![]() |
|
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Captain Tsubasa Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyun-bolumu.html) +--- Forum: Captain Tsubasa Online Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-online-oyun-bolumu.html) +--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği (/konu-captain-tsubasa-5-hasha-no-sh%C5%8Dg%C5%8D-campione-oynuyoruz-etkinligi.html) |
RE: Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği - ScoUnk - 25-07-2022 Hepimize 2 gün kafa izni verdikten sonra devam ediyoruz. ![]() Lecce 4-4 Parma (Pen. 4-2) Level olarak en yüksek oyuncum bile rakip oyunculardan gerideydi bu maça girmeden önce. Dolayısıyla onun biraz zorluğunu yaşadım. Signori sağ olsun topu vermiyor, sürekli özel çalım atıyor. Bunun cezasını maç sonunda enerjisi kalmayarak ödedi ama. Bu oyunda sevdiğim özelliklerden biri, öncüllerinin aksine rakiplerin de enerjileri tükenebiliyor. 3 tane şutu da Tsubasa tarafından durduruldu. Bunun senaryo gereği olduğunu düşünüyorum?Ama onun aksine Hinestroza maşallah neredeyse orta sahadan goller attı. Maçın sonlarında hala enerjim vardı, gol atmaya çalıştım ama süre yetmedi. Takvim olarak nasılsa kaydığımız için sıradaki maçı araya sıkıştırmaya gerek yok. Normal maç günü gibi yapabiliriz. Bundan sonra takvimde bir gün ara vereceğimiz zaman ben buraya yazdığım mesajlarla belirteceğim. Bir sonraki maç antrenman maçı olacak; Japonya Kırmızı 1 - Yuzo Morisaki (GK) 2 - Hiroshi Jito 3 - Makoto Soda 4 - Ryo Ishizaki 5 - Kazumasa Oda 6 - Tetsuo Ishida 7 - Takeshi Kishida 8 - Hanji Urabe 9 - Mitsuru Sano 10 - Takeshi Sawada 11 - Kazuki Sorimachi Japonya Beyaz 1 - Taichi Nakanishi (GK) 2 - Koji Nishio 3 - Masao Nakayama 4 - Shingo Takasugi 5 - Hikaru Matsuyama 6 - Mamoru Izawa 7 - Hajime Taki 8 - Kazuo Tachibana 9 - Masao Tachibana 10 - Taro Misaki 11 - Teppei Kisugi RE: Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği - Makoto Soda - 25-07-2022 ![]() Lecce 4 - 3 Sampdoria Golleri Tsubasa attı. Zevkli bir maçtı. ![]() Lecce 3 - 1 Parma Golleri bu maçta da Tsubasa attı. Beklediğimden daha kolay geçti. Tsubasa sağ olsun senaryo gereği üç özel şutu kendisi çıkarıyor. Bu maçta bolca zaman geçirdim. Sadece bir kere özel şuta izin verdim. Golü 11 numara düz şutuyla attı. En çokta bu kaleciden kurtulduğum için seviniyorum. Umarm Morisaki de böyle değildir. Yoksa yine epey bir ter dökeceğiz. Eskiden oynardım bu oyunu şimdi ise hatırlamıyorum bile
RE: Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği - ScoUnk - 26-07-2022 Japan Red 3-1 Japan White Çok zor bir maç değil. Benim maçta tam bir Soda şov yaşandı. Aslında defans oyuncuları ile gol buldum. Jito-Sano birlikteliği ve Soda'nın şutları ile golleri buldum. Zaten sanırım gol atabilecek başka kişi yoktu takımda. ![]() Artık Japonya ile maçlar başladı. Hiç oynama yapılmamış haliyle kadromuz şu şekilde; Japan 1 - Yuzo Morisaki (GK) 2 - Hiroshi Jito 3 - Makoto Soda 4 - Ryo Ishizaki 5 - Hikaru Matsuyama 6 - Takeshi Sawada 7 - Masao Tachibana 8 - Kazuo Tachibana 9 - Mitsuru Sano 10 - Taro Misaki 11 - Kazuki Sorimachi 12 - Taichi Nakanishi (GK) 13 - Teppei Kisugi 14 - Hajime Taki 15 - Shingo Takasugi 16 - Mamoru Izawa 18 - Kazumasa Oda 19 - Tetsuo Ishida 20 - Takeshi Kishida 21 - Hanji Urabe Coach: Roberto Hongo Nakanishi gibi, Ishida gibi kadroda görmeye alışık olmadığımız oyuncular bu hazırlık maçlarında bizimle olacak. İlk maçımız da Fas'a karşı; Fas 1 - Youssef (GK) 2 - Barqah 3 - Marrakech 4 - Tarafa 5 - Sistani 6 - Agadir 7 - Manuel 8 - Al-Sulh 9 - Abdelkarim 10 - Dolmy 11 - Casablanca RE: Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği - Hikaru Matsuyama - 26-07-2022 ![]() Bu oyunda en sevdiğim yabancı karakter Signori ve en keyif alarak oynadığım karşılaşma da bu Parma maçı. Tsubasa ile Signori arasındaki konuşmalar, Tsubasa’nın selasesi… Oynamaya doyum olmuyor. 1 mağlubiyet ile kulüp maçları kısmını tamamladım. Milli maçların kahir ekseriyeti fevkalade kolay diye anımsıyorum. Tahminim kolay kolay mağlubiyet yüzü görmeyiz. Son maç hariç tabi.
RE: Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği - Tsumax - 26-07-2022 Bugun iki maç birden geçtim size yetşmeye çalışıyorum ama oyunu sizin gibi oynayamıyorum halen.. gerçi oyunuda çok sevemedim..bu oyun gibi daha iyi mame oyunları vardı bazı futbolcular süper çekiyordu altında bar doldurunca.. onlarda oynanabilir.. RE: Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği - Makoto Soda - 26-07-2022 ![]() Japan Red 5 - 1 Japan White Goller: Sano(2) - Souda(2) - Jitou / Tachibanas Twin Shot Fas maçında görüşmek üzere @ScoUnk Souda'nın kaleci uçurup file deldiğini de gördüm ya helal olsun. Bende yapmıyor kerata
|