Tsubasa Türkiye Platformu
Captain Tsubasa 2 Next Dream Hack - Baskı Önizleme

+- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net)
+-- Forum: Captain Tsubasa Hack Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-hack-bolumu.html)
+--- Forum: Captain Tsubasa Hack Çalışmalarınız (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-hack-calismalariniz.html)
+--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa 2 Next Dream Hack (/konu-captain-tsubasa-2-next-dream-hack.html)

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46

RE: Captain Tsubasa 2 Next Dream Hack - Karl Heinz Schneider - 26-12-2021

Evet dostum farkettim. Önceki müziği de beğenmiştim ama bu müzikte güzel.

Bayern Münih 4-0 Bayer Leverkusen

Goller: Schneider (2), Levin, Oyuncu / Yok

İlk maç olduğu için kolay geçtim. Yalnız rakipte sadece bir özel oyuncu olsaydı bile çok zorlanırdım. Çünkü oyuncuların istatistik değerleri aşırı düşük...

--------------------

-ÖNERİ-

Bence Bayern Münih'in istatistik değerlerini çok düşük yapmışsın. Maçta Schneider'ın Fire Shoot'unu rakip kaleci bir veya iki kere çıkardı. Levin'in süper şutunu da kaleci iki kez çıkardı. Birini yumruklayarak, diğerini ise yakalayarak uzaklaştırdı.

Bence istatistikleri kesinlikle yükseltmelisin.

Schneider - Şut gücü 14, en az 20 olmalı. Çalım gücü de 20'lerde olmalı. Ayrıca süper çalım ve süper kayma eklenmeli. Power Tackle ve Forcible Dribble olabilir mesela.

Levin - Şut gücü 15, en az 20 olmalı. Çalım gücü de 20'lerde olmalı. Ayrıca süper çalım eklenmeli. Levin'in mangada Aurora Feint çalımı var. 7 kişiymiş gibi görünerek rakibini geçiyor. Yani Levin'e Kaltz'daki gibi Hedgehog çalımı eklenebilir bence. Hava ve şut gücü de en az 16 olsun bence. Bırakma gücü de Schneider gibi 20 olabilir.

Sho Shunko - Forcible Dribble çalımı var ancak çalım gücü çok düşük olduğundan zar zor rakiplerimi geçebiliyorum. Çalım gücü yükseltilmeli bence. Çalım ve pası en az 15 olmalı. Şut gücü ise çok zayıf. Bence Sho'nun şut gücünü yükseltip (en az 20) bir süper şut vermelisin. WY mangasını okuduysan Sho'nun ne kadar güçlü şutlar çektiğini biliyorsundur. Kayma, block ve pas kesme değerleri ise bence 15'er olmalı. Hava ve yerden çıkma özelliği artırılmalı. Uzaklaştırma özelliği de öyle.

Belki garipsemişsindir, ancak gerçekten bu oyuncular güçlendirilmeli. Rakip kaleci sıradan olmasına rağmen Levin'in süper şutunu az kalsın yakalayacaktı. Sho Shunko, Forcible Dribble ile rakibin normal oyuncusu pas kesme yapmasına rağmen en düşük seviyede uçurdu. Sho'nun bu oyuncuları darmadağın etmesi lazım. Schneider'ın özel çalımı olmalı ve bu kaleciyi çok rahat geçmeli. Ama özel çalımı yok ve rakip kaleci Schneider'dan topu çok rahat alıyor. Emin ol bu oyuncuların yükseltilmesi lazım. Hiç değilse Schneider'a süper çalım ve süper kayma, Levin'e süper çalım, Sho'ya süper şut ekleyebilirsin. Tabii tavsiyem.

RE: Captain Tsubasa 2 Next Dream Hack - Ronnie - 26-12-2021

işte bunların hepsini yaparsam rakipleri de ona göre en baştan ayarlamam lazım

yeni attığım linkte schneider da çalım var da levinde zaten süper çalım vardı

Bayern Münih 5-0 Borussia Mönchengladbach

Goller: Schneider (4), Levin / Yok

Güzel bir maçtı. İmparator bu maç 4 gol attı.

Bu güncellemeyle Schneider daha iyi olmuş dostum. Bence Power Tackle da ekleyebilirsin. Ayrıca ben Sho'nun şut gücünü yükseltip bir süper şut eklemeni öneririm. Ama tabii ki tavsiye bunlar.

Sıradaki Hamburg maçını merak ediyorum. Bakalım nasıl bir maç olacak. Gülümseme

RE: Captain Tsubasa 2 Next Dream Hack - Ronnie - 27-12-2021

ah ah genzoyu geliştirmeseydim yeni güncellemede rahat cha atardı bi kaç gol Gülümseme)

RE: Captain Tsubasa 2 Next Dream Hack - cs-sonsuz - 27-12-2021

elinize sağlık