Tsubasa Türkiye Platformu
Captain Tsubasa J: Get In The Tomorrow Oynuyoruz Etkinliği! - Baskı Önizleme

+- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net)
+-- Forum: Captain Tsubasa Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyun-bolumu.html)
+--- Forum: Captain Tsubasa Online Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-online-oyun-bolumu.html)
+--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa J: Get In The Tomorrow Oynuyoruz Etkinliği! (/konu-captain-tsubasa-j-get-in-the-tomorrow-oynuyoruz-etkinligi.html)

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

RE: Captain Tsubasa J: Get In The Tomorrow Oynuyoruz Etkinliği! - Makoto Soda - 22-08-2021

@Hikaru Matsuyama  @ScoUnk

Gentile ve Aoi yanılmıyorsam iki kez karşılaşıyorlardı. Biri kulüp diğeri milli maçtı. Aoi , Gentile'ye yenilince özel çalım geliştirmişti. Hernandez durumun farkında olduğu için Aoi'nin videosunu vermişti. Gentile umursamaz davranışlar sergilesede incelemişti. Bu sayede de yine üstünlük sağlamıştı. Fakat bir sonraki karşılaşmalarında çalım tekniğini biraz daha geliştiren Aoi Gentile'yi geçmeyi başarmıştı.
İtalya savunması ile ünlü bir milli takım Gentile'nin defans oynadığına eminim.Fakat bazı oyunlarda mangadaki Gentile dışında yani orijinal olmayan Gentile'de var.
Oynadığımız oyun 96 yapımı manga ise 94 - 97 yılları arasında devam etmiş.Kafam karışık ama büyük ihtimal Hikaru Matsuyama'nın dediği gibi olmuş olabilir.

RE: Captain Tsubasa J: Get In The Tomorrow Oynuyoruz Etkinliği! - ScoUnk - 22-08-2021

@Hikaru Matsuyama

Hafızan yanıltmış olabilir mi? Çünkü ben de net hatırlamadığım için açıp mangayı baktım.

[Resim: mF9Ah.jpg]

Burada Gentile için 10 yaşından beri Baresi'nin veliahtı olarak görülüyor diyorlar. Baresi bildiğimiz gibi Milan'ın efsanevi defansı.

[Resim: mFFix.jpg]

Burada da Gentile için Juventus kalesi önündeki büyük bir duvar benzetmesi yapıyorlar.

Benim teorim biraz daha farklı. Italya U-16 takımında Gentile diye bir futbolcu var. Bu oyuncuyu FW oynuyor. Hatta CT 3109 isimli mangada görüyoruz.

[Resim: mFqNe.jpg]

Bence oyunun yapımcıları bu oyuncuyu, Salvatore Gentile sandılar. Olma ihtimali yok, çünkü Gentile Hernandez ile Japonya'ya yenildikleri için dalga geçiyordu.

Bu sayfalar 20. bölümde geçiyor. Bu bölüm 1994 yılında çıkış yapmış, oyun 1996 yapımı, yani Takahashi sensei bence çoktan kafasında oturtmuş.

RE: Captain Tsubasa J: Get In The Tomorrow Oynuyoruz Etkinliği! - Karl Heinz Schneider - 23-08-2021

Ben etkinliğe katılmayacağımı söylemiştim çünkü oyunu bir türlü çözememiştim. Ama artık öğrendim. Normal kontrolleri biliyorum. Kaleci ile süper uçmayı yapabiliyorum. Özel şutları çekemesem de en azından R1+L1 yaparak çekebiliyorum. Almanya maçını defalarca denedim ve en sonunda yenmeyi başardım. Oyunu çözdüğümü anladım. Yendiğim maçı kaydetmedim. Şimdi sıfırdan başladım ve ilk maçı oynadım. Artık etkinliğe devam edeceğim.

NOT: Bilgisayarımın çözünürlüğünden mi kaynaklı bilmiyorum ama bu emülatör açıkken ekran görüntüsü aldığımda istediğim gibi alamıyorum. Bu yüzden SEGA etkinliğindeki gibi maç sonu çıkan istatistikleri bu oyunda paylaşmayacağım.

--------------------

Japonya 3-1 Almanya

JPN GOL: Nitta | Tsubasa - Hyuga

ALM GOL: Schneider | Yok

--------------------

İlk Yarı

Schneider Non Fire Shoot ile ilk golü attı. Ben birer Drive Shoot ve Tiger Shoot denedim ama Muller ikisini de yakaladı. Maçın son saniyelerinde Nitta ile Falcon Shoot vurdum ve Muller bu şutu yedi. İlk yarı 1-1 tamamlandı.

İkinci Yarı

Muller yine birkaç kere Drive Shoot ve Tiger Shoot tuttu ama ikisini de birer kez yedi. Rakipte ise Schneider özel şut çekmedi. Kaltz bir kere özel şut çekti ama Wakabayashi yakaladı.

--------------------

Oyunla ilgili sormak istediğim birkaç soru var:

1-) Kaleciler özel şutları yumruklayabilir mi?

2-) Özel şutlar direğe çarpar mı veya top patlar mı?

3-) Taç var mı?

RE: Captain Tsubasa J: Get In The Tomorrow Oynuyoruz Etkinliği! - Makoto Soda - 23-08-2021

@Karl Heinz Schneider
Kaleciler özel şutları yumruklayamaz ya yakalarsın ya da yersin.
Özel şutlar direğe çarpmaz veya top patlamaz.
Evet taç var.

RE: Captain Tsubasa J: Get In The Tomorrow Oynuyoruz Etkinliği! - ScoUnk - 23-08-2021

@Karl Heinz Schneider

1- Özel şut yumruklama diye bir şey ben görmedim hiç. Ya tutuyor, ya gol oluyor.

2- Aynı şekilde direğe çarptığını da görmedim, yine ya tutuyor, ya gol oluyor. Gülümseme

3- Taç tabii ki var. Gülümseme

RE: Captain Tsubasa J: Get In The Tomorrow Oynuyoruz Etkinliği! - Karl Heinz Schneider - 23-08-2021

--------------------

İnter 3-1 Milan

İNT GOL: Yok | Aoi - Aoi - Aoi

MİL GOL: ? | Yok

--------------------

Normal bir maç oldu. İkinci yarı paso Aoi ile Non-Stop Shoot çektim. İkisini kaleci kurtardı ama üçü gol oldu. Rakip ise bir tane özel şut çekti ama Hernandez ile kurtarmayı başardım. 3-1 kazandım.

Oyuna yavaş yavaş alışıyorum. Gülümseme