*

Enerji ve Skill Kodları (Asıl İçeriği Gösteren Bölüm))

Bu konu; 127 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hiena
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
#1
Arkadaşlar, biliyorsunuz daha önce Level ve Enerji kodları adlı bir paylaşım yapmıştım.

Her oyuncunun enerji kodlarıyla beraber tek tek şut, pas, çalım, blok, kayma, topa çıkma, uzaklaştırma, kesme gibi tüm özelliklerinin bulunduğu bir bölüm vardı ve oradan istediğimiz özelliğin kodunu değiştirip, o oyuncuya istediğimiz değeri verebiliyorduk.

İşte şimdi burada vereceğim kodlar ise bu bölümü gösteren kodlar oluyor. Yani toplu halde tek bir kod girerek, bahsettiğim asıl içeriğinin bulunduğu tüm kodlarıyla o oyuncunun enerji ve skill kodlarının kodunu girdiğimiz oyuncuya ekleyebilirsiniz. 

Örneğin Babington' un 3960A ofsetindeki 07 kodunu yerine Tsubasa' nın 01 kodunu girerseniz Babington, Tsubasa' nın tüm değerlerini almış olur.

İşte bu şekilde tek bir kodla bunu kolayca yapabilirsiniz. Mesela yeni bir oyun yaptınız ve oyunda 2. bölümdeki takımınıza veya Tsubasa' yla aynı değerlere sahip bir oyuncu yapmak isterseniz tek tek tüm skill kodlarını değiştirmek yerine buradan tek bir kodla bunu basitçe gerçekleştirebilirsiniz.

Bu arada link içerisinde alt kısımda Matsuyama, Schneider, Diaz ve 10. takım Musashi maçında Misugi oyuna girdiğinde tüm takım arkadaşları ona destek vermek için daha aktif oynuyorlar ve bu nedenden dolayı bu oyuncuların ekstra 2. bir level vb. değer ofsetleri oluyor.

Matsuyama, Diaz ve Schneider gibi oyuncularda biliyorsunuz sinirlendikleri zaman skilleri artar, hızlı koşarlar ve daha atak oynarlar. İşte bunların kodları da link içerisindeki belgede alt kısımda bulunuyor.

Bu arada buradaki kodlarla boş ofset yer gösterme yapamazsınız; zira burada tek bir kod mevcut ve o kod, yine altta verdiğim asıl içeriğin bulunduğu kodları gösteriyor.

Bu kodların bir artısı da skill ofsetleri bir olan oyuncuların (Kisugi-Gili Taki-Platon, Lima-Batista-Nankayama vb.) bu kodlarını birbirinden ayıra bileceksiniz.

Bu bölümdeki kodların gösterdiği ilk paylaştığım Level ve Enerji Kodları adlı paylaşıma da aşağıdaki başlıktan ulaşabilirsiniz.

Bu arada Level ve Enerji Kodları adlı başlıkta da güncelleme yaptım. Zira bahsettiğim Schneider, Diaz, Matsuyama gibi oyuncuların sinirlendikleri zaman skill ve enerjilerinin bulunduğu bu bölümdeki ofsetlerini de alt kısma aynı şekilde ekledim. 

http://www.tsubasatr.net/konu-Skill-ve-E...tleri.html

Yeni eklemelerle derlediğim Level ve Enerji (Skill Kodları)  ile Level ve Enerji Ofsetleri dökümanına buradan ulaşabilirsiniz;

Dikkat ! Linkleri Gormek Icin Yorum Yazmaniz Gerekmektedir. Gereksiz Spam Mesaj Atanlar Yasaklanacaktir. Emege Saygi Gosterdiginiz Ve Anlayisiniz Icin Tesekkurler
İmza:
Bu hesap kapatılmıştır ve artık kullanılmıyor. Hiena' ya özel mesaj göndermek isterseniz yeni hesabı olan @Hiena 2 hesabına özel mesajlarınızı gönderebilirsiniz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
#2
abi bu harika bir paylaşım wallah eline emegine saglık okdr zordan kurtardın bizi tek bir kodla deiştirioruz herşeyi...
[Resim: ZOQ4Xa.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
#3
Helal emeğine sağlık usta..
Animo amigo, sigue hasta el éxito! Un abrazo..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
#4
Teşekkürler...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
#5
eline sağlık
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
#6
Hocam öncelikle emeğinize sağlık fakat günlerdir deniyorum ulaşabildiğim sonuç şu: Skill değerlerinin değiştirmek sadece özel oyuncularda işe yarıyor, sıradan oyuncularda yaramıyor. Mesela suriye takımına Gertize'nin "24" ve Coimbra'nın "98" değerlerini girsek bile skilleri değişmiyor özel oyuncu olmadıkları için, benim anladığım bu.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
CT 2 - Tüm Şutların ve Diğer Özel Hareketlerin Kodları (Asıl İçerik) Hiena 90 18,893 1 saat önce
Son Yorum: muemce
Forma Renklerini Gösteren Bölüm Hiena 48 14,327 Dün, Saat: 08:11
Son Yorum: CaptainRonaldo889
Animasyon Kodları Nasıl Kullanılır ? ジャイロメ59 40 9,322 10-10-2026, Saat: 19:15
Son Yorum: Adham
Oyuncularımız Topla ve Topsuz Koşarken Harcanan-Yükselen Enerji Değerlerini Ayarlama Hiena 2 6 899 09-10-2026, Saat: 17:10
Son Yorum: birolmeemis91@gmail.com
Hızlı Koşma Kodları (Asıl İçeriği Gösteren Bölüm) Hiena 107 22,401 09-10-2026, Saat: 16:15
Son Yorum: birolmeemis91@gmail.com

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:


 
Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi