Tsubasa Türkiye Platformu

Tam Versiyon: Gremio-Furano-Almanya super striker 2023
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
YouTube da böyle bir hack buldum super striker maçları var ve milli takimimiz Almanya, en guzel yanı da nankatsu yerine maçları Furano ile oynuyoruz yalniz tek eksiği hacki yapan arkadas muzik konusuna gerekli özeni vermemis.özellikle ilk 12 maçta rakiple aynı müzikler çalıyor Toho dışında. Sevgili Onur Epik'in romu editleyip müzik işini halledilme veya  müzik konusunda daha uzman bir arkadaşin Romu editleme imkani olursa çok güzel olur..


https://www.mediafire.com/file/b6de7ntwp...k.nes/file

Edit: Müzik ekleme işini hallettim paylaştığım dosyada ancak orjinal müzikleri ekleyebildim.
Daha önce böyle bir hack görmüştüm o zamanlar daha hex kodları yeni yeni bulunuyordu hatta ilk takımımızda Meao-Kaltz ve Schneider vardı kendime diyordum ki ilk 16 takıma karşı güzel maçlar olur
13-14 maçı oynadım ama hackin edite ihtiyacı var. Rahipler biraz zayif kalmis skillerinin artması gerekiyor. Müzik konusu eksik. Rakip Japonya'nın formasini da koymamis.  Bence en olumlu yönü Matsuyamali Furanoyu istedigimiz gibi kullanabilmemiz, sinirlendirme ozelligiyle tüm takımın skill ve hızı artıyor aynı rakip olarak karsimiza çıktığı gibi.... Bu sekilde Furanoylo oynadığımiz bir hack aramış ama bulamamıştım. Bu romun üzerinde calisilirsa " MATSUYAMA  hikayeli bir oyun " çıkabilir bence.
ben daha çok matsuyama'nın sinirlenmesi varsa o kodları bulma peşindeyim Çığ atağı için otomatik mi sinirleniyor?
video var mı?


1.42 den itibaren.

Sayfalar: 1 2