Tsubasa Türkiye Platformu

Tam Versiyon: Captain Tsubasa 2 Nes H.D.1 Shinigami
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar, 

Bu hack oyunu Shinigami tarafından yapılmış. Bir arkadaşımıza göndermiş ve sitede paylaşmamızı istemiş. Bende arkadaşımızın isteiği üzerine sizlerle paylaşmak istedim. 

Link içerisinde 2 oyun var. İlkinde pek değişiklik yok. Oyuncular rakip tarafından yakalandıkları zaman Tsubasa' nın Hollanda maçı öncesi Cylclone denerken yan duruşu vardı ya işte oyuncular o şekilde duruyorlar. Onun dışında rakip takımın alt sahadaki oyuncu numaraları sürekli renkten renge değişiyor. Birde nedense Tsubasa'ya Carlos tipi verilmiş. 

2. oyunda ise Diaz, Coimbra, Pierre, Carlos gibi oyuncuların bizim takımda olduğu bir karma Allstar takımımız var. Şutlarda falan pek değişiklik yok. Açıkçası sonraki maçlara çok fazla bakamadım, o yüzden daha farklı şeyler var mı bilmiyorum ama talep üzerine sizlerle paylaşmak istedim. 

Hayırlı akşamlar dilerim.


[attachment=2099]
Shinigami grafikleri çok iyi kullanan ve yeni görseller ekleyen biri.
Eminim hackteki değişiklikler daha çok grafik üzerine yoğunlaşmıştır
Evet, onun Captain Tsubasa 2 Nes Super Clasico 1´´ Ale vs Shinigami ´´ isimli oyununu görmüştüm. Çok güzel animasyonlar kullanmıştı. Ama bu oyunda nedense pek özel bir durum yok. Belki de daha eski bir çalışmasıdır.
Olabilir geçen Psp'de emülatörde eski hacklerimize baktım da zaman ne çabuk geçiyor
Evet, bende hack arşivimdeki oyunlara bakıyorum arada. Birde archive.org dan sitenin geçmiş yıllarına bakıyorum. Dediğin gibi zaman çok çabuk geçiyor. Ve zamanında güzel şeyler yapılmış ve yaşanmış...  Gülümseme
eyvallah hocam saolasın.
Sayfalar: 1 2