![]() |
|
Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Captain Tsubasa Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyun-bolumu.html) +--- Forum: Captain Tsubasa Online Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-online-oyun-bolumu.html) +--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! (/konu-captain-tsubasa-2-super-striker-oynuyoruz-etkinligi.html) |
RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Karl Heinz Schneider - 16-11-2021 ScoUnk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Daha önce de dediğim gibi, gol yollarında zorlanırsam kullanıyorum o taktikleri. 7 gol attığım bir maç için vakit kaybı olarak görüyorum. Yani evet Santos maçında gol bulmak o kadar da zor değil. Ama Flamengo maçında fake taktiğini kullanabilirsin. Çünkü Flamengo kalecisinin yumruk değeri Meao'dan bile kuvvetli. Organize atak konusunda da çok doğru söyledin, mesela ben de Santos maçında bir şekilde Zagallo'nun Dyble Eel gibi çok güçlü bir şutunu engelledim. Çünkü organize ataktı. Ama diğer bir ataklarında No. 8 normal şut çekti ve top kimseye müdahale edilmeden kaleye gitti. Renato ile yumruk yapmama rağmen de yedim. İşte bu gibi durumlar yüzünden bu oyunda ofansif oynamak, defans oynamaktan daha yararlı bana göre. Bu arada Ribero değil Zagallo yazacaktın sanırım. RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Hikaru Matsuyama - 16-11-2021 @ScoUnk Maçlarını geriden de olsa izlemeye gayret gösteriyorum. Bugün Gremio ve Palmeiras karşılaşmalarını izledim. Öncelikle Santos sonrasında Level atlamamış olmana üzüldüm, çünkü izlediğim kadarıyla son derece güzel oynuyorsun. Santos maçında Level atlayamamış olmanın nedeni Gremio maçında Tsubasa ile her ne kadar 6 gol attığını söylesen de exp açısından bu gollerden yalnızca 3 tanesi bir anlam ifade ediyor. Yani bir tanesi senaryo gereği ve diğer iki tanesi ise PK ve bütün bunlar 0 (sıfır) exp anlamına geliyor. EXP Tablosuna baktığımızda oyunda ilerledikçe 2 Level arasındaki fark sürekli açılıyor, yani Level atlamak zaman geçtikçe daha zor bir hal alıyor. Sen de her şeyden önce bu durumu daha erken yaşamak durumunda kalmışsın. Öte yandan exp birikimi kümülatif olduğu için ta en baştaki maçtan başlayarak iyi performans sergilememiz önümüzdeki maçlardaki statümüzü sürekli etkiliyor. Gremio maçına dönecek olursam oradaki 3 gol RIO CUP TSUBASA OFANSİF PERFORMANSI açısından oldukça düşük kalıyor ne yazık ki. ... Palmeiras maçında ise şiir gibi oynamışsın. Her ne kadar ilk yarıda oyunun kontrolü sende olsa da skor açısından zayıftın ve bu oyunda topu ayakta tutmak, oyuna hakim olmak gol atmadığın müddetçe pek bir anlam ifade etmiyor. ![]() Peki buradan sonra ne olacak? Önünde Flamengo finali var ve hatırlatmak için exp tablosunu koyuyorum. Tablodan dikkat ederseniz Flamengo maçında ne ofansif ne de defansif hiçbir şekilde exp kazanmanın bir diğer ifadeyle Level atlamanın mümkün olmadığını görüyoruz. Bu durumda final maçında Tsubasa ile çokça gol atayım diye kasmamıza hiç gerek yok. Yani maçı kaybetmediğimiz sürece rahat ve keyfimizce oynayabiliriz. Ama tabiki bu bir bug ve bence çok can sıkıcı.exp ve Level aktarıldığı için Nankatsu'ya geçtiğinde de maalesef Misaki 7 nci maçta Level 6 ile mücadele etmek durumunda kalacak ki bu 1 Level farkı emin ol hissedeceksin. Her şeye rağmen güzel mücadele ediyorsun tebrik ederim. ![]() Ha bu arada @Karl Heinz Schneider 'in dediği gibi diğer "BAŞARILI" hamlelerin sayısı da elbette exp kazanımı ve Level atlamak için önemli ancak ben senin maçlarını izliyorum ve skor üretme dışında da gerek Tsubasa gerekse diğer oyuncularınla gayet iyi oynuyorsun. İki maçta dikkatimi çekti maçın sonlarına doğru Tsubasa'nın Guts ne kadar kaldı diye bakmadığına bahse girerim.
RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Tsumax - 16-11-2021 bende çok katılmak isterdim ama vakit bulamadım bi türlü.. ama takip ediyorum burayı hep. haftasonu 4 5 maç birden oynayıp size yetişmeye çalışacam bakalım..aksilik olmasssa.. RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - ScoUnk - 16-11-2021 @"digimax" Katılmanı isterim, umarım vakit bulursun. 4-5 maç zor gelirse, birimizden şifre alıp yarıdan da devam edebilirsin. @Hikaru Matsuyama Malum aynı zamanda video da çektiğim için ben maçlarımı gününde değil de biraz önce yapıyorum. Bir gün önce vs. Dolayısıyla Flamengo maçını yaptım bugün. Skor bende kalsın, yine gününde paylaşayım. Ama Nankatsu ile zorlanacağımı biliyorum. Ve sanırım ne kadar gol atarsam atayım 2 level alma şansım yok bundan sonra. Dolayısıyla sizlerden 1 level geriden gelerek oynayacağım. Penaltılarında bu kadar çok zorlandığım bir oyunun, penaltılarının experience vermemesi beni biraz sinirlendiriyor. Bazen maç içinde yaşanan fauller ve kornerler de sürenin erimesine sebep oluyor.Tsubasa'nın GUTS'ı ne kadar kaldı diye maç içerisinde bakmıyorum doğru, çünkü aklımdan sayıyorum. Ben bu tarz oyunları oynarken her zaman GUTS sayarak oynarım. Zamanla artıyor biliyorum, ama zaten uzun süre o oyuncuyla oynamadığım olmuyor, hamle yaptığım zamanlarda GUTS'ına bakıp sonra tekrar saymaya başlıyorum;- Kafa ve vole şutları 2 adım koşmasıyla, KDV'siyle, stopajıyla vs 100 GUTS diye aklımda. - 700 GUTS varsa 7 kafa/vole golü diye kafamdan sayıyorum. - Drive Overhead ile 4 gol düşüyorum. - Drive Shoot ile 2 gol düşüyorum. - 2 kayma/blok/çalım vs yaparsam 1 gol düşüyorum. Bunun gibi kafamda sayarak oynuyorum. Farklı bir yöntem ama bana daha kolay geliyor. Diğer oyuncuları ise Gil hariç pek dikkat etmem, hamle sırasında bakarım.
RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Hikaru Matsuyama - 16-11-2021 Hazır vakit bulmuşken (ki kendisi sağlıkla beraber bu dünyadaki en kıymetli şey) final maçımı da yapayım istedim. Sao Paulo 9 - 5 Flamengo ![]() DİREKTEN DÖNEN TOP SAYISI: 6 (ALTI) !!! Yahu arkadaş bir maçta 6 şutumuz direkte patlar mı ya!!! Penaltı kazandım, onu bile direğe nişanladım. Valla' Flamengo'ya tarihi bir fark atacaktım da izin vermediler. Neyse ki exp kazandırmayan bir maç yoksa şu an fena halde gıcık olmuş durumdaydım.Carlos'un ayağından defalarca top çaldım, birçoğu Tsubasa ileydi haliyle ama olsun. Bir de Babington ile Banana Shoot sarsmışım ki Alllaaaah, değme keyfime. 1 tane de onların topu direkten döndü ancak benimkiyle kıyaslanınca lafını etmeye bile değmez.
RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - ScoUnk - 17-11-2021 Sao Paulo 5-4 Flamengo (Normal Süre 3-3) Evet şu ana kadar en çok zorlandığım maç buydu. Çünkü Santos maçından sonra level almadım. Özellikle, maç 3-3 iken, 0:00'da başarılı röveşatamı kaleye giderken durdurup maçı bitiren hakeme selam olsun. ![]() Onun dışında maçta ben 1, onlar 2 penaltı kullandı. Ben penaltıların 1'ini kurtarmayı başardım. Tsubasa'nın son GUTS kırıntısı ile röveşata çekip, direkten dönen ve Batista tarafından tamamlanan 5. golümü attığımda evde yüksek sesle bağırarak sevindiğime dair dedikodular var. 5-3 öne geçtikten sonra gol yiyeceğimden emindim ve öyle de oldu. Son 1:50 dakikayı zaman geçirdim itiraf ediyorum. ![]() Böylelikle Nankatsu'ya geçiyoruz. Biraz da Tachibanalar paralasın beni bakalım. Her zaman Tachibana maçında kaybederim. ![]() @Hikaru Matsuyama Yine bir soru ile karşındayım; hazırladığın analizde Nankatsu teknik direktörü için Takahashi yazıyor. Bunca seneden sonra jetonum yeni düşmüş olabilir ama, bu bizim Yoichi Takahashi sensei mi? Tipi de benziyor. Kendisi zaten gerçek hayatta da Nankatsu isimli bir takımın fahri başkanı gibi bir şey. O zamanlardan bu hevesi mi varmış ne?
|