![]() |
|
Captain Tsubasa 2 - Peak Battle Zhangjianihao Hack (Türkçe Versiyon) - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Captain Tsubasa Hack Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-hack-bolumu.html) +--- Forum: Captain Tsubasa Global Hack Çalışmaları (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-global-hack-calismalari.html) +--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa 2 - Peak Battle Zhangjianihao Hack (Türkçe Versiyon) (/konu-captain-tsubasa-2-peak-battle-zhangjianihao-hack-turkce-versiyon.html) |
Captain Tsubasa 2 - Peak Battle Zhangjianihao Hack (Türkçe Versiyon) - Hiena 2 - 25-04-2025 Herkese Merhaba, Bir süredir üzerinde çalıştığım Zhangjianihao hackin Peak Battle versiyonunu Türkçeleştirme çalışması bitti ve şuan bunu sizlerle paylaşıyorum. Biliyorsunuz aylar önce Zhangjianihao hackin V10 versiyonunu da Türkçeye çevirmiştim ve o zamanlar bazı arkadaşlarımız bu Peak Battle versiyonunu da Türkçeye çevirmeyi düşünüyor musun diye talepte bulunmuşlardı ve bugün itibari ile bu çalışmayı da tamamladım. Oyunu istediğiniz emulatör ile oynayabiliyorsunuz. Androidde yani Telefonda da bu oyunu oynayabilirsiniz. (Önereceğim emulatör Nestopia emulatörüdür) Oyunda maç içi diyaloglar, ara sahneler, oyuncu ve takım isimleri, bilgi ekranı vs. gibi Japonca metinleri Türkçeye çevirme dışında bir değişiklik yapmadım. Orijinal Japonca rom ile aynıdır. Sadece Rusya kalecisi Lashin'e şut çektiğimizde özel kurtarışını yapmadan önce oyun donuyordu. Oyunun yapımcılarının gözden kaçırdığı bir hataydı ve ben bu hatayı bulup düzelttim. 6DDFE ofsetinde C9 dan sonraki 19 kodu Rusya maç kodu oluyor ve oradaki A9 XX A9 XX kodları Lashin'in özel kurtarış kodları oluyor. Gösterdiği yerdeki içerik kodlarını bulamasam da 19 yerine FF kodunu girince sorun düzeldi. Lashin özel kurtarışını yapıyor ve oyun hata vermiyor. Sizde dilerseniz elinizdeki orijinal Japonca romda 6DDFE ofsetindeki 19 kodu yerine herhangi bir kod veya FF kodunu girip sorunu düzeltebilirsiniz. Flamengo - Parana maçındaki Lashin' de ise böyle bir hata olmuyor ve onun için bir değişiklik yapmanız gerekmiyor. Oyunda tüm oyuncu, takım, teknik isimleri, bilgi ekranı, ara sahneler ve maç içi diyalogları çevirdim. Tabii gözümden kaçan bir gizli sahne, ara sahne veya maç içi diyaloglar olabilir ve bunlar çevrilmemiş olabilir. Böyle bir durumu sonradan farkedersem onu da çevirip linki güncellerim ve sizi buradan mesaj ile bilgilendiririm. Sizlerde oynarken çevrilmemiş bir yer görürseniz buraya mesaj yazarak, şu maçta şu teknik veya durum sırasında çevrilmemiş bir yer var diye beni buradan bilgilendirirseniz onu da çevirip linki güncellerim. Oyunda çok fazla yeni takım ve oyuncu var. Mesela Corinthias, Santos, Meksika, Çin, Uruguay gibi takımları da yönetiyoruz. Çok fazla yeni oyuncu ve yeni portreler ile yeni teknikler var. 3 ayrı Rota/Fikstür ile maç düzeni bulunuyor ve özellikle Rota B ve Rota C de yeni farklı takımlar mevcut. Bu Rota maçlarına da link içerisindeki dökümanda belirttiğim Toho ve Güney Kore maç sonuçlarına göre ulaşabilirsiniz. Bu 2 maçtaki 1 fark veya 3 farklı galibiyet sonucu ile farklı maçları oynayabilirsiniz. Link içerisindeki klasörde tüm maçların Türkçe şifreleri mevcut. Tabii bunları 3 ayrı Rota maçlarına göre vermedim. Hepsini bir arada verdim, zira 3 Rota bölümünde ortak olan maçlar olduğu için zaten bizim ve rakibin güç değerleri aynı ve bu şifreler ile farklı Rota bölümlerindeki aynı maçları açabiliyoruz. Bu arada şifrelerdeki güç düzeni farklı olabilir, siz oynadıkça kendi şifrelerini oluşturursanız daha sağlıklı olacaktır. 3 Rota bölümündeki toplam farklı maç sayısı 80' in üzerinde oluyor. Herkese keyifli oyunlar dilerim. Not: Ben çeviriye başlamadan çok önce oyuncu isimleri, takım isimleri ve oyuncu teknikleri bilgilerini paylaşan @bakgal arkadaşımıza teşekkür ederim. Onun bu paylaşımı sayesinde çeviri işini daha kolay ve kısa sürede tamamlamış oldum. ![]() Not 2: Oyunda birkaç çevrilmeyen teknik sırasında metinler olduğunu fark ettim. Birde Rota C de yedekler arasında Yumikura' nın ismi evin olarak gözüküyordu. Onu da düzelttim. 11.05.2025 itibariyle linki güncelledim. Bu tarihten önce indiren arkadaşlar tekrar indirebilirler. Oyundan kısa bir video:
CT2 - Peak Battle Zhangjianihao Hack (Türkçe Versiyon).rar (Dosya Boyutu: 4.97 MB / İndirme Sayısı: 447)
RE: Captain Tsubasa 2 - Peak Battle Zhangjianihao Hack (Türkçe Versiyon) - ozan55 - 25-04-2025 Eline Emeğine Sağlık Üstad RE: Captain Tsubasa 2 - Peak Battle Zhangjianihao Hack (Türkçe Versiyon) - Hiena 2 - 25-04-2025 Sağol Ozan. Keyifli oyunlar dilerim RE: Captain Tsubasa 2 - Peak Battle Zhangjianihao Hack (Türkçe Versiyon) - Jun Misugi - 25-04-2025 Eline sağlık ne zamandır şöyle güzel bir tsubasa 2 hacki olsa da canlı yayınlarda oynasam diyordum
RE: Captain Tsubasa 2 - Peak Battle Zhangjianihao Hack (Türkçe Versiyon) - Hiena 2 - 25-04-2025 Sağol Onur. Bende bunu düşünerek erken saatlerde son kontrolleri yapıp paylaştım, sonra işlerimi hallettim. Belki akşama yayınlarsın diye, ama geç görmüşsün...
RE: Captain Tsubasa 2 - Peak Battle Zhangjianihao Hack (Türkçe Versiyon) - Ysy56 - 25-04-2025 @Hiena 2 Eline emeğine sağlık Tolga abi kaç aydır CT2 Hack oynamiyordum bunun bitmesi baya iyi oldu kesinlikle oynayacağım
|