![]() |
|
Zhangjianihao Hack V10 Versiyonuna Ait Tüm Özelliklerin Toplu Paylaşım Bölümü - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Captain Tsubasa Hex Kodları ve Offset Paylaşımları (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-hex-kodlari-ve-offset-paylasimlari.html) +--- Forum: Captain Tsubasa 2 - Hex Kodları Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-2-hex-kodlari-bolumu.html) +--- Konu Başlığı: Zhangjianihao Hack V10 Versiyonuna Ait Tüm Özelliklerin Toplu Paylaşım Bölümü (/konu-zhangjianihao-hack-v10-versiyonuna-ait-tum-ozelliklerin-toplu-paylasim-bolumu.html) |
RE: Zhangjianihao Hack V10 Versiyonuna Ait Tüm Özelliklerin Toplu Paylaşım Bölümü - Jun Misugi - 10-11-2024 @Hiena 2 Eline sağlık.Sanırım içlerinde en çok bulmak istediğin oyuncu portreleriydi.O konuda tamamını bulabildin mi? Who to fight hackteki güzel özellikleri alarak üstüne ofsayt-müzik-portreler ekleyip güzel bir versiyon üretebiliriz Hatta bu versiyonda en çok eklemek istediğim şeylerden biri de oyuncuların tüm maçlarda level atlaması ve All Star Japonya karşılaşması bitince Asya Kupasına girerken All Star Japonya oyuncularının yine rakipteki level değerleri neyse o noktadan devam etmesi RE: Zhangjianihao Hack V10 Versiyonuna Ait Tüm Özelliklerin Toplu Paylaşım Bölümü - Ysy56 - 10-11-2024 @Jun Misugi Onur Abi Bu oyundada Çok şey varda Bence Peak Battle Zhangjianihaoda daha çok şey eklemişler Babington Tahamata gibi oyuncularda yakın görünüm eklemişlerdi Ayrıca sut olarak Double Tornado S. Neo Fire S. Dragon S. Vardı Hatta Sao Paulo Takımımız 1 sayı geriye düştüğünde Tsubasa Otomatik Drive S. Çeker gol olup ağları deliyor Ayrıca Jairo Robertonun oldugu ALL S. maçlarıda vardı Mac Sayısı Fazlaydı daha Çok takım yönetiyorduk Ordaki kodlar bulunursa Çok iyi Hack çalışmaları çıkar Onur Abi
RE: Zhangjianihao Hack V10 Versiyonuna Ait Tüm Özelliklerin Toplu Paylaşım Bölümü - Hiena 2 - 10-11-2024 @Jun Misugi Onu sonraya bıraktım. Önce daha kolay olan konulardan başlamak istedim. Şuanda oyuncu tipleri konusunu hazırlıyorum. Ondan sonra normal forma rengi ve ardından yakın görünüm forma renklerini bulup paylaşmayı düşünüyorum. Her şeyi bulduktan sonra bölümlerin her yerine vakıf olacağım için portre kodları ile bölümleri bulmak ve aktarmak daha mümkün hale gelebilir. Zamanı geldiğinde o konuyu detaylı inceleyeceğim. Portrelerin kodlarını birazda bu yüzden bulmak istiyorum. Hem farklı oyunlardan ekstra portreleri alıp bu oyunla harmanlamak istiyorum hem de bu who to fight hack ve bazı hacklerdeki özellikleri de oyuna eklemek istiyorum. Bu Who ot Fight hackte level atlama durumu biraz pasifti sanırım. Çok fazla level atladığını görmedim RE: Zhangjianihao Hack V10 Versiyonuna Ait Tüm Özelliklerin Toplu Paylaşım Bölümü - Jun Misugi - 10-11-2024 @Hiena 2 Mantıklı,kolaydan zora giderek daha farklı şeyler de arada bulunabilir Aynı fikirde olmamız güzel. İstediğin maça maçın sırasına aynı levelde çıkmana olanak tanıyor da ondan misal Musashi 10.maç menüden girince tüm takım 10 level oluyor ve öyle mücadele ediyorsun RE: Zhangjianihao Hack V10 Versiyonuna Ait Tüm Özelliklerin Toplu Paylaşım Bölümü - Hiena 2 - 10-11-2024 O yüzden level atmama yoktu sanırım, öyle değil mi? RE: Zhangjianihao Hack V10 Versiyonuna Ait Tüm Özelliklerin Toplu Paylaşım Bölümü - Jun Misugi - 10-11-2024 level atlama var ama normalden az gibi geldi |