

Japonya Youth 4-3 Street Team

Şimdiye kadar yaptığım maçlarda ilk defa zorlanmasam da, galibiyeti son anda aldım. 2 golü Neo Tiger ile attım. Aslında bunları çekmeye gerek yok, ama farklı şutlar görmek istediğimden deniyorum. Yoksa o kadar zorlu bir rakip değil. Tek zorluk Wakashimazu bu oyunda kova gibi, her şutu yiyor.

Sonunda Tsubasa 1 maçlığına takıma katılıyor;

Japonya Youth
2 - Masao Tachibana
3 - Kazuo Tachibana
4 - Shingo Takasugi
5 - Hiroshi Jito
7 - Makoto Soda
8 - Mamoru Izawa
9 - Kojiro Hyuga
10 - Tsubasa Oozora
11 - Taro Misaki
12 - Hikaru Matsuyama
13 - Teppei Kisugi
14 - Ryo Ishizaki
15 - Takeshi Sawada
16 - Mitsuru Sano
17 - Hajime Taki
18 - Shun Nitta
19 - Kazuki Sorimachi
21 - Yuzo Morisaki
23 - Ken Wakashimazu

Hollanda Youth
1 - Hans Dolman
2 - Frank Roy
3 - Gaston Numan
4 - Leon Dick
5 - Danny Vossen
6 - Dennis Taument
7 - Wim Fliet
8 - Ronald Haan
9 - Marc Wouters
10 - Gert Keizer
12 - Johan Rensenbrinck
13 - Erik Lyman
14 - Ruud Klismann
15 - Dennis Edier

Twin şutları çekmeyi başaramadım henüz. Onları da başarsam çok hoş olacak.

RE: Captain Tsubasa J: Get In The Tomorrow Oynuyoruz Etkinliği! - Karl Heinz Schneider - 26-08-2021

--------------------

Japonya 11-6 Street Team

Japonya'nın tüm gollerini Hyuga Tiger Shoot'ları ile kaydetti.

Street Team'in tüm gollerini en önemli oyuncuları hep Death Crash çekerek attı.

Maçta Nitta kırmızı kart gördü.

--------------------

Maçta sıkılmadan karşılıklı olarak aynı oyuncularla aynı şutları çektik ve maç böyle bitti. Birebir mücadelelerde kazandığım toplar sebebiyle ben daha fazla şut çektim ve böylece daha fazla gol atmış oldum.

Nitta ile bir pozisyonda arkadan kayıp direkt kırmızı yedim.

--------------------

Onun dışında maçta başka hiçbir şey yoktu. Maç böyle karşılıklı gollerle uzun sürdü ve açıkçası bir noktadan sonra sıkmaya başladı. Oyunda farklı özellikler, daha yavaş bir oyun, çalımda, pasta, defansif müdahalelerde özel hamleler vesaire olsaydı oyun efsane olurdu. Bu haliyle bir noktadan sonra sıkıyor insanı.

RE: Captain Tsubasa J: Get In The Tomorrow Oynuyoruz Etkinliği! - Makoto Soda - 26-08-2021

[Resim: pmm3w0h.png]

Japonya 9 - 3 Street Team

Bütün golleri Hyuga ile normal şutlarla attım. Bu maç hiç özel şut çekmedim.
İlk yarı sekiz gol attım ikinci yarı yatışa geçtim.Hollanda maçında Tsubasa ve Hyuga ile Twin Şut tadından yenmez.
Almanya maçında atmıştım. Hollanda maçında şenlik var.Artık yavaştan pratikleşmek lazım.
Flying Drive , Neo Tiger gibi şutlara alışmak lazım.

RE: Captain Tsubasa J: Get In The Tomorrow Oynuyoruz Etkinliği! - Hikaru Matsuyama - 26-08-2021

Japan Youth 9 - 5 Street Team
Ekran görüntüsü almayı unuttum.  uyu

Nasıl olur da ilk yarı 8 gol atıp ikinci yarı yalnızca 1 golde kalabiliyorum.  Dil Çıkarma  Sanırım kaleleri değişmek bana iyi gelmiyor. 

Wakashimazu'yu bu hallerde görmek yüreğimi dağladı.  Dil Çıkarma

Bu maçta Matsuyama ile Eagle Shot çekerek gol attım.  Kalp - Sevgi

R1+L1 dışında bir şey becerebildiğim yok, bari hiç değilse diğer adamlarımı da kullanayım dedim. Souda ile Kamisori Shoot, Nitta ile Hayabusa Shoot çekmesi oldukça eğlenceliydi, her ne kadar her ikisi de gol olmasa da.  Güzel

Bana düz şutla gol attılar, çok hoştu. Daha güzeli ise eleman ceza sahasına orta açtı ve kafa ile gol attılar, helal size bu yollar dedim.  Dil Çıkarma

RE: Captain Tsubasa J: Get In The Tomorrow Oynuyoruz Etkinliği! - ScoUnk - 26-08-2021

Bu uydurma takımın bu kadar güçlü olması bana çok saçma geliyor. Adamlar resmen oyun için korsan takım yapmışlar, logoları da şutları da korsan gibi.

Ne dediklerini anlamadığım için de havada kalıyor olabilir tabii.

RE: Captain Tsubasa J: Get In The Tomorrow Oynuyoruz Etkinliği! - Makoto Soda - 27-08-2021

[Resim: qxf7hd9.png]

Japonya 5 - 0 Hollanda

Bu maçta özel şut çekmeye yavaştan başladım. Flying Drive , Neo Tiger , Drive-Tiger , Nitta'nın Long Hayabusa gibi şutlarını bu maç denedim hepsi de gol oldu. Zevkli bir maçtı.