Tsubasa Türkiye Platformu
Captain Tsubasa Shin Serisi İzleme Etkinliği - Baskı Önizleme

+- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net)
+-- Forum: Captain Tsubasa Anime Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-anime-bolumu.html)
+--- Forum: Captain Tsubasa Shin Serisi (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-shin-serisi.html)
+--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa Shin Serisi İzleme Etkinliği (/konu-captain-tsubasa-shin-serisi-izleme-etkinligi.html)

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

RE: Captain Tsubasa Shin Serisi İzleme Etkinliği - ScoUnk - 19-11-2022

@Hikaru Matsuyama

https://www.youtube.com/watch?v=UDttz9W9R5E&list=PLCF5A4F44EA97FFB3&index=17

Ben şu playlist'deki İngilizce altyazılı halini izliyorum. Ama ilginçtir, o kısımda İngilizce cümlede de sıkıntı var sanırım.

"They will play againts us, they won all 3 matches." diyor.

Ama genel olarak Türkçe'den daha doğru çeviriler var.

RE: Captain Tsubasa Shin Serisi İzleme Etkinliği - Karl Heinz Schneider - 19-11-2022

@Hikaru Matsuyama 

CT4'ün açılışında yer alan sözlerin buradan alıntı olduğunu farketmiştim. 

Clip Jump'ı (seride geçen ismiyle Flamingo Clip) seride ilk kez Schester'ın kullanması, ama Tecmo oyunlarında bu özelliğe sahip olmaması ve seride böylesi bir tekniğe sahip olmayan Tsubasa'ya bu hareketi vermek ilginç gerçekten. Ben de Tecmo oyunlarında Schester'in Flamingo Clip hareketine sahip olmasını isterdim.

Bu arada bu çalımı bir de Pierre kullanıyor ki bence en havalı kullanan kişi de kendisidir.  Kalp - Sevgi

Yorumuna katılıyorum, CT3'de Misaki ve Napoleon'un aynı takımda olmasından yaptıkları o verkaçtan ilham almışlardır.

Ben de senin gibi YouTube'daki Türkçe altyazılı bölümlerden izliyorum.

@ScoUnk 

20 numara giyen başka bir oyuncu olma hatasını söylediğin için teşekkürler, fark etmemiştim.

Katılıyorum, Tsubasa eğer dalgın olmasaydı yine 3-0 olabilirdi. Peki sence Diaz'ın maç öncesi Tsubasa'ya, Roberto hakkında bilgiler vermesinin sebebi ne? Yani dikkatini dağıtmak için mi yaptı, yoksa Roberto'yu tanıdığı ve Tsubasa'nın da onun hakkında geçmişi olduğunu bildiğin için mi konuştu? Ben Diaz'ın, Tsubasa'nın dikkatini dağıtmak için yaptığını sanmıyorum. Çünkü Tsubasa ile Roberto'nun uzun süredir görüşmediğini bilmiyordur.

...

Bu arada etkinlik takvimini değiştirmeyi düşünüyorum. Bugün 7. bölüm izlenecekti ama şu anda 6. bölümü bitiren kişiler ben, Makoto Soda ve ScoUnk oldu. Hem geride kalanların yetişmesi için, hem de geriden gelen Hikaru Matsuyama için takvimi değiştirmeyi düşünüyorum.

RE: Captain Tsubasa Shin Serisi İzleme Etkinliği - ScoUnk - 19-11-2022

@Karl Heinz Schneider

Ben Diaz'ın dikkat dağıtmak için söylediğini düşünmüyorum. Oradaki amacı, Güney Amerika tekniklerini Roberto'dan öğrenmişsin, ben de benzer teknikler kullanıyorum, maçta senle oynamak için can atıyorum tarzı, ufak bir rekabet konuşmasıydı.

RE: Captain Tsubasa Shin Serisi İzleme Etkinliği - Karl Heinz Schneider - 19-11-2022

@ScoUnk 

Aynı fikirdeymişiz o zaman.

@Hikaru Matsuyama @Makoto Soda @Tsumax @Taro Misaki _11 @Tapates @Robert lewandowski 

Etkinliğin yeni takvimini paylaşıyorum. Bundan sonra aşağıdaki takvimle devam edeceğiz.

Çok bir şey değişmedi, etkinlik 27 Kasım'da bitecekti, yeni takvimde 28 Kasım'da bitecek. Daha rahat şekilde ayarladım.

Geride kalanlar daha rahat yetişebilir.

RE: Captain Tsubasa Shin Serisi İzleme Etkinliği - Robert lewandowski - 19-11-2022

Ben ikinci bölüm için yorum yaziyim 

1.Bölümün Hamburg maçından başlaması güzeldi bana kalırsa direk Werder bremen maçına atlamadılar

2.Hyuuga Wakabayashi rakbetinden sonra Hyuga'nın gol ceza sahası içi gol atması ve sonra kavga çıkması bence güzel bir detay 

3.5-0 skor sonrası 3-0 yenilmesinden sonra İtalyanların onları küçümsemesinden sonra Tsubasa'nın onları çalımayıp Gino'ya gol atması Tsubasa'nın çok güzeldi şuan 3.bölümdeyim umarım yetişirim

Uzun zaman sonra Misaki Tsubasa ikilisini görmek harıkaydı

Pieere'in ilk Misaki ile kapışması çok güzeldi

Sonra Misaki'in ayınısını yapması baya güzeldi tek bir şey Katagari napıyorsun aga bizim ülkemizde böyle bir şeyi bölsen gol atacaken sana söverler xd.

Her neyse bizim tsumuzda rahat durur mu otelde kalması gerektiği halde gitti Anternman yaptı 

ve uzun süre sonra Misakimizi görmemiz çok güzeldi

RE: Captain Tsubasa Shin Serisi İzleme Etkinliği - Hikaru Matsuyama - 19-11-2022

@ScoUnk 
4. Bölümde Napoléon & Pierre için düşündüğün mümkün olamaz zira Misaki & Pierre'in ikinci karşılaşması sonrasında Pierre'in de Misaki'nin de Napoléon'u tanımadıklarını anlıyoruz. Gerçi sen de sonradan ilave etmişsin.  Güzel

4. Bölüm benim hoşuma gitti. Rakiplerin sahaya giriş anı ve sair güzel sahnelerdi. Dur bakalım 16 takımı da sayabilecek miyim,

- Japonya, Arjantin, İtalya, Fransa, Batı Almanya, Belçika, İngiltere, Uruguay, Kanada, Malezya... Maalesef, bu kadarı kalmış aklımda. Bölümde hepsini gösterdiler mi ya?  Dil Çıkarma

Wakabayashi'yi sevmem ama bu turnuvadaki kasıtlı tavırları en nihayetinde takımın yararına, bu nedenle takdir edilesi. Ayrıca CT'de bir karakter artist davranışlar sergiliyor ve fakat aynı zamanda iyi de futbol oynuyorsa bu durumda ben bu tür tavırlarını mazur görüyorum. Bu açıdan da Napoléon bu turnuvada benim en sevdiğim karakterlerden bir tanesidir. O yılların teknolojisi ile duyguları yansıtmak pek kolay olmasa gerek ancak Pierre'in Napoléon'a karşı düşüncelerini bakışlarla çok iyi yansıtmışlar.  Dil Çıkarma