![]() |
|
Kalecilerimize 4 Farklı Özel Kurtarış Ekleme [4 Farklı Yön Tuşuyla..] - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Captain Tsubasa Hex Kodları ve Offset Paylaşımları (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-hex-kodlari-ve-offset-paylasimlari.html) +--- Forum: Captain Tsubasa 2 - Hex Kodları Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-2-hex-kodlari-bolumu.html) +--- Konu Başlığı: Kalecilerimize 4 Farklı Özel Kurtarış Ekleme [4 Farklı Yön Tuşuyla..] (/konu-kalecilerimize-4-farkli-ozel-kurtaris-ekleme-4-farkli-yon-tusuyla.html) |
RE: Kalecilerimize 4 Farklı Özel Kurtarış Ekleme [4 Farklı Yön Tuşuyla..] - Hiena 2 - 17-06-2024 @ogtali Hayırlı bayramlar. Senin için belgedeki kodları orijinal roma girip denedim ve herhangi bir sorun olmadı. Muhtemelen sen herhangi bir yerdeki bazı kodları hatalı girmişsindir. Yada üzerinde çalıştığın romda daha farklı değişiklikler yapmışsan ondan kaynaklı -çakışma ile- sorun olmuş olabilir. Aşağıdaki linkten Wakabayashi'ye eklediğim özel kurtarışların olduğu romu indirebilirsin. Ayrıca bu romu kendi oyunun ile karşılaştırıp nerede hata yapmışsın kontrol edebilirsin. Sadece 3454B = B0 Surato adlı kodlarla başlayan en alt 3D376 daki ofsette yer alan kodlara kadar girmen bile yeterli. En üstteki kodları girmene de gerek yok. Bu kodlarla Wakabayashi; Alt tuş seçeneği ile kendi özel kurtarışını yapıyor. Sol yön tuşu Rusya kalecisinin özel kurtarışını yapıyor Sağ yön tuşu ile Brezilya kalecisinin kurtarışını yapıyor Üst yön tuşu ile Polonya kalecisinin özel kurtarışını yapıyor. RE: Kalecilerimize 4 Farklı Özel Kurtarış Ekleme [4 Farklı Yön Tuşuyla..] - ogtali - 17-06-2024 @Hiena 2 Çok teşekkür ederim kaptan eline sağlık hemen bakıyorum RE: Kalecilerimize 4 Farklı Özel Kurtarış Ekleme [4 Farklı Yön Tuşuyla..] - ogtali - 17-06-2024 @Hiena 2 Kaptan şöyle bir şey yapılabiliyor mu ? Sağ, üst ve sol yön tuşları aynı kalıp normal yumruk ya da el ile kurtarış yapıcak şekilde sadece alt tuşu ile 4 ayrı özel kurtarışı ekleme şansı var mı ? Alt seçeneği seçtiğimizde de istediğimiz özel kurtarışı yapacak şekilde ekleme yapabilir miyiz ? RE: Kalecilerimize 4 Farklı Özel Kurtarış Ekleme [4 Farklı Yön Tuşuyla..] - Hiena 2 - 18-06-2024 @ogtali İstediğin şey Zhanjianihao hackte vardı, alt tuş seçeneği ile 3 tane özel kurtarış yapılabiliyordu. Uygun bir zamanda o oyundaki bu özelliğin kodlarına bakarım. Bulduğum zamanda sizlerle paylaşırım. RE: Kalecilerimize 4 Farklı Özel Kurtarış Ekleme [4 Farklı Yön Tuşuyla..] - ogtali - 18-06-2024 @Hiena 2 Kaptan bu arada paylaştığın room için çok teşekkür ederim 4 farklı yön tuşu ile istediğimiz kurtarışı yapabiliyorum ![]() Bu bahsettiğin hackle ilgili site de paylaşım var mı acaba ? Hiana 2 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İstediğin şey Zhanjianihao hackte vardı, alt tuş seçeneği ile 3 tane özel kurtarış yapılabiliyordu. Uygun bir zamanda o oyundaki bu özelliğin kodlarına bakarım. Bulduğum zamanda sizlerle paylaşırım. Tamamdır kaptan uygun bir zamanda kodları paylaşabilirsen çok sevinirim. Çok teşekkür ederim şimdiden
RE: Kalecilerimize 4 Farklı Özel Kurtarış Ekleme [4 Farklı Yön Tuşuyla..] - Hiena 2 - 18-06-2024 Teşekkür ederim. Aşağıdaki linkte yer alan konuda paylaşılmıştı bu oyun. Sen zaten bugün bu oyunu indirmişsin sanırım. Wakabayashi ve Wakashimazu ile alt seçenek kurtarışlarına bakabilirsin. Hatırladığım kadarıyla ikisinin de 3 tane özel kurtarışı vardı. Captain Tsubasa 2 Hack By Zhangjianihao V4.6 (tsubasatr.net) Rom entegresinden çıkarılmış hali de bir alttaki konuda yer alıyor. 2 oyunda aynı. Captain Tsubasa 2 Hack By Zhangjianihao V10.0 (tsubasatr.net) Bende şu sıralar bu oyunu Türkçeye çevirme çalışması yapıyorum. Ara sahneleri çeviriyorum şuanda. Bittiği zaman Türkçe versiyonu ile oynayabileceksiniz. |