Tsubasa Türkiye Platformu

Tam Versiyon: Yoichi Takahashi İle İlgili Haberler
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Yoichi ocak ayında Captain Tsubasa manga serisinin sona ereceğini duyurmuştu. Son sayının Nisan'da çıkacağını söylemişti.

Yarın 4 Nisan 2024'de, "Captain Tsubasa Magazine vol.20" sayısında "Captain Tsubasa Rising Sun THE FINAL" ve "Captain Tsubasa MEMORIES 4 Strongest!! Meiwa FC Legend" bölümleri yayınlanacak ve CT manga efsanesi sona erecek.

Yoichi twitter hesabından uzun bir yazı paylaşmış, çevirerek okuyabilirsiniz: https://twitter.com/0728takahashi/status...8757507506

Yoichi özetle şunları söylüyor: "Artık serinin son bölümünün çizimini de bitirdiğime göre her şey çizilmiş olduğu için içim rahatladı. Sonunda herhangi bir son teslim tarihi olmayan bir hayat yaşayabileceğimi bilerek kendimi özgür hissettiğim bir durumdayım. Artık manga sanatçısı olmaktan emekli oluyorum ama hala çizim yapmayı ve hikayeler üretmeyi seviyorum, bu yüzden bunları yapmaya devam etmeyi planlıyorum. Belki yarı emeklilik gibi gelecek, yaratıcı faaliyetlerime devam etmeyi planlıyorum."

Son olarak "Captain Tsubasa'nın hikayesi henüz bitmedi! Bu bir gerçek. Geçmişte olduğu gibi Captain Tsubasa'ya desteğinizin devamını sabırsızlıkla bekliyoruz." sözleriyle yazıyı bitiriyor.

CT manga serisinin sona ermesi üzücü ancak Yoichi'nin hala senaryo yazmaya devam edecek olması sevindirici. Artık Next Dream, Rising Sun hikayesinin devamı (henüz resmi olmasa da) haline geliyor.
Üretebileceği içerik bittiği için sona erdiriyor olabilir. Yada artık köşesine çekilip dinlenmek istiyor olabilir.  Gülümseme
@Hiena 2

Üretebileceği içeriğin azalması da bir etkendir ama daha çok yaşlı olduğundan dolayı emekli oluyor.

Son bölümler çıktığında Rising Sun mangasının nerede biteceğini merak ediyorum. İspanya maçı tamamlanmadı henüz, bakalım bitecek mi.
Son dönemlerimi yaşıyorum, yarın dünyadan göçtüğümde, bu işler yarım kalmasın diye de düşünmüş olabilir. Bu kadar kendisini bu işe adayınca bu hesabı da yapmış olabilir.  

İspanya final maçıydı değil mi?
@Hiena 2

Yarı final.
Next Dream konusu açılmışken bir şey söylemek isterim. Forumda Onur hocam dahil birkaç kişi daha "Tsubasa artık bir mağlubiyet alsın" demişti bir konuda, ama Tsubasa Next Dream'de mağlubiyet almadı mı zaten ? Gözden mi kaçtı bu yoksa Canon sayılmıyor mu ?
Sayfalar: 1 2 3