Cvp: RE: Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team - TaroMisaki - 03-11-2013
(03-11-2013, Saat: 14:34)Schneider Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Acaba benim oyunun kasmasının nedenide tarayıcı mıdır ? Firefox kullanıyorum, bilgisayar hiç kasmasın diye XP Klasik temasına geçirip yüksek performans ayarını uyguladım, ama nafile.
Görev yöneticisinden baktığımda 201MB yiyor, bu normal değil. Ben tarayıcı değiştireyim. 
Abi Tavsiyem !<Chrome>!
RE: Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team - ジャイロメ59 - 03-11-2013
Neden bilmiyorum ama ben Chrome'u sevmiyorum. Bana uygun bir tarayıcı değil o.
Firefox, Opera, Yandex.
Cvp: Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team - Hikaru Matsuyama - 03-11-2013
![[Resim: 11tmych.png]](http://i41.tinypic.com/11tmych.png)
Acilen DF oyuncusu ihtiyacım nedeniyle bu sabah büyük bir çılgınlık yaptım ve elimde avucumda ne kadar kart varsa hepsini sildim ve 500 Medal Point ile Black Ball aldım. 
Bu nedenle;
- Takım gücüm 175'ten 168'e düştü ama sağlık olsun, sonuçta Gozza-san'a ihtiyacım vardı.
- Ayrıca hiçbir Dream kartı High Dream olmadan kadroya katmıyordum bunca zaman, bu amaç uğruna bu prensibimi de çiğnemiş oldum. 
- Ve dahası 1 yıldan beridir beklettiğim 25th Dream Victorino'yu ve onu geliştirmek için kenarda tuttuğum 50'den fazla Bronze/Bronze+/Silver/Silver+ Victorinoları da sildim.
Kısacası bu sabah tam bir katliam vardı benim hesapta.
RE: Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team - ジャイロメ59 - 03-11-2013
Abi ne yapmışsın sen ya. Aynı benim 25. yıl Hernandez için Black Ball alacağım günü yaşamışsın sende.
RE: Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team - marvel_4 - 03-11-2013
bende daha yavaş expoler
Cvp: Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team - Hikaru Matsuyama - 03-11-2013
Sorma ya, sildiğim kartlara baksana:
- Öncelikle etkinlikte bilerek 87'de (umarım doğru hatırlıyorumdur ^_^) yandım ve şanslıyım ki 2 tanesi Dream+ 3 tane Dream kart kazandım (40 Medal!)
- High Dream Rivaul-san (30 Medal) İlk kez bir High Dream kart sildim. 
- Dream Schester (10 Medal)
- Dream Symbol Akai (10 Medal)
- Dream+ Symbol Napoléon (15 Medal)
- Dream Present Road to 2002 Takeshi (10 Medal)
- Platinum Hyuuga-san (5 Medal)
- Platinum Nitta (5 Medal)
Hatırladıklarım bunlar.
|