*

Şutları ve Diğer Animasyonları Tersine Döndürme

Bu konu; 20 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hiena
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
#1
Arkadaşlar bilirsiniz şutları ve oyundaki her türlü animasyonu ters çevirebiliyorduk. İşte bugün bunun üzerinde biraz araştırma yaptım ve birden fazla animasyonu ters çevirebilme kodlarını buldum.

Biliyorsunuz daha öncede her maçta takım kadrolarımızı düzenleme, her maçta zaman süresini değiştirme, her bir maçta hava rengini düzenleme ve oyundaki tüm çalımları ve pasları birden fazla oyuncuya ekleme gibi konularda da aynı mantığı kullanmış ve bu sayede bunları her maça ve oyuncuya uygulayabilmiştik.

Link içerisindeki dökümanda detaylı bir anlatım mevcut. O verdiğim bilgilerden ve örneklerden yararlanıp işin mantığını rahat bir şekilde kavrayabilirsiniz.

Mevcut sahneler dışında özel animasyonlar oluşturacaksanız veya bazı sahneleri birleştireceksiniz eğer onun içinde yapılması gerekenleri zaten biliyorsunuz.

Bu bahsettiğim animasyon oluşturma işi bu işte ileri seviyede olanlar için. Bu işe yeni yeni başlayanlar ise o bilgileri uyguladıktan sonra altta verdiğim yönlendirme linkinden yeni animasyonlar/sahneler nasıl oluşturulur o kaynakları inceleyerek bunu yapabilirler.

2.Konu olan Animasyon kodları adı altındaki başlıkları inceleyerek nasıl animasyon oluşturacağınızı öğrenebilirsiniz.

http://www.tsubasatr.net/konu-Bugune-Kad...on=newpost


Link içerisinde ayrıca tüm animasyon kodlarının dökümanını da verdim.

Yapacağınız bu işlerin ters gitmesi/görünmesi (!) dileğiyle... Dil Çıkarma


[Resim: l3B7kQ.jpg]


Download Linki:
http://www.mediafire.com/file/bkg3y7lj0g...evirme.rar
İmza:
Bu hesap kapatılmıştır ve artık kullanılmıyor. Hiena' ya özel mesaj göndermek isterseniz yeni hesabı olan @Hiena 2 hesabına özel mesajlarınızı gönderebilirsiniz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla


Bu Konudaki Yorumlar
Şutları ve Diğer Animasyonları Tersine Döndürme - Yazar: Hiena - 19-11-2016, Saat: 00:33

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Şuta Vuruş Anı ve Şutun Kaleye Gidiş Animasyonları Hiena 66 13,956 26-08-2026, Saat: 06:57
Son Yorum: Tsugurkan
Şutları İlk Maçtan Aktif Etme Hiena 41 6,181 25-08-2026, Saat: 23:03
Son Yorum: Tsugurkan
drıver sutun ve dıger sutların ofsetlerı MAJESTE 68 8,428 24-08-2026, Saat: 02:36
Son Yorum: Tsugurkan
Şut ve Diğer Özel Hareketlerde Perde Renklerini Düzenleme Hiena 54 8,818 22-08-2026, Saat: 20:22
Son Yorum: Tsugurkan
CT 2 - Tüm Şutların ve Diğer Özel Hareketlerin Kodları (Asıl İçerik) Hiena 88 17,878 18-08-2026, Saat: 16:12
Son Yorum: TsubasaJ

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:


 
Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi